35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
odebrałam wyniki i PRL mam w normie ale wynik jest wyższy niż ostatnio: było 15 jest 20 norma 6-29.9 więc zrobię tę z obciążeniem jeszzce żeby mieć pełny obraz ale musze najpierw rodzinnego zaatakowac o recepte na te tabletke
PRG 14.32 (norma 1.7-27) oczywiście na naturalnym progu więc wynik jest przekłamany ale ostatnio było 0.8 w tej samej fazie więc dotychczasowa dawka proga wystarczy
bardzo mnie ten wynik cieszy!sandra80, moremi, Mega, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
sandra80 wrote:bo na szczyt idziecie, to jak ma być?BISCA wrote:Zajebiste !
Małgoś, Kometa ja widzę tylko jedną opcję dla Was: bedziecie parom!!!sandra80, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:odebrałam wyniki i PRL mam w normie ale wynik jest wyższy niż ostatnio: było 15 jest 20 norma 6-29.9 więc zrobię tę z obciążeniem jeszzce żeby mieć pełny obraz ale musze najpierw rodzinnego zaatakowac o recepte na te tabletke
PRG 14.32 (norma 1.7-27) oczywiście na naturalnym progu więc wynik jest przekłamany ale ostatnio było 0.8 w tej samej fazie więc dotychczasowa dawka proga wystarczy
bardzo mnie ten wynik cieszy!
pierwiastka prolaktyna w normie ale raczej bliżej wyższej granicy, rzeczywiście zrób z obciążeniem, progesteron ładny
Ja od początku z tego cyklu wystartuje z castagnusem, obniża prolaktynę i w ogóle reguluje hormony. Poczytaj o nim, tylko nie wiem czy można łączyć z progesteronem. Może dziewczyny będą wiedziały?BISCA lubi tę wiadomość
-
to jeszcze sie pochwalę dobrze wydanymi 25 zetami: 3 bluzki i 2 pary spodni piżamowych z mięciutkiej dzianiny
takie zakupy "w biegu" to ja rozumiemsandra80, BISCA, moremi, Magda* lubią tę wiadomość
sandra80 wrote:pierwiastka prolaktyna w normie ale raczej bliżej wyższej granicy, rzeczywiście zrób z obciążeniem, progesteron ładny
Ja od początku z tego cyklu wystartuje z castagnusem, obniża prolaktynę i w ogóle reguluje hormony. Poczytaj o nim, tylko nie wiem czy można łączyć z progesteronem. Może dziewczyny będą wiedziały?
chcę to badanie na dniach zrobić żeby leczenie wdrożyć od nowego cyklu a dla spokojnego spania zrobie jeszcze usg żeby włókniaka wyeliminować i nie wiem czy na rezonans sie nie przejde bo to tez moze być objaw jakiegos gruczolaka czy cojeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
pierwiastka wrote:brałam kiedyś i miałam ładne cykle ale teraz mam wysięk z piersi więc raczej to będzie za słabe
chcę to badanie na dniach zrobić żeby leczenie wdrożyć od nowego cyklu a dla spokojnego spania zrobie jeszcze usg żeby włókniaka wyeliminować i nie wiem czy na rezonans sie nie przejde bo to tez moze być objaw jakiegos gruczolaka czy co
idź zrób badania jak najszybciej, będziesz spokojniejsza, ja kiedyś brałam castagnusa jednen cykl i pamiętam, że mi go wydłużył, ale nie sprawdzałam temperatury, być może drugą fazę podciągnąłpierwiastka, BISCA, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysia, wspolczuje i wspieram.
Dobra, koniec tego uzalania. Wiesz, dzisiaj przeczytalam jedna z najbardziej sensownych rzeczy. Idac na szczyt, musi byc pod gorke.
A my juz dlugo idziemy, niedlugo dotrzemy do naszych ewerestowkrycha.stara, Mimbla, pierwiastka, Dziobak, Mega, beates, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina, moremi, Simba, sandra80, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wygląda na cykl bezowulacyjny...a one się czasami długo ciągną....
krycha.stara, Sówka35, BISCA, kapturnica, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Witam sie w pierwszym dniu cyklu numer chyba ze 40. I w zasadzie nic wiecej do powiedzenia dzis nie mam...
A nie, wroc, mam:
Zacukrze sie dzis po kokarde, o!krycha.stara, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny