X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej w poniedziałek
    zerknęłam na ten wykres, faktycznie jaja, takie niskie temp! Zabiła mnie ilość serduszek :)

ja mam zero objawów, test chyba zrobię jutro, @ się NIEspodziewam w piątek

u mnie też zero śluzu mimo siemienia i końskiej dawki wiesiołka

Cafe mocno kciuczę za owu i wstrzelenie się z luteiną. Lipa że nie możesz mieć monitoringu. Sama nie wiem co robić

Aga trzymam bardzo mocno kciuki! Jak dużo masz śluzu to może i ze słabymi żołnierzami uda się ta batalia?

bliska77, inessa, Iwone, samira, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, dzięki, czas pokaże ;-)

Reni, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odkąd odstawiła wsiołka ;-) mam śluz o!

bliska77, inessa, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    CO do komentarzy macie racje chociż mi osobiście duzo daje,zę ktoś mi towarzyszy tylko racja denerwuje mnie troche to,że inni np dokładnie nie czytają moich komentarzy a potem pytają sie 100 razy o to samo albo że teraz bedzie ciaza a ja np. pisze,ze sie na staram albo,ze owulki nie było itp

A wiecie ja patrze na wykresy dziewczyn którym staram sie towarzyszyć ale nie porównuje ich do swoich wykresów bo wiem,zę każdy cykl jest inny,ze każdy człowiek jest inny do tego na wykres ma wpływ wiele czynników chociażby wyjazd, czy przeziebienie a nie wiemy wszystkiego o tej drugiej osobie.
    Ja dzieki wykresom poznałam w miare dobrze swój organizm a i tak jeszcze wiele się uczę i mimo,ze mnie to czasmi wkurza bede starała sie nadal mierzyć tempke bo każdy skok czy spadek dżo mi mówi o tym co sie dzieje w ciele. :)
    Inessa, zgadza się. Tylko, że nie kazdy się "nadaje" na kontrolowanie swojego organizmu przez wykresy. Jak ktos ma cykle jak w zegarku to ok, a jak ktos ma takie jak ja to tylko nerwy traci. :)

bliska77, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wiesz, że "idę" z Tobą? 125548qs93jxgwf5.gif

inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe rozumiem o co Tobie chodzi wiesz ja wyraziłam swoje zdanie na ten temat :)
    Ja mam nadzieje,ze wyrównają sie Tobie te cykle przynajmniej na 9 miesiecy :D :D :D

Lucky masz piękny ten wykres :D

O włąśnie zza chmur wyjrzało słoneczko od razu cieplej na duszy sie robi :)

bliska77, caffe, Iwone, Lucky, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne, wiem ze mi kibicujecie i mam w Was ogromne wsparcie DZIĘKI :-)

caffe, inessa, Reni, Iwone, Lucky, samira, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Aga wiesz, że "idę" z Tobą? 125548qs93jxgwf5.gif
    Ja tez :)

A tak w ogóle, to żeby zamieszanie było większe, test owu mi wyszedł pozytywny jak wuj, tzn. pozytywny :P

bliska77, inessa, Bozia3, Lucky, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, w takim razie działajcie, bez względu na wszystko :-)

inessa, caffe, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe rozumiem o co Tobie chodzi wiesz ja wyraziłam swoje zdanie na ten temat :)
    Ja mam nadzieje,ze wyrównają sie Tobie te cykle przynajmniej na 9 miesiecy :D :D :D

Lucky masz piękny ten wykres :D

O włąśnie zza chmur wyjrzało słoneczko od razu cieplej na duszy sie robi :)
    Inesska, ja absolutnie nie chciałam podważać Twojej odpowiedzi :) Po prostu kazdy powinien ocenic czy ma sens prowadzenie swojego wykresu :) Ja coraz bardziej jestem przekonana, że to nie dla mnie :)
    A jesli Tobie się wszystko sprawdza to super :)

inessa, Bozia3, bliska77, Lucky, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dziewczyny, nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne, wiem ze mi kibicujecie i mam w Was ogromne wsparcie DZIĘKI :-)
    Aga wiadomo, że ani Ty, ani my nie mamy wplywu na to co wykombinuje Twój organizm. Ale jesteś tak fajną "babką", że nie może być inaczej, jak tylko mocno Ci kibicować i Cię wspierać <3

inessa, Reni, Bozia3, bliska77, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah Caffe to kciukam i czekam na testowanie ;-)
    caffe wrote:
    Ja tez :)

A tak w ogóle, to żeby zamieszanie było większe, test owu mi wyszedł pozytywny jak wuj, tzn. pozytywny :P

inessa, caffe, Bozia3, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja czekam na wiadomości po wizycie :D
    Caffe ja wiem :D :D :D działajcie dzisiaj bo jak wyszedł taki test to wielka nadzieja jest ( ale mi sie rymneło :P )

Bozia3, caffe, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 23 września 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie wczoraj @ przyszła,więc 5 cykl zaczynam z Wami :)

Bozia3, bliska77, inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah Caffe to kciukam i czekam na testowanie ;-)
    hahaha, czekaj czekaj :P

Bozia3, Reni, inessa, Lucky, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki :)
    A ja kupiłam kolejną dawkę trefnych testów owu. Nawet kontrolna kreska się rozmywa...co za szajs....tylko z pierwszym razem miałam partię dobrych testów...no cóż - pozostaje obserwacja innymi metodami...

Caffe - a ja w sumie jestem zaskoczona Twoją decyzją o nieprowadzeniu testów - dlatego, że właśnie cykle normalne, niezaburzone można by sobie darować - bo w sumie są bardzo przewidywalne....a w Twoim przypadku możesz obserwować co się dzieje z organizmem - bo wciąż coś dzieje się innego...no ale to moje zdanie - pewnie każdemu inaczej jest dobrze..:).

Tort Pavlovej jest pyszny...:)

Promyk współczuję Ci - bo masz jakiś chory okres....że tak powiem...:)

Lucky - liczę, że będzie zielono....trzymam kciuki i czekam na testowanie...hahahaha

A ja miałam wczoraj bardzo przyjemny wieczór...;) To dzięki kogutowi od Caffe chyba..;)

bliska77, caffe, Reni, inessa, Lucky, samira, polarmiś, Mango, promyk, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu - grzyby nie musiały być trujące- po prostu pewnie ciężkostrawne...swoją drogą zadziwia mnie beztroska ludzi - tylu dziadek dający wnuczce 4-letniej sromotnika...z czym go debil pomylił? z pieczarką? bo przecież nie z kanią chyba...kosmos jakiś

bliska77, caffe, inessa, samira, polarmiś, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i caffe do boju...i ja też - działamy dziewczęta..;)

bliska77, caffe, inessa, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga ja czekam na wiadomości po wizycie :D
    Caffe ja wiem :D :D :D działajcie dzisiaj bo jak wyszedł taki test to wielka nadzieja jest ( ale mi sie rymneło :P )
    Tak, nadzieja jest, już nie wiem na co :) Ale dobrze, bo moja niepewność zostanie rozwiana jutro na usg i potem już tylko będzie luzik - wkurwik :P

bliska77, inessa, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja się "zdegustowałam" wykresem w poprzednim cyklu, gdzie to owu była wyznaczona jak byk, a ja wiedziałam, że jej nie było. Do tego temperatura prawie książkowa. Stąd te moje wątpliwości.

A że mam wszystko popier#*&^e to wiem bez prowadzenia wykresu hehehe

bliska77, inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1311 1312 1313 1314 1315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ