35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiecie co? tak czytam to forum ovu i aż się wierzyć nie chce jakie dziewczyny głupoty wypisują i o jakie rzeczy pytają
ja wiem, że nie wszystko musimy wiedzieć i na wszystkim znać kurcze ale w dobie internetu kiedy można trochę poczytać nie mówiąc już o biologi w szkole to ręce opadają
dwa dni porobi test i załamana, bo negatywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 14:25
inessa, Bozia3, Iwone, caffe, bliska77, samira, Mango, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zadzwoniła do mnie przed chwilą moja siostra rodzona i płacze...
jest przeziębiona jak ja .. i lekarz nie dał jej antybiotyku bo nie pamiętała który dokładnie dc i kazał jej zrobić najpierw test
no i ma II
nieźle..
przestała się obserwować, ostatnio miała kupę pracy, mało spała, ogrom stresu itd zajęła się czymś innym i proszę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 15:17
inessa, Dorka71, Bozia3, caffe, grosza, polarmiś, bliska77, samira, Mango, promyk, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no tak
jestem trochę oszołomiona.. jakbym to ja miała test +obie staramy się już dłuższy czas
w końcu rodzice nasi doczekali siębo już chyba stracili nadzieję
ona jest młodza o 7 lat ale też miała problemy laparoskopie, drożność torbiel itd więc tym bardziej dobra wiadomość i to do jej lekarza chodzę więc może warto panu wibrującemu dać szansęi wrócić do niego
inessa, caffe, polarmiś, bliska77, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To jest dobry plan, wiecej dowcipow, pd razu mo sie baban na buzi pojawil
U mnie tempka sie zawisila..wyglada na to ze moglam wsyrzymac owu wg tego co piszecie o progesteronie((
W srode mam lekarza wiec zapytam co on na to..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 15:24
inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
małym wężem idzie ale idzie więc spokojnie
Rzutka wrote:To jest dobry plan, wiecej dowcipow, pd razu mo sie baban na buzi pojawil
U mnie tempka sie zawisila..wyglada na to ze moglam wsyrzymac owu wg tego co piszecie o progesteronie((
W srode mam lekarza wiec zapytam co on na to..inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie tak.. tylko, że jak ona miała usuwaną operacyjnie torbiel to zrobili jej od razu odrożnienie jajowodów wszystko pod narkozą
więc droga była wolna
a ja się strasznie boję tego badania na drożność a gdzie jeszzcze zabieg udrożnienia?caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pewnie tak.. tylko, że jak ona miała usuwaną operacyjnie torbiel to zrobili jej od razu odrożnienie jajowodów wszystko pod narkozą
więc droga była wolna
a ja się strasznie boję tego badania na drożność a gdzie jeszzcze zabieg udrożnienia?
Gratulacje dla siostry...teraz sie Wam sypnie...caffe, Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
ale z tego co wiem nfz nie honoruje prywatnych skierowań
Bozia3 wrote:Reni zapytaj swojego wibrującego - może da Ci skierowanie, podobnie jak mnie - od razu na laparo....no chyba, że laparo też się boisz...ale Ty jesteś w wieku takim, że powinnaś dostać skierowanie....
Gratulacje dla siostry...teraz sie Wam sypnie...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale z tego co wiem nfz nie honoruje prywatnych skierowań
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny