35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej w poniedziałek
zerknęłam na ten wykres, faktycznie jaja, takie niskie temp! Zabiła mnie ilość serduszek
ja mam zero objawów, test chyba zrobię jutro, @ się NIEspodziewam w piątek
u mnie też zero śluzu mimo siemienia i końskiej dawki wiesiołka
Cafe mocno kciuczę za owu i wstrzelenie się z luteiną. Lipa że nie możesz mieć monitoringu. Sama nie wiem co robić
Aga trzymam bardzo mocno kciuki! Jak dużo masz śluzu to może i ze słabymi żołnierzami uda się ta batalia?bliska77, inessa, Iwone, samira, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:CO do komentarzy macie racje chociż mi osobiście duzo daje,zę ktoś mi towarzyszy tylko racja denerwuje mnie troche to,że inni np dokładnie nie czytają moich komentarzy a potem pytają sie 100 razy o to samo albo że teraz bedzie ciaza a ja np. pisze,ze sie na staram albo,ze owulki nie było itp
A wiecie ja patrze na wykresy dziewczyn którym staram sie towarzyszyć ale nie porównuje ich do swoich wykresów bo wiem,zę każdy cykl jest inny,ze każdy człowiek jest inny do tego na wykres ma wpływ wiele czynników chociażby wyjazd, czy przeziebienie a nie wiemy wszystkiego o tej drugiej osobie.
Ja dzieki wykresom poznałam w miare dobrze swój organizm a i tak jeszcze wiele się uczę i mimo,ze mnie to czasmi wkurza bede starała sie nadal mierzyć tempke bo każdy skok czy spadek dżo mi mówi o tym co sie dzieje w ciele.bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe rozumiem o co Tobie chodzi wiesz ja wyraziłam swoje zdanie na ten temat
Ja mam nadzieje,ze wyrównają sie Tobie te cykle przynajmniej na 9 miesiecy
Lucky masz piękny ten wykres
O włąśnie zza chmur wyjrzało słoneczko od razu cieplej na duszy sie robibliska77, caffe, Iwone, Lucky, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe rozumiem o co Tobie chodzi wiesz ja wyraziłam swoje zdanie na ten temat
Ja mam nadzieje,ze wyrównają sie Tobie te cykle przynajmniej na 9 miesiecy
Lucky masz piękny ten wykres
O włąśnie zza chmur wyjrzało słoneczko od razu cieplej na duszy sie robiPo prostu kazdy powinien ocenic czy ma sens prowadzenie swojego wykresu
Ja coraz bardziej jestem przekonana, że to nie dla mnie
A jesli Tobie się wszystko sprawdza to superinessa, Bozia3, bliska77, Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Dziewczyny, nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne, wiem ze mi kibicujecie i mam w Was ogromne wsparcie DZIĘKI
inessa, Reni, Bozia3, bliska77, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahah Caffe to kciukam i czekam na testowanie
caffe wrote:Ja tez
A tak w ogóle, to żeby zamieszanie było większe, test owu mi wyszedł pozytywny jak wuj, tzn. pozytywnyinessa, caffe, Bozia3, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki
A ja kupiłam kolejną dawkę trefnych testów owu. Nawet kontrolna kreska się rozmywa...co za szajs....tylko z pierwszym razem miałam partię dobrych testów...no cóż - pozostaje obserwacja innymi metodami...
Caffe - a ja w sumie jestem zaskoczona Twoją decyzją o nieprowadzeniu testów - dlatego, że właśnie cykle normalne, niezaburzone można by sobie darować - bo w sumie są bardzo przewidywalne....a w Twoim przypadku możesz obserwować co się dzieje z organizmem - bo wciąż coś dzieje się innego...no ale to moje zdanie - pewnie każdemu inaczej jest dobrze...
Tort Pavlovej jest pyszny...
Promyk współczuję Ci - bo masz jakiś chory okres....że tak powiem...
Lucky - liczę, że będzie zielono....trzymam kciuki i czekam na testowanie...hahahaha
A ja miałam wczoraj bardzo przyjemny wieczór...To dzięki kogutowi od Caffe chyba..
bliska77, caffe, Reni, inessa, Lucky, samira, polarmiś, Mango, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu - grzyby nie musiały być trujące- po prostu pewnie ciężkostrawne...swoją drogą zadziwia mnie beztroska ludzi - tylu dziadek dający wnuczce 4-letniej sromotnika...z czym go debil pomylił? z pieczarką? bo przecież nie z kanią chyba...kosmos jakiś
bliska77, caffe, inessa, samira, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Aga ja czekam na wiadomości po wizycie
Caffe ja wiemdziałajcie dzisiaj bo jak wyszedł taki test to wielka nadzieja jest ( ale mi sie rymneło
)
Ale dobrze, bo moja niepewność zostanie rozwiana jutro na usg i potem już tylko będzie luzik - wkurwik
bliska77, inessa, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia, ja się "zdegustowałam" wykresem w poprzednim cyklu, gdzie to owu była wyznaczona jak byk, a ja wiedziałam, że jej nie było. Do tego temperatura prawie książkowa. Stąd te moje wątpliwości.
A że mam wszystko popier#*&^e to wiem bez prowadzenia wykresu hehehebliska77, inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość