35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mialam laparoskopie i hsg ,usunieto mi kilka zbędnošci, nie taki diabel straszny. Jak masz wskazania to idz i nawet sie nie zastanawiaj.Bozia3 wrote:Reni zapytaj swojego wibrującego - może da Ci skierowanie, podobnie jak mnie - od razu na laparo....no chyba, że laparo też się boisz...ale Ty jesteś w wieku takim, że powinnaś dostać skierowanie....
Gratulacje dla siostry...teraz sie Wam sypnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 17:36
bliska77, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam, wróciłam,
endo 14mm, dwa pęcherzyki, jeden 24x19mm drugi 19x17mm, o 21,30 zastrzyk, wieczorne serduszkowanie tak na wszelki i w środę o 9,30 IUI, co z tego wyjdzie zobaczymy
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 17:43
Bozia3, inessa, gosia7122, caffe, polarmiś, Rzutka, Iwone, samira, angela, grosza, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No superagafbh wrote:Byłam, wróciłam,
endo 14mm, dwa pęcherzyki, jeden 24x19mm drugi 19x17mm, o 21,30 zastrzyk, wieczorne serduszkowanie tak na wszelki i w środę o 9,30 IUI, co z tego wyjdzie zobaczymy
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemy
przyładujesz go zastrzykiem, to się nie wchłonie....super - oby się powiodło...
bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak, chce na pękniętym ze względu na nie najlepszą żywotność żołnierzyków mojego M, zobaczymy co z tego wyjdzie, jakoś specjalnie się nie nastawiam i nie napalamBozia3 wrote:Aga w środę nie za późno? Czyli chce CI zrobić na pękniętym tak?
Bozia3, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to powodzenia życzę ,ja po wizycie u mojej gin. mam torbiel 18 mm przyjść za miesiąc moje zajście w ciąże słabo widzi.Za dwa dni @ i trochę mi smutno po takich wieściach.agafbh wrote:Byłam, wróciłam,
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemy
bliska77, polarmiś, Iwone, promyk, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to teraz już pierwszy etap za Tobą - pęcherzyki są. Drugi etap-pęknięcie.agafbh wrote:Byłam, wróciłam,
Dopinguję dalej
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny