X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, strzelajcie dalej, nie ma totamto

caffe, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za pocieszenia :) nie nakręcam się, no ale wiadomo że fajnie by było zobaczyć te dwie kreski, nie? !

Cafe trzymam kciuki za monitoring, będzie co ma być! czyli ciąża!!!!

Aga :) buziaki i kciuki

Inesso, trzymam mocno za dobry monitoring, bo w dzisiejszych czasach nie mieć podglądu to bezsens :( i strata czasu.

Mango wpisuj mnie do klubu, ja to jestem wyluzowana gdy nie trzeba, a poza tym to bromergon do upojenia ;)

bliska77, caffe, Bozia3, inessa, samira, Mango, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Czesc Dziewuszki

Lucky - jesień jeszcze trwa..mówiłaś o październiku - może intuicja Cię dobrze prowadzi...

Inesska -ręce opadają jak słucham o tych Twoich lekarzach....szkoda, że nie możesz być w Ludwinie lub u kogoś normalnego - zupełnie inaczej byłabyś prowadzona....i jeszcze jedno - jak Ty się słabo starasz o dziecko...ze swoimi serduszkami i zaangażowaniem - to ten lekarz jest dupnięty na maksa....

Aga - może taki luz dobry - i zaskoczy bez niepotrzebnej prolaktyny...

Caffe - pij zdecydowanie mniej...może głowa będzie mniej boleć...;) i nie myśl za dużo - bo widzę, że Ty tu ciu ciu ciu....żarciki - a w głowie mielisz wszystko na maksa..:)

Ja nie wiem czy zrobiłam dobrze - zrobiliśmy bzykoserca wczoraj i przedwczoraj, a dopiero dziś mam śluz rozciągliwy....jak się wystrzelaliśmy niepotrzebnie - to sobie strzelę ja w łeb..:)
    Właśnie nie piłam i moze dlatego glowa mnie boli :P
    Bozia, coś tam w glowie analizuję, bo temat i to wszystko wokół niego jest dla mnie obcy i nowy. Ale nie jest tak, zeby mi ten temat spędzał sen z oczu. Może też więcej się o tym myśli bo na forum temat się wałkuje i siłą rzeczy nie da się nie myśleć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 10:21

bliska77, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeee, śpicie paniusie? :P

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Eeeee, śpicie paniusie? :P
    no cos koło tego, ja dziś jakaś nieogarnięta i rozesrana jestem

caffe, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no cos koło tego, ja dziś jakaś nieogarnięta i rozesrana jestem
    Ciebie usprawiedliwiam, bo masz prawo ;) no jeszcze Bozia jest po intensywnej robocie, to też jest usprawiedliwiona :P

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ciebie usprawiedliwiam, bo masz prawo ;) no jeszcze Bozia jest po intensywnej robocie, to też jest usprawiedliwiona :P
    za usprawiedliwienie dziękuję :-)

caffe, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    za usprawiedliwienie dziękuję :-)
    ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zapisałam się do wibrusia na jutro na 16:30 tak mnie coś tknęło, że pisałyście, że clo bierze się chyba jakoś tak od 5dc
    więc zadzwoniłam i miałam szczęście, ze on odebrał a nie ta jego rozgarnięta sekretarka i powiedział, że mam przyjechać jutro :-) 2dc :-) powie mi co i jak

martwi mnie, że nie będzie usg :-/ ..jak bez tego żyć ;-)

caffe, szczęśliwa 2, anek42, inessa, grosza, bliska77, Mango, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:40

caffe, Reni, inessa, bliska77, angela, promyk, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No zapisałam się do wibrusia na jutro na 16:30 tak mnie coś tknęło, że pisałyście, że clo bierze się chyba jakoś tak od 5dc
    więc zadzwoniłam i miałam szczęście, ze on odebrał a nie ta jego rozgarnięta sekretarka i powiedział, że mam przyjechać jutro :-) 2dc :-) powie mi co i jak

To clo to bierze się chyba w zalezności od dlugości cyklu, im dłuższy tym później. Ja brałam od 3 do 7dc.

Reni, szczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no właśnie..
    to dobrze, że zadzwoniłam
    znowu miałabym cykl w plecy

szczęśliwa dzięki i mam nadzieję, że niebawem cos z tego się wykluje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2013, 13:20

szczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

to tyle w temacie wykresu bardzo mi się podoba :-P

Reni, Bozia3, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    07icon_smile4.gif

Bozia3, inessa lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a no właśnie..
    to dobrze, że zadzwoniłam
    znowu miałabym cykl w plecy

szczęśliwa dzięki i mam nadzieję, że niebawem cos z tego się wykluje :-)
    ja myslę że sie wykluje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:41

Reni, Bozia3, inessa, grosza, bliska77, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - myślisz, że da Ci clo? Miałaś wskazania, czy to raczej Twój pomysł?
    Chyba, ze to kolejny krok po prostu do przodu...i procedury wszędzie podobne...:)

Szczesliwa - właśnie wydawało mi się, że będziesz mieć córeczkę, bo serduszkowałaś wcześniej..a tu proszę - nie ma żadnej reguły....

A ja w tym cyklu obserwuję się pod kątem śluzu....bo mnie to ciekawi dosyć - czy on jest rozciągliwy tuż przed, tuz po czy w trakcie..., a że mam USG w 14 dc i właśnie od dziś go mam - to aż jestem ciekawa co się tam dzieje..:)

inessa, Reni, szczęśliwa 2, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia
    tak powiedział, że jak się skończy cykl sierpniowy i nic nie będzie to mam przyjść we wrześniu będziemy stymulować a jak to nie zadziała to w grudniu trzeba bedzie pomyśleć o HSG
    idę miesiąc później, bo ten wrzesien odpuściłam z badaniami, bo ta sprawa z mieszkaniem bardzo mnie pochłonęła także finansowo

samira, inessa, Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od okulisty i z roznoszenia dalej CV bo ZUs cos zwleka z przesłaniem danych.Okulista własnie stwierdził,ze czeka mnie znowu zmiana szkieł bo jednak pogorszył mi się mój wzrok od maja nastepny wydatek ale jak trzeba to trzeba.
    Bozia mam nadzieję,ze bedzie wszystko dobrze ja mam też badania w 14 dc :)
    Reni no przecież musi się w końcu udać prawda????

Reni, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ależ uda się to tylko kwestia czasu :-)
    Oczy Ci się jeszcze przydadzą jak będziesz ganiać małego szkraba po mieszkaniu więc załatwiaj te szkła ;-)
    inessa wrote:
    Wróciłam od okulisty i z roznoszenia dalej CV bo ZUs cos zwleka z przesłaniem danych.Okulista własnie stwierdził,ze czeka mnie znowu zmiana szkieł bo jednak pogorszył mi się mój wzrok od maja nastepny wydatek ale jak trzeba to trzeba.
    Bozia mam nadzieję,ze bedzie wszystko dobrze ja mam też badania w 14 dc :)
    Reni no przecież musi się w końcu udać prawda????

inessa, Iwone lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - myślisz, że da Ci clo? Miałaś wskazania, czy to raczej Twój pomysł?
    Chyba, ze to kolejny krok po prostu do przodu...i procedury wszędzie podobne...:)

Szczesliwa - właśnie wydawało mi się, że będziesz mieć córeczkę, bo serduszkowałaś wcześniej..a tu proszę - nie ma żadnej reguły....

A ja w tym cyklu obserwuję się pod kątem śluzu....bo mnie to ciekawi dosyć - czy on jest rozciągliwy tuż przed, tuz po czy w trakcie..., a że mam USG w 14 dc i właśnie od dziś go mam - to aż jestem ciekawa co się tam dzieje..:)
    B

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:41

bliska77, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 1320 1321 1322 1323 1324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ