35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zapłodnienie pokryło się z cyklem księżycowym - też mnie to bardzo zainteresowało i próbowałam żeby się zgrało, ale nikomu o tym nie mówiłam, bo obawiałam się Waszej reakcji - a to już była trochę ostatecznośćDorka71 wrote:kobieta jest najbardziej płodna w dniu, kiedy faza księżyca jest w takim samym momencie jak w dniu jej narodzin. Jaki był księżyc w dniu twoich urodzin możesz sprawdzić na każdym portalu astrologicznym. Odkrył to czeski doktorek jakiśtam i skuteczność porażająca! podobno niechciane ciąże to z tych cykli księżycowych...kobieta nie wie, że mozę dojść do zapłodnienia w innym terminie niż fizjologiczna ovu.
najlepiej jak cykl księżycowy pokryje się z tym fizjologicznych...podobno wtedy 100% skuteczności
bliska77, caffe, polarmiś, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, jak widać coś w tym jestangela wrote:U mnie zapłodnienie pokryło się z cyklem księżycowym - też mnie to bardzo zainteresowało i próbowałam żeby się zgrało, ale nikomu o tym nie mówiłam, bo obawiałam się Waszej reakcji - a to już była trochę ostateczność

jak się czujecie?
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
W pracy robota i w domu robota. Idzie się wykończyćagafbh wrote:Caffe działajcie, działajcie!!!!!!!!!!
Gosia, pamiętaj nigdy nic nie wiadomo
IUI robi się na niepękniętych jak i na pękniętych pęcherzykach, dzięki dziewczyny za kciukanie, pożyjemy zobaczymy
bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
To ciekaweangela wrote:U mnie zapłodnienie pokryło się z cyklem księżycowym - też mnie to bardzo zainteresowało i próbowałam żeby się zgrało, ale nikomu o tym nie mówiłam, bo obawiałam się Waszej reakcji - a to już była trochę ostateczność

bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia w srode!agafbh wrote:Byłam, wróciłam,
endo 14mm, dwa pęcherzyki, jeden 24x19mm drugi 19x17mm, o 21,30 zastrzyk, wieczorne serduszkowanie tak na wszelki i w środę o 9,30 IUI, co z tego wyjdzie zobaczymy
obawiam sie trochę że ten pierwszy za wielki, drugi może sie wchłonąć bo słabo rośnie ale jak nie spróbujemy wiedzieć nie będziemy
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a dziękuję, jeszcze się nie rozpadło...caffe wrote:Bozia, a jak tam się czuje Twoje krocze po tych nocnych akcjach?

natomiast martwię się o Twoje....bo dzisiaj i jutro powinnaś mocno je nadwerężyć..a jak jeszcze dojdzie do tego praca w pracy..no to już to cienko widzę...
caffe, inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
cholera...toś mnie pocieszyła....więc ja mam szansę za rok...angela wrote:U mnie zapłodnienie pokryło się z cyklem księżycowym - też mnie to bardzo zainteresowało i próbowałam żeby się zgrało, ale nikomu o tym nie mówiłam, bo obawiałam się Waszej reakcji - a to już była trochę ostateczność
. Natomiast Aga powinna iść za ciosem - bo teraz jej się wszystko zgrało....ehhh życie...
caffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Własnie leżę i się rozluźniam i też się martwię, ale ćwiczyłam ostatnio sporo także kondycję maBozia3 wrote:a dziękuję, jeszcze się nie rozpadło...

natomiast martwię się o Twoje....bo dzisiaj i jutro powinnaś mocno je nadwerężyć..a jak jeszcze dojdzie do tego praca w pracy..no to już to cienko widzę...
Bozia3, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość