35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni szczerze nie ma sie czego bac...serio, bol podobny do miesiaczkowego I tylko przez max 3-5 min
Reni wrote:Pewnie tak.. tylko, że jak ona miała usuwaną operacyjnie torbiel to zrobili jej od razu odrożnienie jajowodów wszystko pod narkozą
więc droga była wolna
a ja się strasznie boję tego badania na drożność a gdzie jeszzcze zabieg udrożnienia?Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to dowiem się co i jakBozia3 wrote:to nieprawda - ja miałam od prywatnego...to znaczy ona pracuje też w tym szpitalu do którego mnie skierowała, ale skierowanie miałam wypisane przez nią na blankiecie prywatnej kliniki...
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaz u niej wrocil z rejsu z torba pelna kijanek. Ja jade wygrzac jajka i licze ze moj mąż równiez sie solidnie zapelni przynajmniej by bylo wiecej niz lyzeczka od herbaty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 15:58
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
To moze w koncu zostane niedlugo ciocia internetowa
Powiem wam dziewuszki cos czego jeszcze nikt nie wie (tylko ja I moj M) zostala podjeta decyzja o Invitro I lece do kliniki do Katowic 10 pazdziernika - to znaczy nie wiem co oni tam powiedza ale tak my wymyslelismy
polarmiś wrote:U nas same kury i morza ....zolnierzykow, w tym tygodniu przodownica jest Bozia.polarmiś, caffe, inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiec jezeli ktos ma ochote na kawke to chetnie, o ile ktos jest z Katowic
bo wogole tego miasta nie znam
Kasik3033 wrote:To moze w koncu zostane niedlugo ciocia internetowa
Powiem wam dziewuszki cos czego jeszcze nikt nie wie (tylko ja I moj M) zostala podjeta decyzja o Invitro I lece do kliniki do Katowic 10 pazdziernika - to znaczy nie wiem co oni tam powiedza ale tak my wymyslelismypolarmiś, caffe, inessa, anek42 lubią tę wiadomość
-
Kasik3033 wrote:wiec jezeli ktos ma ochote na kawke to chetnie, o ile ktos jest z Katowic
bo wogole tego miasta nie znam
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia zalezy czy to bedzie zwykle Invitro, wiec o kosztach dokladnie porozmawiam na miejscu, boje sie tylko ze beda woleli mi udroznic ten jeden jajowod i starac sie naturalnie dalej, ale dla mnie to strata czasu...Zastanawialismy sie pomiedzy Lodzia a Lodzia ale do Katwic mamy lepszepolaczenia samolotowe I bardzo dobry lekarz dr Grattka ginekolog -androlog
Bozia3 wrote:cos mi chodzi po głowie, że Samira jest z Katowic, ale nie pamiętam dokładnie...A dlaczego właśnie wybraliście Katowice? I jeszcze jedno - na jaki koszt teraz trzeba przygotować się do in vitro?inessa, Bozia3, caffe, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Kurde to byl snowboard
I nie moge tego mojego avatarka znalezc
Na deskorolcew nie umiem jezdzic ale na snowboardzie zasywam jak szalona
Bozia3 wrote:Właśnie Kasik...gdzie Ty się szlajasz...chyba na tej deskorolce pomykasz cholera wie gdzie...Bozia3, inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
A wydawało by mi się że to jak na jednym się nauczysz to drugie nie powinno sprawić trudności
Kasik3033 wrote:Kurde to byl snowboardI nie moge tego mojego avatarka znalezc
Na deskorolcew nie umiem jezdzic ale na snowboardzie zasywam jak szalonainessa lubi tę wiadomość