Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    No i prosze :-)
    Jak tam ksiezniczkowa kreacja Bozeno? Wpadly Ci inne w oko? Masz ochote na pokaz obrazkow? Bo ja bardzo! :-)
    chyba odpada - bo ona jest na ramiączkach - to będzie październik - może być chłodno - poza tym - lepiej chyba, żebym w tym wieku już taka "goła" nie latała...nadal jednak opcja sukienki długiej...
    nie chcę tu zaśmiecać forum, ale jak chcesz - no to Ci wrzucę kilka opcji - chodzi o sam pomysł - że biorę pod uwagę coś takiego....
    https://twojasuknia.pl/suknia-wieczorowa,Mori-Lee,70901,VM-by-Mori-Lee-Mother-of-the-Bride-Dresses,item,33500.html
    http://www.sukniaonline.pl/a-line-v-neck-3-4-length-chiffon-evening-dresses-with-lace-bk403.html
    http://www.sukniaonline.pl/a-line-v-neck-sleeveless-chiffon-evening-dresses-with-beaded-fp414.html
    https://twojasuknia.pl/suknia-wieczorowa,Mori-Lee,70913,VM-by-Mori-Lee-Mother-of-the-Bride-Dresses,item,33507.html
    https://twojasuknia.pl/suknia-wieczorowa,Venus,BM1863,Bella-Maids-2016,item,44759.html
    https://twojasuknia.pl/suknia-wieczorowa,Venus,BM1845,Bella-Maids-2016,item,44754.html

Byliśmy dziś zarezerwować salę - okazało się, że trzeba już, bo za chwilę nie będzie terminu wolnego....my wybraliśmy to miejsce, bo jest ładnie i smacznie i na miejscu udzielają ślubu - nie trzeba nigdzie jechać...a dzis się okazało, że te śluby są tam tylko 1-2 w miesiącu i dopiero na początku 2017 będą znane terminy ich udzielania...a salę trzeba rezerwować juz teraz - jakas paranoja...bo może się okazać - co jest wielce prawdopodobne - że się w ten termin nie wstrzelimy i wtedy trzeba będzie jechać do urzędu na sam ślub, a tu przyjęcie ,,,jakis kosmos....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:25

nick nieaktualny, ivf-ivf, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Wszystkie ladne, ale dla mnie wygrywa ta:
    http://www.sukniaonline.pl/a-line-v-neck-sleeveless-chiffon-evening-dresses-with-beaded-fp414.html
    Tylko nie ten kolor, ale widze, ze tam szeroka paleta do wyboru jest, no i najwazniejsze, roz tez maja! :-)
    tak mnie się też ta najbardziej podoba...ale jest tam możliwość zmiany koloru? Ja coś tam nie poszperałam chyba...

aaa juz widzę..:) ale ja ten kolor też biorę pod uwagę - bo sie mojemu podoba....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:33

nick nieaktualny, SolarPolar, ivf-ivf, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Przyszła moja chusta kółkowa. Coś co wyglądało na proste na filmach w necie nie jest takie w rzeczywistości albo jestem wyjątkowym głąbem. Moja frustracja sięga zenitu a Julia się ode mnie nie odkleja. Do pakietu należy jeszcze dodać Marcela którego noszę na drugim ręku. Chyba będę wielbłądem... Cyrk na kółkach moje drogie ;)
    A na obiad dziś gołąbki z zamrażarki. O jak dobrze mieć zapasy :)

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Dziobak, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Simba, Iwone, caffe, beates, satori lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta pierwsza najładniejsza wg mnie
    wszystkie suknie podkreslaja talie.....dobrze beda leżec na szczupłej sylwetce

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu a czemu tak odległa data?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinda777 wrote:
    ta pierwsza najładniejsza wg mnie
    wszystkie suknie podkreslaja talie.....dobrze beda leżec na szczupłej sylwetce
    przymierzałam taki fason....i one wyszczuplają - nie wiem na czym to polega, ale babka, która sprzedawała kiecki mówiła, że taki fason właśnie jest ok - do pasa obcisła, a potem luźno puszczona do dołu....w innych fasonach to jeszcze gorzej się wygląda.....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ivf-ivf, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Wszystkie ladne, ale dla mnie wygrywa ta:
    Tylko nie ten kolor, ale widze, ze tam szeroka paleta do wyboru jest, no i najwazniejsze, roz tez maja! :-)
    mnie też się ta podoba, ciekawą ma spódnicę choć te rękawy mnie osobiście nie przekonują
    ale ta: https://twojasuknia.pl/suknia-wieczorowa,Mori-Lee,70901,VM-by-Mori-Lee-Mother-of-the-Bride-Dresses,item,33500.html też niczego sobie i bardzo ładnie podkreśla dekolt

Bozia3 lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinda777 wrote:
    Boziu a czemu tak odległa data?
    bo lubię siódemki...:) szukałam daty z siódemką w roku i dniu i żeby była jesień - 7 październik 2017 spasował... poza tym po drodze...jakby się pojawiła Lenka - to zdążę urodzić i jako tako dojść do siebie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, ivf-ivf, BISCA, nick nieaktualny, caffe, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-)
    Zaraz was bede nadrabiac,ale pozwolcie ze zadam pytanie.

Czy ktos widzial Zofie gdzies na forum? Wlasnie dostalam powiadomienie ze usunela mnie z przyjaciolek.Fakt ,faktem nie wymienilysmy zadnych wiadomosci od poczatku mojej ciazy,ale i tak sie zastanawiam czemu tak zrobila.
    Czy ona juz konczy swoja dzialalnosc na forum? Czy poprostu nie chciala miec w przyjaciolkach kogos z kim i tak nie ma kontaktu?
    Polubilam ja i naprawde dobrze jej zycze,mam nadzieje ze sie jakos trzyma dziewczyna.

nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Hejka :-)
    Zaraz was bede nadrabiac,ale pozwolcie ze zadam pytanie.

Czy ktos widzial Zofie gdzies na forum? Wlasnie dostalam powiadomienie ze usunela mnie z przyjaciolek.Fakt ,faktem nie wymienilysmy zadnych wiadomosci od poczatku mojej ciazy,ale i tak sie zastanawiam czemu tak zrobila.
    Czy ona juz konczy swoja dzialalnosc na forum? Czy poprostu nie chciala miec w przyjaciolkach kogos z kim i tak nie ma kontaktu?
    Polubilam ja i naprawde dobrze jej zycze,mam nadzieje ze sie jakos trzyma dziewczyna.
    a co się przejmujesz??? skoro nie utrzymujecie kontaktu ze sobą - to po cholerę Ci ktos w przyjaciółkach?

nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera,
    Mam brukselke w lodowce,jak zrobic dobra bez skwarkow?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Hera,
    Mam brukselke w lodowce,jak zrobic dobra bez skwarkow?
    bez boczusia? szkoda....
    to zrób tak jak ja z sosem smietanowo paprykowym jak masz wedzona papryke w proszku smietane czosnek cebule masło i oliwe

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a co się przejmujesz??? skoro nie utrzymujecie kontaktu ze sobą - to po cholerę Ci ktos w przyjaciółkach?
    Po prostu jestem ciekawa co u niej slychac,czy sie poddala,czy moze ciagle walczy,no i jak sie trzyma bo wiem ze miewala chwiejne nastroje,
    Mam nadzieje ze u niej jako tako ok :>

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    bo lubię siódemki...:) szukałam daty z siódemką w roku i dniu i żeby była jesień - 7 październik 2017 spasował... poza tym po drodze...jakby się pojawiła Lenka - to zdążę urodzić i jako tako dojść do siebie :)
    sa tez fajne sukienki wieczorowe na ciąże

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    O, Solar nadciaga. Bo wiesz, ja o bananie i warzywkach dociagam do 15:00, potem obiad (jakies bialko: mieso lub ryba i warzywa) i koniec balu, kolacji nie jadam. Wczoraj tylko mnie ssalo z glodu, okazalo sie, ze na @, wiec ja teraz docukrzam, niech ma! :-P
    kolaacji nie jadasz? a wino?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak mnie się też ta najbardziej podoba...ale jest tam możliwość zmiany koloru? Ja coś tam nie poszperałam chyba...

aaa juz widzę..:) ale ja ten kolor też biorę pod uwagę - bo sie mojemu podoba....:)
    Mi sie ta podoba kolor tez.

Jeszcze ta jest fajna i brudny roz:-)

http://www.sukniaonline.pl/a-line-bateau-sleeveless-tulle-prom-dresses-with-beaded-fj397.html

nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, ja tez dostalam taka informacje odnosnie Zosi i tak jak Ty mam nadzieje, ze wszystko u niej OK. Wiem tylko, ze ciezko bylo jej sobie poradzic z porazkami odnosnie staran. Nie miala za bardzo wsparcia w mezu i wogole przybita ostatnio byla.
    Zosia, jak nas czytasz <3 <3 <3

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Iwone, beates lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinda777 wrote:
    bez boczusia? szkoda....
    to zrób tak jak ja z sosem smietanowo paprykowym jak masz wedzona papryke w proszku smietane czosnek cebule masło i oliwe
    Nie ma wedzonej papryki,ale mam przyprawe siedem ziol z papryka z tureckiego,mam tez sambal i mam tez dluga ostrawa papryczke.Ja nigdy nie uzywalam wedzonej papryki i nie wiem jak smakuje,ale za to jestem fanka sosow smietanowych.
    A na brukselke nabralam ochoty po twoich postach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Nie ma wedzonej papryki,ale mam przyprawe siedem ziol z papryka z tureckiego,mam tez sambal i mam tez dluga ostrawa papryczke.Ja nigdy nie uzywalam wedzonej papryki i nie wiem jak smakuje,ale za to jestem fanka sosow smietanowych.
    A na brukselke nabralam ochoty po twoich postach.
    to usmaz czosnek cebule i takie pzryprawy jakie masz sól pieprz czy papryczki do smaku na masle i oliwie, tak porzadnie tego masla daj oliwy tez ...jak sie wszystko zarumieni to wlej smietane i dalej duś, brukselke zanim wrzucisz do całosci odsącz dobrze a nawet troche wycisnij z wody i juz wszystko razem podduś

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    O, Solar nadciaga. Bo wiesz, ja o bananie i warzywkach dociagam do 15:00, potem obiad (jakies bialko: mieso lub ryba i warzywa) i koniec balu, kolacji nie jadam. Wczoraj tylko mnie ssalo z glodu, okazalo sie, ze na @, wiec ja teraz docukrzam, niech ma! :-P
    Dziaj mialam 3 kanapki i dwa banany. Jedna kanapke wioze do domu. Kanapki byly z maslem:-) na szczesci mialam do tego salatke z salaty ogolrka i papryki. Nie jestem glodna patologicznie. W domu obiad jak se zrobie albo dojem kanapke.

‹‹ 13152 13153 13154 13155 13156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ