WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale to bardzo dobrze,ze macie tyle śluzu czyli owulacja jest bliziutko mam nadzieję,że nie ominie żadnej z Was :D

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny ale to bardzo dobrze,ze macie tyle śluzu czyli owulacja jest bliziutko mam nadzieję,że nie ominie żadnej z Was :D
    no wiemy wiemy, że bardzo dobrze, ja po prostu wyrażam swoje zdziwienie, bo tyle to chyba jeszcze nie miałam ;-)

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze to winko tak sprawiło :P

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, popatrzcie spobie na wykres dziewczyny o niku Ikusia1221 - wykres zupelnie nieowulacyjny, nieciazowy a ciaza jest.

caffe, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zazdroszczę, bo u mnie zawsze ze śluzem kiepściutko :( Wspomagam się trochę siemieniem, ale chyba za mało ;)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    A moze to winko tak sprawiło :P
    Inessa, też o tym pomyślałam.... zobaczymy jak bedzie i czego dzisiaj sie dowiem

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango, nigdy nic nie wiadomo, ja tez nigdy praktycznie nie mam śluzu, najwyżej jakieś śladowe ilości a teraz jest tego od groma

inessa, Mango lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli wychodzi na to, że ma zaznaczone czarną przerywaną linią owulkę a była wcześniej? bo zieleń ma 6 dpo
    polarmiś wrote:
    Dziewczynki, popatrzcie spobie na wykres dziewczyny o niku Ikusia1221 - wykres zupelnie nieowulacyjny, nieciazowy a ciaza jest.

bliska77, inessa, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak widac na Jej przykładzie, nigdy nic nie wiadomo :-)

inessa, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona zaznaczyła owulke jak już wiedziała,ze jest ciaża.

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cudaczny ten wykres. Cóż, pozostaje nam więc czekać na cud :/

bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego nie ma co się sugerować tymi wykresami
    a już w galerii to mamy meksyk

bliska77, caffe, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja czekam na cud, bo normalnie to jakoś nie wychodzi ;)

bliska77, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się dzisiaj już nic nie chce, tzn. nie chce mi się myślec o śluzach, temperaturach i innych pierdolnikach.

Niby wykresy mają pomagać, a tak naprawdę człowiekowi mieszają w głowie. Jak jest owu to nie ma ciąży, jak nie ma owu to ciąża jest, albo jakaś inna kombinacja. O kant dupy to obić.
    Głęboko się zastanawiam czy będe mierzyła następny cykl, bo miała w planach mierzyć ostatni raz.

Reni, inessa, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha ja mam jeszcze miesiąc gratis i też chyba dam sobie spokój z tym mierzeniem

Mango, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Człowiek się tylko nakręca: wzrośnie temperatura czy spadnie? A czemu tyle wzrosła, a czemu tyle spadła, a czemu, a czemu, a czemu... I zamiast myśleć pozytywnie to się analizuje bez końca. Sporo nerwów by się oszczędziło gdyby się tego wykresu nie prowadziło.

inessa, Lucky, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja myślę, że chyba najgorsze są te komentarze (już wiem o co chodziło Polarkowi) z kciukasami i błaganiami o testowanie najlepiej już w 10 dpo
    to na serio się udziela jak na meczu kiedy to cheerleaderki skaczą i drą się ;-)
    dawaj testa 041.gifdawaj testa
    caffe wrote:
    Człowiek się tylko nakręca: wzrośnie temperatura czy spadnie?
    A czemu tyle wzrosła, a czemu tyle spadła, a czemu, a czemu, a czemu... I zamiast myśleć pozytywnie to się analizuje bez końca. Sporo nerwów by się oszczędziło gdyby się tego wykresu nie prowadziło.

bliska77, inessa, Lucky, caffe, Iwone, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja myślę, że chyba najgorsze są te komentarze (już wiem o co chodziło Polarkowi) z kciukasami i błaganiami o testowanie najlepiej już w 10 dpo
    to na serio się udziela jak na meczu kiedy to cheerleaderki skaczą i drą się ;-)
    dawaj testa 041.gifdawaj testa
    no dokładnie i dlatego ja staram się nie nakręcać i innych, kciuki trzymam zawsze ale do testowania przed @ nigdy nie namawiam :-)

inessa, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CO do komentarzy macie racje chociż mi osobiście duzo daje,zę ktoś mi towarzyszy tylko racja denerwuje mnie troche to,że inni np dokładnie nie czytają moich komentarzy a potem pytają sie 100 razy o to samo albo że teraz bedzie ciaza a ja np. pisze,ze sie na staram albo,ze owulki nie było itp

A wiecie ja patrze na wykresy dziewczyn którym staram sie towarzyszyć ale nie porównuje ich do swoich wykresów bo wiem,zę każdy cykl jest inny,ze każdy człowiek jest inny do tego na wykres ma wpływ wiele czynników chociażby wyjazd, czy przeziebienie a nie wiemy wszystkiego o tej drugiej osobie.
    Ja dzieki wykresom poznałam w miare dobrze swój organizm a i tak jeszcze wiele się uczę i mimo,ze mnie to czasmi wkurza bede starała sie nadal mierzyć tempke bo każdy skok czy spadek dżo mi mówi o tym co sie dzieje w ciele. :)

Lucky, Reni, caffe, bliska77, Iwone, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko masz rację. O to mi dokładnie chodzi, że ludzie nie czytają.
    Pisze ktoś, że beta spada, że czeka na zabieg :-( a tu się sypią komentarze z gratulacjami.
    Ja staram się chociaż parę dni w dół zjechać zobaczyć co pisze właścicielka wykresu, żeby zonka nie walnąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 11:53

caffe, Lucky, bliska77, inessa, Iwone, polarmiś lubią tę wiadomość

‹‹ 1310 1311 1312 1313 1314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ