35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mój syn będzie weterynarzem pilotującym śmigłowiec, bo nie mogłam zdecydować się co bardziej mnie kręci
Dziobak, Sabina, kapturnica, Bozia3, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, SolarPolar, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie czytalas afer o czirliderkach? I klasach gimnazjalnych czirlidernych? Toc juz pisiory afery kreca, ze nie przystoi, ze seksistowskie, ze godnosc i cnota dziewczynek naruszona za przyzwoleniem rodzicow...
Nie czytałam.Czytałam o Szwedach oburzonych na występy dziewczyn na ME w piłce ręcznej,że niby to urąga kobietom..poniża je etc.
Po prostu czasem jak czytam co piszecie to mi się wydaje,że w innej Polsce żyje.kapturnica, Magda*, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mój syn będzie weterynarzem pilotującym śmigłowiec, bo nie mogłam zdecydować się co bardziej mnie kręci
A co do ceramiki. Fajne hobby, ale ja osobiscie jestem za tym, ze dzieciaki musza sie ruszac wiecej niz tylko do szkoly i z powrotem, ze jakis sport powinny uprawiac. Jeszcze sie nasiedza na tylkach z komorkami w rekach, jak beda mialy nascie lat. Dobrze, zeby nie byly otyle i skoliotyczne.moremi, caffe, Magda*, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Pierwiastka sikalas jeszcze? a jak tam progesteron? badalas chyba, czy cos mi sie pomieszalo
badania robiłam, 14 coś tam wyszło a poprzednio coś ok 0.8 było więc dawke mam dobrąmoremi, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ivf-ivf wrote:Nie czytałam.Czytałam o Szwedach oburzonych na występy dziewczyn na ME w piłce ręcznej,że niby to urąga kobietom..poniża je etc.
Po prostu czasem jak czytam co piszecie to mi się wydaje,że w innej Polsce żyje. -
Dziobak wrote:Powaznie? Moze ja za bardzo skupiona jestem na wydarzeniach z mojego kraju i wojewodztwa. Bylo przed weekendem sporo o gimnazjum z Gd i wladzach niechetnych goliznie nastolatek.
Poważnie, był oficjalny protestkapturnica lubi tę wiadomość
-
na zajęcia dodatkowe ja miałam zawsze daleko więc ganiałam z sąsiadami po lasach
albo matce przeszkadzałam w kuchni i wtrącałam swoje trzy grosze w jej tradycyjne i sprawdzone receptury :A
a swojego dziecia kiedyś będę wysyłać żeby rożnych rzeczy spróbowało i wybrało samo co chce kontynuować... a przynajmniej takie jest idealistyczne założeniemoremi, efcia lubią tę wiadomość
ivf-ivf wrote:Pijecie sok z buraków? Ja odkryłam sok z Aldi nawet z certyfikatem rolnictwa eko. Drugi jest z kwaszonej kapuchy, oba w cenie 2,99 za pół litra. Mega zdrowe oba są
od miesiąca robie codziennie na deser po obiadowy
ubiegłą zimę piliśmy całą i regularnie i żadne choróbska nam nie były straszne a w tym roku zaniedbałam i od razu sie przyplątało coś i nie bardzo chce odpuścićmoremi, ivf-ivf lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:i z marchewek i selerów też
od miesiąca robie codziennie na deser po obiadowy
ubiegłą zimę piliśmy całą i regularnie i żadne choróbska nam nie były straszne a w tym roku zaniedbałam i od razu sie przyplątało coś i nie bardzo chce odpuścić
Ja też będę regularnie pićpierwiastka lubi tę wiadomość
-
Corka chciala wejsc do krzeselka Adasia. Trraz nie moze wyjsc. Bedziemy rozkrecac krzeselko...
Sabina, Mega, ivf-ivf, macduska, Mimbla, BISCA, ania.g, Aasiula, caffe, kapturnica, Magda*, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Corka chciala wejsc do krzeselka Adasia. Trraz nie moze wyjsc. Bedziemy rozkrecac krzeselko...
Dziobak, kapturnica, sandra80, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor
Czekamy w Paryzu na pociag saczac czerwone wytrawne
Week-end bardzo, bardzo udany. Wesoly, niepoprawnie beztroski i romantyczny. Szkoda, ze juz koniec. Zapomnielismy o calym swiecie
Opera boska. W zyciu nie widzialam tak pieknej sceny. Jak znajde chwile, wrzuce kilka fotek palacu Garnier.
Mimbla, Reni, macduska, Dziobak, Aasiula, caffe, kapturnica, Magda*, beates, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, Sabina, efcia, Iwone, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość