35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Reni zapytaj swojego wibrującego - może da Ci skierowanie, podobnie jak mnie - od razu na laparo....no chyba, że laparo też się boisz...ale Ty jesteś w wieku takim, że powinnaś dostać skierowanie....
Gratulacje dla siostry...teraz sie Wam sypnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 17:36
bliska77, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam, wróciłam,
endo 14mm, dwa pęcherzyki, jeden 24x19mm drugi 19x17mm, o 21,30 zastrzyk, wieczorne serduszkowanie tak na wszelki i w środę o 9,30 IUI, co z tego wyjdzie zobaczymy
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 17:43
Bozia3, inessa, gosia7122, caffe, polarmiś, Rzutka, Iwone, samira, angela, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Byłam, wróciłam,
endo 14mm, dwa pęcherzyki, jeden 24x19mm drugi 19x17mm, o 21,30 zastrzyk, wieczorne serduszkowanie tak na wszelki i w środę o 9,30 IUI, co z tego wyjdzie zobaczymy
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemyprzyładujesz go zastrzykiem, to się nie wchłonie....super - oby się powiodło...
bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Aga w środę nie za późno? Czyli chce CI zrobić na pękniętym tak?
Bozia3, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemybliska77, polarmiś, Iwone, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemy
Dopinguję dalej
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny