35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaffe hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha
ja już w kuchni dziś dużo pracowałam a teraz leże a raczej siedze w łóżku popijam winko na endometrium i oglądam Wielki test Polaków o filmie na TVPbliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane,
U mnie coraz ciężej - 12,5 kg więcej - ciężko mi się schylać , brzuszek duży - dobrze ,że poszło tylko w brzuszek. Płytki oddech i ogólne zmęczenie - niewiele się pokręcę i już odpoczywam. Wyprawka zakupiona i wyprana - sprzęty kupione - cały czas czekam na mebelki - mają być w tym tygodniu. Córeczka bardzo aktywna , kopie i rozpycha się na maxa. W środę mam wizytę u gina - zobaczymy co dalej. Jutro tak na wszelki wypadek pakuję torbę do szpitala.
Cały czas jestem z Wami i czekam na zielony kolorek.
Aga - coś czuję , że ten cykl będzie Twój - przytulam mocno!grosza, inessa, bliska77, samira, caffe, Mango, Iwone, polarmiś, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyangela wrote:Witajcie kochane,
U mnie coraz ciężej - 12,5 kg więcej - ciężko mi się schylać , brzuszek duży - dobrze ,że poszło tylko w brzuszek. Płytki oddech i ogólne zmęczenie - niewiele się pokręcę i już odpoczywam. Wyprawka zakupiona i wyprana - sprzęty kupione - cały czas czekam na mebelki - mają być w tym tygodniu. Córeczka bardzo aktywna , kopie i rozpycha się na maxa. W środę mam wizytę u gina - zobaczymy co dalej. Jutro tak na wszelki wypadek pakuję torbę do szpitala.
Cały czas jestem z Wami i czekam na zielony kolorek.
Aga - coś czuję , że ten cykl będzie Twój - przytulam mocno!inessa, caffe, angela, Olena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Caffe hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha
ja już w kuchni dziś dużo pracowałam a teraz leże a raczej siedze w łóżku popijam winko na endometrium i oglądam Wielki test Polaków o filmie na TVPdo czasu
inessa, Mango, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
witam z rana
niestety test negatywny
wiem, że dość wcześnie,bo ja @ niespodziewam się w piątek-sobotę, ale brak drugiej kreski zawsze trochę boli
Aga, doczytałam, ale masz endo!!!!! i dwa piękne jaja! wiem, że wszystko możliwe i dlatego się cieszę. Trzymaj się mocno
Angela, ja wiem, że to trochę męczący etap, niemniej jednak zazdroszczętrzymam kciuki za łatwy poród
miłego wtorku dla wszystkichbliska77, caffe, Mango, inessa, angela, Bozia3, anek42, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie,
Lucky, przykro mi, a może jednak za wcześnie na testowanie...
u mnie dziewczyny jakoś dziwnie z temperaturą, pierwszy raz mam takie góry i doliny, no nic jutro się dowiem czy coś pękło
Miłego dniaLucky, caffe, inessa, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ale mnie łeb napierdziela
Lucky, przykro mi bardzo, że test wyszedł negatywny. Przytulam i rozumiem rozczarowanie
Aga, fakt poszarpany ten wykres, ale może tak musi być tym razem?
Miłego i słonecznego dniabliska77, inessa, Bozia3, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Cześć
Ale mnie łeb napierdziela
Lucky, przykro mi bardzo, że test wyszedł negatywny. Przytulam i rozumiem rozczarowanie
Aga, fakt poszarpany ten wykres, ale może tak musi być tym razem?
Miłego i słonecznego dnia
u mnie może się okazać że jajca jednak nie pękną i nici z IUIcaffe, inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe a co Ty wczoraj robiłaś albo raczej co piłaś, że tak główka boli???
u mnie może się okazać że jajca jednak nie pękną i nici z IUIa bzykanie było na spokojnie, bez figur bo mąż się źle czuł.
Ty przynajmniej wiesz, że masz jajcaja tego nie wiem, dzisiaj się dowiem
Ale tak sobie wczoraj myślałam o tych testach owu i doszłam do wniosku, ze w poprzednim "owulacyjnym" cyklu też miałam raz test pozytywny, a przecież było to niemożliwe. Wydaje mi się, że to może torbiel sprawiła, że ten wynik było pozyt. Oby teraz to nie z takiego powodu wychodziły "+".
A jak się czujesz po zastrzyku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 08:20
bliska77, inessa, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość