X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wychodząc naprzeciw waszym dietom zamówiliśmy pizzę, to znaczy 3 pizze :D

krycha.stara, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczor bry :)
    Co tam ?? :)

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już w domku ;) odpoczywam ;)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wieczor bry :)
    Co tam ?? :)
    Nic. Gosci mam. :)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie burza. Pizga i sie blyska. A ja sama z Adasiem, chlop w robocie wieczornej, corka w szkole na dyskotece. Tylko my i Harrison Ford w Air Force One. ;-)

malgos741, macduska, Sabina, moremi, Magdala, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    U mnie burza. Pizga i sie blyska. A ja sama z Adasiem, chlop w robocie wieczornej, corka w szkole na dyskotece. Tylko my i Harrison Ford w Air Force One. ;-)

Zazdroszczę towarzystwa. Uwielbiam Harrisona Forda.

Dziobak, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Zazdroszczę towarzystwa. Uwielbiam Harrisona Forda.
    Ja tez. Indiany ogladamy za kazdym razem, jak sa, mimo ze znamy je na pamiec. ;-)

Mega, Sabina, macduska, moremi, efcia lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Forum na psy schodzi. Dawniej w jeden dzien to i 50 stron potrafiły natrzaskać, a dziś nie ma co czytać.

moremi, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór!

Forum na psy schodzi. Dawniej w jeden dzien to i 50 stron potrafiły natrzaskać, a dziś nie ma co czytać.

Bo wszystkie chcą czytać a pisać już nie.

Sabina, Berenika, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam moge pisac. Chcecie? ;)
    Corka miala dzis zawody w siatke, jutro polfinaly i finaly. Niestety, miala dzis gorszy dzien, troche grzala lawe, wiec w domu nawrzeszczala na mnie. Raz wygrali, raz przegrali, nie wiadomo jak bedzie jutro. No ktos musi byc winny. ;)
    Teraz jest na dyskotece, wszyscy zawodnicy maja rilaks. Mam nadzieje, ze nie pije tam wodki z rozpaczy. ;)

Mega, macduska, moremi, Sabina, Berenika, Bozia3, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bo wszystkie chcą czytać a pisać już nie.

Ja to nie mam o czym pisać. Moje życie nudne jest :-(.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, powiedz jak Wojtek! Co mowi i jakie bajki lubi! :-)

sandra80 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mysza, powiedz jak Wojtek! Co mowi i jakie bajki lubi! :-)

Mówi bardzo mało: mama, tata, op - jak podskakuje, am - na jedzenie i ostatnio coś na kształt jajo.

Telewizja go generalnie nie rusza, bardziej zainteresowany jest tym jak niepostrzeżenie się wymknąć do kuchni i zrobić porządek w szafkach.

Dziobak, Mega, macduska, Magdala, moremi, Sabina, Bozia3, SolarPolar, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mówi bardzo mało: mama, tata, op - jak podskakuje, am - na jedzenie i ostatnio coś na kształt jajo.

Telewizja go generalnie nie rusza, bardziej zainteresowany jest tym jak niepostrzeżenie się wymknąć do kuchni i zrobić porządek w szafkach.
    Wszystkie te nasze chlopaki na forum malo gadajace ;-)
    Adas tez lubi porzadki, a ostatnio upodobal sobie zakradanie sie do lazienki i wylewanie plynow wszelakich. Wczoraj dorwalam go w ostatniej chwili jak pod prysznicem oproznial szampon. Niestety, otwiera juz wszystkie drzwi sam, kabine od prysznica tez.

anna maria, moremi, Bozia3, SolarPolar, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczor w nocy :-) die spac ,urodziny bratowej uwazam za udane choc ona sama Jet dziwna ,Jakis Taki mruk :-). dobranoc

Sabina, Mega, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moge sie pochwalic ze Hela mowi bardzo duzo :-) ,ale niestety tez uwielbia sprzatanie lazienki :-) a jest przy tym taka szybka ......:-)
    Dziobak wrote:
    Adas tez lubi porzadki, a ostatnio upodobal sobie zakradanie sie do lazienki i wylewanie plynow wszelakich. Wczoraj dorwalam go w ostatniej chwili jak pod prysznicem oproznial szampon. Niestety, otwiera juz wszystkie drzwi sam, kabine od prysznica tez.

Dziobak, Magdala, moremi, Bozia3, Mega, efcia, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Eee to was Ford obroni sie nie bojta. :-)

Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry , dzis dzien leniwca :)
    Na obecna chwile nie wystawie nawet nosa z lozka . Widze ze moje koty tez tak mysla ;)
    Udanej niedzieli :)

Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    wszędzie to samo - mój sprząta lodówkę - pełno musztardy na podłodze, a ostatnio przy śniadaniu wyjął butelkę z zagęszczonym octem balsamicznym i polał tym po starszym - cała pidżama w sosie....:)
    lubi też myc zęby - nakładam mu troszkę pasty, a on szoruje zęby i przepłukuje sobie ją w wanience i znów prosi o pastę....ostatnio coś długo nie przychodził po dokładkę - wychodzę - a on siedzi na podłodze i przepłukuje sobie szczoteczkę w misce z wodą kotów - popłukał i do buzi...:)

ivf-ivf, Sabina, Dziobak, Mimbla, SolarPolar, moremi, Mega, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień bry
    kawa jest, w domu ciepło to pogoda za oknem mi nie straszna :)

a my czekamy jak na szpilkach na informacje o powiększeniu rodziny, szwagierka ma termin za kilka dni ale od wczoraj skarży się że ją coś gniecie więc chyba mała zabiera się do wyjścia :)

mieliśmy dzisiaj odwiedzić znajomych bo jakoś nigdy nie ma czasu ale będzie dzień leniwca bo się biedni pochorowali :/ jak nie urok [czytaj nawał roboty] to sr...a, dosłownie ;)

udanej niedzieli

efcia, moremi lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 13160 13161 13162 13163 13164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ