35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny ale to bardzo dobrze,ze macie tyle śluzu czyli owulacja jest bliziutko mam nadzieję,że nie ominie żadnej z Was
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czyli wychodzi na to, że ma zaznaczone czarną przerywaną linią owulkę a była wcześniej? bo zieleń ma 6 dpopolarmiś wrote:Dziewczynki, popatrzcie spobie na wykres dziewczyny o niku Ikusia1221 - wykres zupelnie nieowulacyjny, nieciazowy a ciaza jest.
bliska77, inessa, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie się dzisiaj już nic nie chce, tzn. nie chce mi się myślec o śluzach, temperaturach i innych pierdolnikach.
Niby wykresy mają pomagać, a tak naprawdę człowiekowi mieszają w głowie. Jak jest owu to nie ma ciąży, jak nie ma owu to ciąża jest, albo jakaś inna kombinacja. O kant dupy to obić.
Głęboko się zastanawiam czy będe mierzyła następny cykl, bo miała w planach mierzyć ostatni raz.Reni, inessa, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Człowiek się tylko nakręca: wzrośnie temperatura czy spadnie? A czemu tyle wzrosła, a czemu tyle spadła, a czemu, a czemu, a czemu... I zamiast myśleć pozytywnie to się analizuje bez końca. Sporo nerwów by się oszczędziło gdyby się tego wykresu nie prowadziło.
inessa, Lucky, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
a ja myślę, że chyba najgorsze są te komentarze (już wiem o co chodziło Polarkowi) z kciukasami i błaganiami o testowanie najlepiej już w 10 dpo
to na serio się udziela jak na meczu kiedy to cheerleaderki skaczą i drą się
dawaj testadawaj testa
caffe wrote:Człowiek się tylko nakręca: wzrośnie temperatura czy spadnie?
A czemu tyle wzrosła, a czemu tyle spadła, a czemu, a czemu, a czemu... I zamiast myśleć pozytywnie to się analizuje bez końca. Sporo nerwów by się oszczędziło gdyby się tego wykresu nie prowadziło.bliska77, inessa, Lucky, caffe, Iwone, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
inessa, Lucky, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCO do komentarzy macie racje chociż mi osobiście duzo daje,zę ktoś mi towarzyszy tylko racja denerwuje mnie troche to,że inni np dokładnie nie czytają moich komentarzy a potem pytają sie 100 razy o to samo albo że teraz bedzie ciaza a ja np. pisze,ze sie na staram albo,ze owulki nie było itp
A wiecie ja patrze na wykresy dziewczyn którym staram sie towarzyszyć ale nie porównuje ich do swoich wykresów bo wiem,zę każdy cykl jest inny,ze każdy człowiek jest inny do tego na wykres ma wpływ wiele czynników chociażby wyjazd, czy przeziebienie a nie wiemy wszystkiego o tej drugiej osobie.
Ja dzieki wykresom poznałam w miare dobrze swój organizm a i tak jeszcze wiele się uczę i mimo,ze mnie to czasmi wkurza bede starała sie nadal mierzyć tempke bo każdy skok czy spadek dżo mi mówi o tym co sie dzieje w ciele.
Lucky, Reni, caffe, bliska77, Iwone, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Inesko masz rację. O to mi dokładnie chodzi, że ludzie nie czytają.
Pisze ktoś, że beta spada, że czeka na zabiega tu się sypią komentarze z gratulacjami.
Ja staram się chociaż parę dni w dół zjechać zobaczyć co pisze właścicielka wykresu, żeby zonka nie walnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 11:53
caffe, Lucky, bliska77, inessa, Iwone, polarmiś lubią tę wiadomość