35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja po robocie ... szykuję się do drugiej.. impreza.. będę zaglądać
Sabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPinda777 wrote:ale jaki mozna miec plan zamiast dziecka? kot?
Dla mnie rozwiazaniem bylaby adopcja ale oni zdaje sie nie brali tego pod uwage.Mozna by nawet kilkuletnie zaadoptowac by dziecko w przyszlosci mialo wzglednie mlodych rodzicow.ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Obzarlam się i leżę
ja wiedziałam że tak będzie
Ale nie jadłem słodyczy! Tylko mieszankę salat z prazonym słonecznikiem, jajkiem na miękko i oliwą. Strasznie szybko robię się glodna teraz
No i ciasno mi już w spodniachMarianka rośnie w siłę
mam nadzieję...
Sabcia, ja na początku też miałam nie pohamowany apetyt. Potem mi przeszło. Na koniec ciąży 10,5 kg. Teraz tego ciążowego zostało mi 3 kg ale tak żeby być zadowolona to 5 kg. Wtedy zmieszczę się w swoją zajebistą kieckę na wesele w majuBISCA, kapturnica, Sabina, Mega, Dziobak, beates, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:tak mnie się też ta najbardziej podoba...ale jest tam możliwość zmiany koloru? Ja coś tam nie poszperałam chyba...
aaa juz widzę..ale ja ten kolor też biorę pod uwagę - bo sie mojemu podoba....
a mi tylko ta
https://twojasuknia.pl/suknia-wieczorowa,Venus,BM1863,Bella-Maids-2016,item,44759.html
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Marianka od Marianny? Bo Marianna bardzo mi się podoba. Moja prababcia miała tak na imię
Sabcia, ja na początku też miałam nie pohamowany apetyt. Potem mi przeszło. Na koniec ciąży 10,5 kg. Teraz tego ciążowego zostało mi 3 kg ale tak żeby być zadowolona to 5 kg. Wtedy zmieszczę się w swoją zajebistą kieckę na wesele w majumężowi się podoba ta wersja
a jak się okaże ze to chłopak to będzie Marianek nim znajdziemy imię
A Marianna mi się podobaivf-ivf, BISCA, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie świętuje wizytę u kardiologa z córką czerwonym
ma lekko podwyższone ciśnienie, ale to może być wynik stresu. Dostała skierowanie na badania tarczycy - zrobiliśmy od razu
miała ekg i usg serca i te anomalie mogą być spowodowane dojrzewaniem. Ciśnienie mamy kontrolować, wizyta w maju
kamień z serca
Młoda szczęśliwa bo wraca na wf i do sekcji ping pongaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 20:32
ivf-ivf, Reni, pierwiastka, *aga*, Berenika, ComeToMeBaby, Magda*, BISCA, Dziobak, beates, Sabina, malgos741, kapturnica, Bozia3, paszczakin, Iwone, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a mi tylko ta
https://twojasuknia.pl/suknia-wieczorowa,Venus,BM1863,Bella-Maids-2016,item,44759.html
Moze ja tez bym jakis slub wziela?
Eee, lepiej nie.Sabina, ivf-ivf, Bozia3, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:A bo ja wiem,ona cos pisala ze maz ma plany podroznicze.Moze trzeba sie przestawic i nauczyc czerpac radosc z czego innego.
Dla mnie rozwiazaniem bylaby adopcja ale oni zdaje sie nie brali tego pod uwage.Mozna by nawet kilkuletnie zaadoptowac by dziecko w przyszlosci mialo wzglednie mlodych rodzicow.Bozia3, ivf-ivf, Magda* lubią tę wiadomość
-
Morka odgapilam od ciebie i DOroty i zamowilam gryzola
w weekend ma mi zrobic zdj i wyslac NApalilam sie jak to powiedzial moj chllop jak szczerbaty na suchary hle hle
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 21:37
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny