35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:U mnie burza. Pizga i sie blyska. A ja sama z Adasiem, chlop w robocie wieczornej, corka w szkole na dyskotece. Tylko my i Harrison Ford w Air Force One.
Zazdroszczę towarzystwa. Uwielbiam Harrisona Forda.
Dziobak, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam moge pisac. Chcecie?
Corka miala dzis zawody w siatke, jutro polfinaly i finaly. Niestety, miala dzis gorszy dzien, troche grzala lawe, wiec w domu nawrzeszczala na mnie. Raz wygrali, raz przegrali, nie wiadomo jak bedzie jutro. No ktos musi byc winny.
Teraz jest na dyskotece, wszyscy zawodnicy maja rilaks. Mam nadzieje, ze nie pije tam wodki z rozpaczy.Mega, macduska, moremi, Sabina, Berenika, Bozia3, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mysza, powiedz jak Wojtek! Co mowi i jakie bajki lubi!
Mówi bardzo mało: mama, tata, op - jak podskakuje, am - na jedzenie i ostatnio coś na kształt jajo.
Telewizja go generalnie nie rusza, bardziej zainteresowany jest tym jak niepostrzeżenie się wymknąć do kuchni i zrobić porządek w szafkach.
Dziobak, Mega, macduska, Magdala, moremi, Sabina, Bozia3, SolarPolar, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mówi bardzo mało: mama, tata, op - jak podskakuje, am - na jedzenie i ostatnio coś na kształt jajo.
Telewizja go generalnie nie rusza, bardziej zainteresowany jest tym jak niepostrzeżenie się wymknąć do kuchni i zrobić porządek w szafkach.
Adas tez lubi porzadki, a ostatnio upodobal sobie zakradanie sie do lazienki i wylewanie plynow wszelakich. Wczoraj dorwalam go w ostatniej chwili jak pod prysznicem oproznial szampon. Niestety, otwiera juz wszystkie drzwi sam, kabine od prysznica tez.anna maria, moremi, Bozia3, SolarPolar, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
To moge sie pochwalic ze Hela mowi bardzo duzo
,ale niestety tez uwielbia sprzatanie lazienki
a jest przy tym taka szybka ......
Dziobak wrote:Wszystkie te nasze chlopaki na forum malo gadajace
Adas tez lubi porzadki, a ostatnio upodobal sobie zakradanie sie do lazienki i wylewanie plynow wszelakich. Wczoraj dorwalam go w ostatniej chwili jak pod prysznicem oproznial szampon. Niestety, otwiera juz wszystkie drzwi sam, kabine od prysznica tez.Dziobak, Magdala, moremi, Bozia3, Mega, efcia, caffe lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie burza. Pizga i sie blyska. A ja sama z Adasiem, chlop w robocie wieczornej, corka w szkole na dyskotece. Tylko my i Harrison Ford w Air Force One.
Eee to was Ford obroni sie nie bojta.Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Wszystkie te nasze chlopaki na forum malo gadajace
Adas tez lubi porzadki, a ostatnio upodobal sobie zakradanie sie do lazienki i wylewanie plynow wszelakich. Wczoraj dorwalam go w ostatniej chwili jak pod prysznicem oproznial szampon. Niestety, otwiera juz wszystkie drzwi sam, kabine od prysznica tez.
lubi też myc zęby - nakładam mu troszkę pasty, a on szoruje zęby i przepłukuje sobie ją w wanience i znów prosi o pastę....ostatnio coś długo nie przychodził po dokładkę - wychodzę - a on siedzi na podłodze i przepłukuje sobie szczoteczkę w misce z wodą kotów - popłukał i do buzi...ivf-ivf, Sabina, Dziobak, Mimbla, SolarPolar, moremi, Mega, efcia, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
dzień bry
kawa jest, w domu ciepło to pogoda za oknem mi nie straszna
a my czekamy jak na szpilkach na informacje o powiększeniu rodziny, szwagierka ma termin za kilka dni ale od wczoraj skarży się że ją coś gniecie więc chyba mała zabiera się do wyjścia
mieliśmy dzisiaj odwiedzić znajomych bo jakoś nigdy nie ma czasu ale będzie dzień leniwca bo się biedni pochorowalijak nie urok [czytaj nawał roboty] to sr...a, dosłownie
udanej niedzieliefcia, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter