35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
wyspana.. nie wiem ile godzin spałam ale nadrobiłam spanie... dziś mogę wszystko ... no może prawie wszystko
U mnie pada śnieg.. duże płaty ale wszystko topnieje... trzeba posprzątać chatę.. pranie... i obejrzeć jakiś filmik a u nas w galerii jakieś ogromne figury z Gwiezdnych Wojen przejdziemy się zobaczyć..beates, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Wszystkie te nasze chlopaki na forum malo gadajace
Adas tez lubi porzadki, a ostatnio upodobal sobie zakradanie sie do lazienki i wylewanie plynow wszelakich. Wczoraj dorwalam go w ostatniej chwili jak pod prysznicem oproznial szampon. Niestety, otwiera juz wszystkie drzwi sam, kabine od prysznica tez.efcia, Dziobak, Sabina, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam się i ja
U nas też pogoda barowa
A na poprawę humoru zatkal się zlewkret nie pomaga. Trzeba przekręcić sprężyną
Sabinka, mój mąż dziś też ze zlewem walczył, ale w łazience.... czego tsm nie było
Pozdrawiam weekendoweSabina lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bry. Kto jeszcze w łóżku leży?
Jaaaaaaaa!
fsyć sie
Bry, u nas to samo, wieje od kilku dni, ale wiosne juz czuć i dobrze, niech szybko przychodzi, a najfajniejsze ze dzien coraz dluzszy
MilegoMega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:fsyć sie
Bry, u nas to samo, wieje od kilku dni, ale wiosne juz czuć i dobrze, niech szybko przychodzi, a najfajniejsze ze dzien coraz dluzszy
Milegoefcia, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
u mnie 15dc i nareszcie pokazal sie sluz plodny, uff, a juz myslalam ze calkiem stracony bedzie
jedno jest pewne ze owulka bedzie późno, wiec ten cykl napewno sie wydłużyMega, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
Wrocilam wlasnie z kolejnego meczu corki. Dzis grala jak szatan, miala sporo ladnych akcji i zdobyla kilka punktow. Powiem wam, ze pare razy lze z oka otarlam. Bosz, jaka jestem dumna... Na to wyglada, ze bedziemy grac final!
Cykalam fotki, wiec moze pozniej jakas wrzuce.efcia, Mega, Sabina, Bozia3, Mimbla, ComeToMeBaby, dorbie, Magdala, kapturnica, moremi, caffe, Magda*, malgos741, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Wrocilam wlasnie z kolejnego meczu corki. Dzis grala jak szatan, miala sporo ladnych akcji i zdobyla kilka punktow. Powiem wam, ze pare razy lze z oka otarlam. Bosz, jaka jestem dumna... Na to wyglada, ze bedziemy grac final!
Cykalam fotki, wiec moze pozniej jakas wrzuce.Dziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Trzeba koniecznie Adasia na sporty jakies od razu poslac, toz nie moze zyc w cieniu siostry! Pieknej, genialnej, wysportowanej!
Dziobak, Mega, kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Trzeba koniecznie Adasia na sporty jakies od razu poslac, toz nie moze zyc w cieniu siostry! Pieknej, genialnej, wysportowanej!
polecam szachy, zero kontuzjiDziobak, Mimbla, kapturnica, moremi, efcia, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość