35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kometa naa zajce sie poliuje a kroliki w klatkach sa he he. Miastowa dziunia
Mam pomroczność. Męczący tydzień za mną i nie zapowiada się na zwolnienie obrotów.
A propos, bo są tacy co mają też stresy :
Mega - cieszę się, że wyniki córki ok.
Wacia - dalej trzymam kciuki, oby się okazało, że dalsze Diagnozy też będą dobre.Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam o barbarzynskiej porze
Spać nie mogę od 3 hook wie czemu.
No ale doczytałam Was przynajmniej. Piję kawę. Dosprzątałam pokój Młodej po malowaniu.
Wypralam firanki. Powiesiłam je. Nakarmilam koty i chyba polecę po zakupy. Tylko muszą jakiś aklep otworzyć. No świr jak nic.sandra80, beates, Magda*, Magda*, Mega, pierwiastka, SolarPolar, Bozia3, Mimbla, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Też nie mogę spać. Z sukienek najbardziej też mi się podoba ksiezniczkowa, a na drugim miejscu ta co Misiek wstawił. Reszta w ogóle nie w moim stylu. W niektórych to tylko iść do starej ciotki na imieniny. Miłej soboty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 07:20
Sabina, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Sobota, jak miłodziś będę mieć gości. Brat przywozi dzieci na ferie. Milena jest zachwycona
będzie mieć towarzystwo
Na kolację zaplanowałam salatke z brokułówa na obiad ogórkowa i placki ziemniaczane
Buziaki!Aasiula, Mega, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
bry
urlop zaczelam od patyka i jakis felerny byl więc z wypoczynkow zamiast cionzy przywioze sobie nowy cykl
kciuki i kegle zaciskam nieustająco za wszystkie razem i każda z osobna
udanego likenda dla wasanna maria, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, beates, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
anna maria wrote:Dobry wieje ,pada ,pogoda barowa
.milego dnia
No i ile mozna baby sprzatac i zarcie gotowac ?
krycha.stara lubi tę wiadomość