X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wychodząc naprzeciw waszym dietom zamówiliśmy pizzę, to znaczy 3 pizze :D

krycha.stara, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczor bry :)
    Co tam ?? :)

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w domku ;) odpoczywam ;)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wieczor bry :)
    Co tam ?? :)
    Nic. Gosci mam. :)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie burza. Pizga i sie blyska. A ja sama z Adasiem, chlop w robocie wieczornej, corka w szkole na dyskotece. Tylko my i Harrison Ford w Air Force One. ;-)

malgos741, macduska, Sabina, moremi, Magdala, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U mnie burza. Pizga i sie blyska. A ja sama z Adasiem, chlop w robocie wieczornej, corka w szkole na dyskotece. Tylko my i Harrison Ford w Air Force One. ;-)

Zazdroszczę towarzystwa. Uwielbiam Harrisona Forda.

Dziobak, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zazdroszczę towarzystwa. Uwielbiam Harrisona Forda.
    Ja tez. Indiany ogladamy za kazdym razem, jak sa, mimo ze znamy je na pamiec. ;-)

Mega, Sabina, macduska, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Forum na psy schodzi. Dawniej w jeden dzien to i 50 stron potrafiły natrzaskać, a dziś nie ma co czytać.

moremi, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór!

Forum na psy schodzi. Dawniej w jeden dzien to i 50 stron potrafiły natrzaskać, a dziś nie ma co czytać.

Bo wszystkie chcą czytać a pisać już nie.

Sabina, Berenika, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam moge pisac. Chcecie? ;)
    Corka miala dzis zawody w siatke, jutro polfinaly i finaly. Niestety, miala dzis gorszy dzien, troche grzala lawe, wiec w domu nawrzeszczala na mnie. Raz wygrali, raz przegrali, nie wiadomo jak bedzie jutro. No ktos musi byc winny. ;)
    Teraz jest na dyskotece, wszyscy zawodnicy maja rilaks. Mam nadzieje, ze nie pije tam wodki z rozpaczy. ;)

Mega, macduska, moremi, Sabina, Berenika, Bozia3, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bo wszystkie chcą czytać a pisać już nie.

Ja to nie mam o czym pisać. Moje życie nudne jest :-(.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, powiedz jak Wojtek! Co mowi i jakie bajki lubi! :-)

sandra80 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mysza, powiedz jak Wojtek! Co mowi i jakie bajki lubi! :-)

Mówi bardzo mało: mama, tata, op - jak podskakuje, am - na jedzenie i ostatnio coś na kształt jajo.

Telewizja go generalnie nie rusza, bardziej zainteresowany jest tym jak niepostrzeżenie się wymknąć do kuchni i zrobić porządek w szafkach.

Dziobak, Mega, macduska, Magdala, moremi, Sabina, Bozia3, SolarPolar, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mówi bardzo mało: mama, tata, op - jak podskakuje, am - na jedzenie i ostatnio coś na kształt jajo.

Telewizja go generalnie nie rusza, bardziej zainteresowany jest tym jak niepostrzeżenie się wymknąć do kuchni i zrobić porządek w szafkach.
    Wszystkie te nasze chlopaki na forum malo gadajace ;-)
    Adas tez lubi porzadki, a ostatnio upodobal sobie zakradanie sie do lazienki i wylewanie plynow wszelakich. Wczoraj dorwalam go w ostatniej chwili jak pod prysznicem oproznial szampon. Niestety, otwiera juz wszystkie drzwi sam, kabine od prysznica tez.

anna maria, moremi, Bozia3, SolarPolar, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczor w nocy :-) die spac ,urodziny bratowej uwazam za udane choc ona sama Jet dziwna ,Jakis Taki mruk :-). dobranoc

Sabina, Mega, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moge sie pochwalic ze Hela mowi bardzo duzo :-) ,ale niestety tez uwielbia sprzatanie lazienki :-) a jest przy tym taka szybka ......:-)
    Dziobak wrote:
    Adas tez lubi porzadki, a ostatnio upodobal sobie zakradanie sie do lazienki i wylewanie plynow wszelakich. Wczoraj dorwalam go w ostatniej chwili jak pod prysznicem oproznial szampon. Niestety, otwiera juz wszystkie drzwi sam, kabine od prysznica tez.

Dziobak, Magdala, moremi, Bozia3, Mega, efcia, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Eee to was Ford obroni sie nie bojta. :-)

Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry , dzis dzien leniwca :)
    Na obecna chwile nie wystawie nawet nosa z lozka . Widze ze moje koty tez tak mysla ;)
    Udanej niedzieli :)

Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    wszędzie to samo - mój sprząta lodówkę - pełno musztardy na podłodze, a ostatnio przy śniadaniu wyjął butelkę z zagęszczonym octem balsamicznym i polał tym po starszym - cała pidżama w sosie....:)
    lubi też myc zęby - nakładam mu troszkę pasty, a on szoruje zęby i przepłukuje sobie ją w wanience i znów prosi o pastę....ostatnio coś długo nie przychodził po dokładkę - wychodzę - a on siedzi na podłodze i przepłukuje sobie szczoteczkę w misce z wodą kotów - popłukał i do buzi...:)

ivf-ivf, Sabina, Dziobak, Mimbla, SolarPolar, moremi, Mega, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień bry
    kawa jest, w domu ciepło to pogoda za oknem mi nie straszna :)

a my czekamy jak na szpilkach na informacje o powiększeniu rodziny, szwagierka ma termin za kilka dni ale od wczoraj skarży się że ją coś gniecie więc chyba mała zabiera się do wyjścia :)

mieliśmy dzisiaj odwiedzić znajomych bo jakoś nigdy nie ma czasu ale będzie dzień leniwca bo się biedni pochorowali :/ jak nie urok [czytaj nawał roboty] to sr...a, dosłownie ;)

udanej niedzieli

efcia, moremi lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 13160 13161 13162 13163 13164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ