35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nowoczesny - wyjmujesz szczękę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 13:14
caffe, inessa, Lucky, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
mnie chodziło o tą emotkę...ale ja już też się pogubiłam...pracuje i z doskoku coś tam pisze...a może mi się jakieś fantazje włączają....choć teraz czas owulki...to o żadnych oralach nie ma co marzyć..
inessa, Lucky, bliska77, caffe, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
o rany, brzuch mi pęknie od czytania tych Waszych rozmów
Cafe, to czy się weźmie luteinę 3-4-5 dni po owu to nie ma największego znaczenia, ale czy sie weźmie ją przed owu albo w owu, to już robi ogromną różnicę, więc jeśli masz pozytywny test owulacyjny, to weź na wstrzymanie z luteiną i tylko zagoń do pracy faceta pilnując zeby celował odpowiednio, tzn nie w test, tylko w jajo!
Inesso, mój wykres cudny, jak co miesiącale dziękuję!
Aga, wkurza mnie to, że dowiem sie dopiero wieczoremale trzymam kciuki bardzo mocno
bliska77, caffe, inessa, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:
Cafe, to czy się weźmie luteinę 3-4-5 dni po owu to nie ma największego znaczenia, ale czy sie weźmie ją przed owu albo w owu, to już robi ogromną różnicę, więc jeśli masz pozytywny test owulacyjny, to weź na wstrzymanie z luteiną i tylko zagoń do pracy faceta pilnując zeby celował odpowiednio, tzn nie w test, tylko w jajo!
Aga, wkurza mnie to, że dowiem sie dopiero wieczoremale trzymam kciuki bardzo mocno
)
bliska77, Reni, caffe, inessa, samira, Rzutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe to w googlach jedzie albo w takich spawalniczych
Bozia3 wrote:nowoczesny z soczewkami...szczególnie dla caffe - łatwiej czyścić po ochlapaniu..caffe, inessa, Bozia3, bliska77, Mega lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:
inessa, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak - szczególnie, że facet caffe czasem w telewizor, czasem w wannę, teraz słyszę, że w test też potrafi....już nie skomentuje, że po oczach....
)
inessa, Bozia3, bliska77, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
pewnie było ale mi się skojarzyło
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze ciągle jestem wkurwiona, wszyscy mnie wkurwiają, a najbardziej wkurwia mnie to, że wszystko mnie wkurwia, proszę mi pomoc!
- Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie. Kontakt z przyrodą bardzo pomaga...
- E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wkurwiają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wkurwia!
- To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce?
- E tam, Panie Doktorze, tego też próbowałam - piana mnie wkurwia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkurwia, ta nastrojowa najbardziej mnie wkurwia, a te olejki zapachowe, to dopiero wkurwiające, kleją się, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wkurwiają!
- No dobrze, to może sex. Jak wygląda Pani życie seksualne?
- Sex !? A co to takiego?
- Nie wie Pani co to sex !? No dobrze, zaraz Pani pokaże, proszę za parawan.
Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety:
- Panie Doktorze, proszę się zdecydować?! Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie pan zaczyna wkurwiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 13:27
caffe, Bozia3, inessa, polarmiś, gosia7122, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny