X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wróć z dobrymi wieściami..:)
    dokładnie :)

Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale te wiesci to gdzies za tydz dwa?

inessa, Bozia3, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy niecierpliwie :D

Bozia3, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co? tak czytam to forum ovu i aż się wierzyć nie chce jakie dziewczyny głupoty wypisują i o jakie rzeczy pytają
    ja wiem, że nie wszystko musimy wiedzieć i na wszystkim znać kurcze ale w dobie internetu kiedy można trochę poczytać nie mówiąc już o biologi w szkole to ręce opadają
    dwa dni po <3 robi test i załamana, bo negatywny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 14:25

inessa, Bozia3, Iwone, caffe, bliska77, samira, Mango, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wiesz też czasmi mam dziwne wrazenie,ze nie znamy podstaw naszej biologii jak czytam niektóre wpisy ale widać nie wszyscy się uczyliśmy jednakowo :D

Bozia3, Iwone, caffe, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zadzwoniła do mnie przed chwilą moja siostra rodzona i płacze...
    jest przeziębiona jak ja .. i lekarz nie dał jej antybiotyku bo nie pamiętała który dokładnie dc i kazał jej zrobić najpierw test
    no i ma II
    nieźle..
    przestała się obserwować, ostatnio miała kupę pracy, mało spała, ogrom stresu itd zajęła się czymś innym i proszę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 15:17

inessa, Dorka71, Bozia3, caffe, grosza, polarmiś, bliska77, samira, Mango, promyk, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to chyba gratulacje dla siostry co nie :)

Reni, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak
    jestem trochę oszołomiona.. jakbym to ja miała test + :-) obie staramy się już dłuższy czas
    w końcu rodzice nasi doczekali się :-) bo już chyba stracili nadzieję ;-)
    ona jest młodza o 7 lat ale też miała problemy laparoskopie, drożność torbiel itd więc tym bardziej dobra wiadomość i to do jej lekarza chodzę więc może warto panu wibrującemu dać szansę :-) i wrócić do niego

inessa, caffe, polarmiś, bliska77, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Rzutka Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest dobry plan, wiecej dowcipow, pd razu mo sie baban na buzi pojawil ;)
    U mnie tempka sie zawisila..wyglada na to ze moglam wsyrzymac owu wg tego co piszecie o progesteronie :(((
    W srode mam lekarza wiec zapytam co on na to..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 15:24

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

ovufriend.pl
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małym wężem idzie ale idzie więc spokojnie
    Rzutka wrote:
    To jest dobry plan, wiecej dowcipow, pd razu mo sie baban na buzi pojawil ;)
    U mnie tempka sie zawisila..wyglada na to ze moglam wsyrzymac owu wg tego co piszecie o progesteronie :(((
    W srode mam lekarza wiec zapytam co on na to..

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trois.gif
    -Zapraszam Cie na coś mocniejszego.
    -ooo a na co?
    -Na herbatę z dwóch torebek.
    boing.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 15:26

inessa, caffe, Rzutka, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to jak jej się udało to i Tobie no i rodzicom posypią się wnuki :)

Rzutka i racja zapytaj lekarza co on na to a moze jutro ruszy :)

caffe, Reni lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak.. tylko, że jak ona miała usuwaną operacyjnie torbiel to zrobili jej od razu odrożnienie jajowodów wszystko pod narkozą
    więc droga była wolna
    :-/
    a ja się strasznie boję tego badania na drożność a gdzie jeszzcze zabieg udrożnienia?

caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pewnie tak.. tylko, że jak ona miała usuwaną operacyjnie torbiel to zrobili jej od razu odrożnienie jajowodów wszystko pod narkozą
    więc droga była wolna
    :-/
    a ja się strasznie boję tego badania na drożność a gdzie jeszzcze zabieg udrożnienia?
    Reni zapytaj swojego wibrującego - może da Ci skierowanie, podobnie jak mnie - od razu na laparo....no chyba, że laparo też się boisz...ale Ty jesteś w wieku takim, że powinnaś dostać skierowanie....

Gratulacje dla siostry...teraz sie Wam sypnie...;)

caffe, Reni, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z tego co wiem nfz nie honoruje prywatnych skierowań
    Bozia3 wrote:
    Reni zapytaj swojego wibrującego - może da Ci skierowanie, podobnie jak mnie - od razu na laparo....no chyba, że laparo też się boisz...ale Ty jesteś w wieku takim, że powinnaś dostać skierowanie....

Gratulacje dla siostry...teraz sie Wam sypnie...;)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę pożyczać :-)
    Bozia3 wrote:
    ...teraz sie Wam sypnie...;)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wazowej ;-)
    Ups,

inessa lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale z tego co wiem nfz nie honoruje prywatnych skierowań
    to nieprawda - ja miałam od prywatnego...to znaczy ona pracuje też w tym szpitalu do którego mnie skierowała, ale skierowanie miałam wypisane przez nią na blankiecie prywatnej kliniki...

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nowoczesny - wyjmujesz szczękę
    Nowoczesny to odkręcasz zęby....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 15:53

Reni, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• Kasik3033 Ekspertka

Wysłany: 23 września 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :) co tam u Was jak tam dzialanka jajkowow plemnikowe ;)

Reni, polarmiś, inessa, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1314 1315 1316 1317 1318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ