35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no wtedy to już pies przewodnik
a Ty zamierzasz tak długo czekać na dziecko???
ani mi się waż!inessa wrote:Bozia to czekamy niecierpliwie
Reni no ja mam nadzieję,ze do starości jak osilepne nie bede musiała czekać na dzidziebliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Walnięty tel lekarz zdeko
inessa wrote:Aguś a niby co mam powiedzieć lekarzowi,ze chce mieć monitoring, to jak poprzedni lekarz mnie wyśmiał i mi powiedział,ze za słąbo sie staram i widocznie nie chce mieć dzieci
Oj tu gdzie mieszkam jest zadupie a mój lekarz w moim mieście nie przyjmujebliska77, inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
a ja od 4 do 8 i cosik mnie się wydaje ze zdeko za późno
agafbh wrote:dokładnie, ja brałam od 2 do 6dc
caffe napisała:
To clo to bierze się chyba w zalezności od dlugości cyklu, im dłuższy tym później. Ja brałam od 3 do 7dc.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie no wtedy to już pies przewodnik
a Ty zamierzasz tak długo czekać na dziecko???
ani mi się waż!
No jak narazei na to sie zanosi
Musze najpierw wszystkim Wam tu potowarzyszyć do czasu porodu a potem Wy mnie bedziecie uczyć jak to sie robiReni, Lucky, bliska77, Iwone, Mango, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
Wróciłam - powinnam mieć nick Jajcara - bo mam wiecznie jakieś przygody z tymi pisankami moimi...ale do rzeczy...
Zaczęłam mądrą dyskusję na temat obserwacji śluzu, wykresu -że chcę teraz to obserwować - bla bla bla...powiedziała, że przy cyklach stymulowanych, bardzo często naturalne objawy płodności czy owulki są zaburzone....bo leki wymuszają inną pracę organizmu i reaguje on inaczej, niż w tych zupełnie naturalnych.... Już mi po tym zdaniu skoczyła prolaktyna, ale się spokojnie poddałam dowcipnemu badaniu...i:
w prawym (tam, gdzie były trzy) - jest już po owulacji...jeden pękł chwilę temu (może doba maks)....bo jest świeżo poszarpany, no ale to nie koniec - bo zajrzała do lewego i tam piękny pęcherzyk do pęknięcia 21 mlm - z jakimś zakończeniem czy czymś - co świadczy o jego pełnowartościowości....więc pytam panią grzecznie - czy to oznacza, że będę mieć podwójną owulację? A ona mówi, że to się rzadko zdarza, ale po clo sie zdarza i wygląda na to, że tak - ten z lewego pęknie podczas drugiej (?!) owulacji.
Może się okazać, że ten, który pękł w prawym był pusty i np. ten z lewego dopiero będzie ok - tego nie wie nikt...natomiast ja tej gince wierzę - i powiedziała wyraźnie - że mam do czynienia u siebie w tym cyklu z podwójną owulacją - mówię Wam....jestem jajcara jak nic...
Z bzykoserc była zadowolona - powiedziała, żeby dokarmić jajko jeszcze dziś i jutro i czekać na cd.Reni, inessa, polarmiś, Lucky, bliska77, anek42, Rzutka, Mango, angela, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jutro mam wizytę na 16:30 a zgadałam się z moją siostrą i ona ma na 15:30
haha
wejdę po niej i powiem to ja poproszę to samo i dwa razy na wynosBozia3, inessa, bliska77, Mango, grosza, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jutro mam wizytę na 16:30 a zgadałam się z moją siostrą i ona ma na 15:30
haha
wejdę po niej i powiem to ja poproszę to samo i dwa razy na wynosale może rzeczywiście dla Waszej rodzinki ten wibrujący dobrze działa...
inessa, bliska77, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie no pewnie ktoś tam może być
aleeeeeee ja chce uesgieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBozia3 wrote:raczej ktoś jeszcze pomiędzy Wami będzie...ale może rzeczywiście dla Waszej rodzinki ten wibrujący dobrze działa...
inessa, Mega lubią tę wiadomość