35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Dziewczyny jak Wy to robicie,ze Wam się udaje dostać do lekarza na monitoring tak często a już w sobote czy niedziele nie wiem jak to robicie, przecież lekarze zwykle wtedy nie przyjmują??????????????????????????????
inessa, Rzutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anna39 wrote:Ja pracuje w szpitalu na oddziale noworodków wiec położnictwo o usg mam na wyciągniecie reki kiedy chce i w sumie każdego lekarza z dyżuru.
Reni, inessa, caffe, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Inesko prywatnie i w neidzielę pracuję ale mój gin za niedzielę bierze dodatkowe 50 zł.inessa wrote:Dziewczyny jak Wy to robicie,ze Wam się udaje dostać do lekarza na monitoring tak często a już w sobote czy niedziele nie wiem jak to robicie, przecież lekarze zwykle wtedy nie przyjmują??????????????????????????????inessa lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Caffe ja biore luteinę zawsze od 3 dnia wyższych tempek.Więc poczekaj.
Aga no super wiadomosci,od zrobiło się weselej na ovu.Trzymam kciuki i licze na bliżniaczki.
Wreszcie coś się u nas rusza Aga,Bozia,Lucky,Reni maja super wykresy,[jak kogos pominęłam to wybaczcie]więc wreszcie będzie wysyp fasolek.
A u mnie niechciany gośc@ i czekamy na płodne.inessa, caffe, Rzutka, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyNo właśnie tak myślałam a mój nie pracuje w niedziele i sobote a jak ma dyżur to na porodówce.
Zresztą nigdy zaden lekarz nie zaproponował mi monitoringu, a mnie w tym cyklu pobolewają jajniki po obu stronach tak jak na owulke ale nie wiem czemu tak wczęsnie no i po obu stronach????!!!!!!!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Inaska ja się już przekonałam ,że ból nie zawsze jest prawdziwy.Chodzę na monitoringi od roku i zawsze gdy zaczynamy ,ginka pyta mi się jakie odczucia ,ja mówię np.,że boli prawy ,a ona ,że zmyłka ,bo owulka jest z lewego.A raz miałam owulkę jednocześnie z obu jajników.
caffe, inessa, Mango, Bozia3 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Dzień Dobry!
Caffe ja biore luteinę zawsze od 3 dnia wyższych tempek.Więc poczekaj.
Andzia u mnie w pewnym sensie progesteron był uzasadniony w 16dc bo mi sie zatrzymała @, a cykle były długie. Także musiałąm brać zeby mieć @.
teraz @ mam i pęcherzyki "drgają" i wydaje mi się, że za wcześnie ta luteina. Ale podpytam gina jak on się do tego ustosunkowuje.
inessa, Mango, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. Od wtorku chodze przeziebiona a od wczoraj pomimo brania lekow zarazilam dziewczyny. Teraz mamy u domu zespol -ich troje- podczytuje was i trzymam kciuki za zielone swiatelko u was.
inessa, caffe, gosia7122, Bozia3, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
To w takim razie ja nie rozumiem tego dlaczego lekarze przepisuja progesteron w ciemno...ale to samo przepisala mi lekarka z kliniki nieplodnosci, dobra lekarka wiec kto ma racje lekarze czy my? Oni nie wiedza o tym ze robimy pomiary..i nie uwazam aby chcieli zaszkodzic tylu pacjentkom..torbiele musza powstawac wg mnie przez co innego niz przez podanie progesteronu w 16dc. Tak czy siak zapytam o to lekarza i poprosze o wyjasnienie dlaczego akurat w te dni sie bierze progesteron
inessa, Bozia3 lubią tę wiadomość