35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zapłodnienie pokryło się z cyklem księżycowym - też mnie to bardzo zainteresowało i próbowałam żeby się zgrało, ale nikomu o tym nie mówiłam, bo obawiałam się Waszej reakcji - a to już była trochę ostatecznośćDorka71 wrote:kobieta jest najbardziej płodna w dniu, kiedy faza księżyca jest w takim samym momencie jak w dniu jej narodzin. Jaki był księżyc w dniu twoich urodzin możesz sprawdzić na każdym portalu astrologicznym. Odkrył to czeski doktorek jakiśtam i skuteczność porażająca! podobno niechciane ciąże to z tych cykli księżycowych...kobieta nie wie, że mozę dojść do zapłodnienia w innym terminie niż fizjologiczna ovu.
najlepiej jak cykl księżycowy pokryje się z tym fizjologicznych...podobno wtedy 100% skutecznościbliska77, caffe, polarmiś, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:U mnie zapłodnienie pokryło się z cyklem księżycowym - też mnie to bardzo zainteresowało i próbowałam żeby się zgrało, ale nikomu o tym nie mówiłam, bo obawiałam się Waszej reakcji - a to już była trochę ostateczność
jak się czujecie?caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe działajcie, działajcie!!!!!!!!!!
Gosia, pamiętaj nigdy nic nie wiadomo
IUI robi się na niepękniętych jak i na pękniętych pęcherzykach, dzięki dziewczyny za kciukanie, pożyjemy zobaczymybliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
angela wrote:U mnie zapłodnienie pokryło się z cyklem księżycowym - też mnie to bardzo zainteresowało i próbowałam żeby się zgrało, ale nikomu o tym nie mówiłam, bo obawiałam się Waszej reakcji - a to już była trochę ostateczność
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Byłam, wróciłam,
endo 14mm, dwa pęcherzyki, jeden 24x19mm drugi 19x17mm, o 21,30 zastrzyk, wieczorne serduszkowanie tak na wszelki i w środę o 9,30 IUI, co z tego wyjdzie zobaczymy
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemyinessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Bozia, a jak tam się czuje Twoje krocze po tych nocnych akcjach?
natomiast martwię się o Twoje....bo dzisiaj i jutro powinnaś mocno je nadwerężyć..a jak jeszcze dojdzie do tego praca w pracy..no to już to cienko widzę...caffe, inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:U mnie zapłodnienie pokryło się z cyklem księżycowym - też mnie to bardzo zainteresowało i próbowałam żeby się zgrało, ale nikomu o tym nie mówiłam, bo obawiałam się Waszej reakcji - a to już była trochę ostateczność
. Natomiast Aga powinna iść za ciosem - bo teraz jej się wszystko zgrało....ehhh życie...
caffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a dziękuję, jeszcze się nie rozpadło...
natomiast martwię się o Twoje....bo dzisiaj i jutro powinnaś mocno je nadwerężyć..a jak jeszcze dojdzie do tego praca w pracy..no to już to cienko widzę...Bozia3, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość