35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:A mnie sie wydaje ze ona nie zamierza tu juz zagladac,dlatego tak zrobila by dac znac ze nie ma co do niej pisac.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja bym nie tknęła królika...matko okropny jest.....
nie tykam stworzeń, które mają futro...
i dzieci nimi też nie katuję....
może Adaś wyczuł, że to nie do jedzenia jest...On w ogole malo miesny jest, za to bardzo polski - zupy i kluski jak najbardziej. No i ryz w kazdej ilosci, czyli Chinczyk
kapturnica, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak dla mnie to zrobila co chciala.Kij z tym.Nikt nikogo nie bedzie zmuszal.osobiscie sadze,ze nie chviala przyjac do wiadomosci ,ze szansee na zdrowa ciaze ma marne.A nasze slowa ja wkurzaly
-
Magda* wrote:Ja najwyrazniej odczuwam do niej wiecej empatii,ale co racja to racja,kazdy ma swoje zycie i na pewne rzeczy nie mamy wplywu.
Magda*, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Ja najwyrazniej odczuwam do niej wiecej empatii,ale co racja to racja,kazdy ma swoje zycie i na pewne rzeczy nie mamy wplywu.
Magda, ja tez taka jestem, przejmuje się wszystkim i wszystkimi, ale czy ona pomyślała jaki Ci przekaz wysyła jak Cię wyrzuciła z przyjaciółek? Dla mnie takie manifestacje są dziecinne. Ale mogę się mylić... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny