35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boziu może mają akurat możliwość wybrania kolorystyki
, albo przymierzyć żeby sprawdzić jak się w modelu czułabyś a wtedy poszukać krawcowej. Nie wiem czy nadal jest ale kiedyś na Pachońskiego w pawilonie była świetna krawcowa i cuda ze zdjęć tworzyła
. Wychodziło cenowo o połowę taniej bo Evita raczej ma wygórowane ceny.
Bozia3 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
SolarPolar wrote:Zbieram sie do kliniki leczenia otylosci. Mam juz tel. Teraz kolejny etap ... Ja sie po prostu wstydze. Jak ja nie lubie sie tak obnazac prze lekarzami, ktorzy de fakto maja w dooopie twoj (moj) problem.
Jestem ciekawa co CI dadzą - bo ja mam rozpisane żywienie z kliniki leczenia otyłości w Krakowie - w życiu tyle nie jadłam dziennie chleba/ziemniaków/makaronów....i ta dieta działa - bo widziałam efekty u innych...(ja na razie słabo, ale mam dużo grzechów..)SolarPolar lubi tę wiadomość
-
*aga* wrote:Boziu może mają akurat możliwość wybrania kolorystyki
, albo przymierzyć żeby sprawdzić jak się w modelu czułabyś a wtedy poszukać krawcowej. Nie wiem czy nadal jest ale kiedyś na Pachońskiego w pawilonie była świetna krawcowa i cuda ze zdjęć tworzyła
. Wychodziło cenowo o połowę taniej bo Evita raczej ma wygórowane ceny.
a skąd Ty taka obtrzaskana? Jesteś z Krakowa?*aga* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*aga* wrote:Tak z Krakowa, a w tamtej okolicy mieszkałam parę lat temu
*aga* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pinda777 wrote:no więc własnie
to po co tam chodzic skoro kazda i tak prasuje? -
nick nieaktualnyObzarlam się i leżę
ja wiedziałam że tak będzie
Ale nie jadłem słodyczy! Tylko mieszankę salat z prazonym słonecznikiem, jajkiem na miękko i oliwą. Strasznie szybko robię się glodna teraz
No i ciasno mi już w spodniachMarianka rośnie w siłę
mam nadzieję...
Bozia3, Pinda777, *aga*, malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, ivf-ivf, ania.g, kapturnica, BISCA, caffe, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:bo od samego prasowania nie przytyjesz.....jak nie walisz codziennie słodkich nalewek czy piwa...a łykniesz sobie drinka z czystek z colą zero - to tragedii nie ma....
-
nick nieaktualny
-
Dzięki boziu...jak mnie moja lekarka nie ogarnie a według niej wszystko ogarnięte to wypróbuje twoje namiary. Zapisałam sobie
Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Sabina wrote:Obzarlam się i leżę
ja wiedziałam że tak będzie
Ale nie jadłem słodyczy! Tylko mieszankę salat z prazonym słonecznikiem, jajkiem na miękko i oliwą. Strasznie szybko robię się glodna teraz
No i ciasno mi już w spodniachMarianka rośnie w siłę
mam nadzieję...
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017