35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nowoczesny - wyjmujesz szczękę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 13:14
caffe, inessa, Lucky, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
mnie chodziło o tą emotkę...ale ja już też się pogubiłam...pracuje i z doskoku coś tam pisze...a może mi się jakieś fantazje włączają....choć teraz czas owulki...to o żadnych oralach nie ma co marzyć..
inessa, Lucky, bliska77, caffe, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
o rany, brzuch mi pęknie od czytania tych Waszych rozmów 
Cafe, to czy się weźmie luteinę 3-4-5 dni po owu to nie ma największego znaczenia, ale czy sie weźmie ją przed owu albo w owu, to już robi ogromną różnicę, więc jeśli masz pozytywny test owulacyjny, to weź na wstrzymanie z luteiną i tylko zagoń do pracy faceta pilnując zeby celował odpowiednio, tzn nie w test, tylko w jajo!
Inesso, mój wykres cudny, jak co miesiąc
ale dziękuję!
Aga, wkurza mnie to, że dowiem sie dopiero wieczorem
ale trzymam kciuki bardzo mocno
bliska77, caffe, inessa, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak - szczególnie, że facet caffe czasem w telewizor, czasem w wannę, teraz słyszę, że w test też potrafi....już nie skomentuje, że po oczach....Lucky wrote:
Cafe, to czy się weźmie luteinę 3-4-5 dni po owu to nie ma największego znaczenia, ale czy sie weźmie ją przed owu albo w owu, to już robi ogromną różnicę, więc jeśli masz pozytywny test owulacyjny, to weź na wstrzymanie z luteiną i tylko zagoń do pracy faceta pilnując zeby celował odpowiednio, tzn nie w test, tylko w jajo!
ale dziękuję!
)
bliska77, Reni, caffe, inessa, samira, Rzutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe to w googlach jedzie albo w takich spawalniczych

Bozia3 wrote:nowoczesny z soczewkami...szczególnie dla caffe - łatwiej czyścić po ochlapaniu..
caffe, inessa, Bozia3, bliska77, Mega lubią tę wiadomość
-
celuje wzorowoLucky wrote:
ale dziękuję!
inessa, Bozia3, bliska77 lubią tę wiadomość
-
w test jeszcze nie celował, ale działo ma fajne i sprawneBozia3 wrote:tak - szczególnie, że facet caffe czasem w telewizor, czasem w wannę, teraz słyszę, że w test też potrafi....już nie skomentuje, że po oczach....
)
inessa, Bozia3, bliska77, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
pewnie było ale mi się skojarzyło
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze ciągle jestem wkurwiona, wszyscy mnie wkurwiają, a najbardziej wkurwia mnie to, że wszystko mnie wkurwia, proszę mi pomoc!
- Czy próbowała Pani w jakiś sposób się wyciszyć, uspokoić, np. spacery w lesie, parku wśród śpiewu ptaków, spacerując boso po trawie. Kontakt z przyrodą bardzo pomaga...
- E tam, Panie Doktorze - ptaki mnie wkurwiają, bo drą ryje, w trawie pełno robactwa, pajęczyny, gałęzie zaczepiają o ubranie, nie, nie, przyroda mnie wkurwia!
- To może inny sposób, np. kąpiel w wannie pełnej piany z aromaterapią, przy nastrojowej muzyce?
- E tam, Panie Doktorze, tego też próbowałam - piana mnie wkurwia, bo szczypie w oczy, muzyka mnie wkurwia, ta nastrojowa najbardziej mnie wkurwia, a te olejki zapachowe, to dopiero wkurwiające, kleją się, lepią, plamią, nie, nie olejki najbardziej mnie wkurwiają!
- No dobrze, to może sex. Jak wygląda Pani życie seksualne?
- Sex !? A co to takiego?
- Nie wie Pani co to sex !? No dobrze, zaraz Pani pokaże, proszę za parawan.
Po chwili na parawanie lądują kolejne części garderoby: spodnie, spódnica, kitel, bluzka, biustonosz, majtki. Po kolejnej chwili słychać sapanie i wzdychania, wreszcie słychać głos kobiety:
- Panie Doktorze, proszę się zdecydować?! Wkłada Pan czy wyciąga, bo już mnie pan zaczyna wkurwiać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 13:27
caffe, Bozia3, inessa, polarmiś, gosia7122, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny