35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mój syn będzie weterynarzem pilotującym śmigłowiec, bo nie mogłam zdecydować się co bardziej mnie kręci

Dziobak, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, SolarPolar, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie czytalas afer o czirliderkach? I klasach gimnazjalnych czirlidernych? Toc juz pisiory afery kreca, ze nie przystoi, ze seksistowskie, ze godnosc i cnota dziewczynek naruszona za przyzwoleniem rodzicow...
Nie czytałam.Czytałam o Szwedach oburzonych na występy dziewczyn na ME w piłce ręcznej,że niby to urąga kobietom..poniża je etc.
Po prostu czasem jak czytam co piszecie to mi się wydaje,że w innej Polsce żyje.
kapturnica, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
No i widzisz!Reni wrote:mój syn będzie weterynarzem pilotującym śmigłowiec, bo nie mogłam zdecydować się co bardziej mnie kręci

A co do ceramiki. Fajne hobby, ale ja osobiscie jestem za tym, ze dzieciaki musza sie ruszac wiecej niz tylko do szkoly i z powrotem, ze jakis sport powinny uprawiac. Jeszcze sie nasiedza na tylkach z komorkami w rekach, jak beda mialy nascie lat. Dobrze, zeby nie byly otyle i skoliotyczne.
moremi, caffe, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
jutro dla pewności sikne bo odstawiam proga, ale to tak pro formaefcia wrote:Pierwiastka sikalas jeszcze? a jak tam progesteron? badalas chyba, czy cos mi sie pomieszalo

badania robiłam, 14 coś tam wyszło a poprzednio coś ok 0.8 było więc dawke mam dobrą
moremi, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Powaznie? Moze ja za bardzo skupiona jestem na wydarzeniach z mojego kraju i wojewodztwa. Bylo przed weekendem sporo o gimnazjum z Gd i wladzach niechetnych goliznie nastolatek.ivf-ivf wrote:Nie czytałam.Czytałam o Szwedach oburzonych na występy dziewczyn na ME w piłce ręcznej,że niby to urąga kobietom..poniża je etc.
Po prostu czasem jak czytam co piszecie to mi się wydaje,że w innej Polsce żyje. -
Dziobak wrote:Powaznie? Moze ja za bardzo skupiona jestem na wydarzeniach z mojego kraju i wojewodztwa. Bylo przed weekendem sporo o gimnazjum z Gd i wladzach niechetnych goliznie nastolatek.
Poważnie, był oficjalny protest
kapturnica lubi tę wiadomość
-
na zajęcia dodatkowe ja miałam zawsze daleko więc ganiałam z sąsiadami po lasach
albo matce przeszkadzałam w kuchni i wtrącałam swoje trzy grosze w jej tradycyjne i sprawdzone receptury :A
a swojego dziecia kiedyś będę wysyłać żeby rożnych rzeczy spróbowało i wybrało samo co chce kontynuować... a przynajmniej takie jest idealistyczne założenie
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
i z marchewek i selerów teżivf-ivf wrote:Pijecie sok z buraków? Ja odkryłam sok z Aldi nawet z certyfikatem rolnictwa eko. Drugi jest z kwaszonej kapuchy, oba w cenie 2,99 za pół litra. Mega zdrowe oba są

od miesiąca robie codziennie na deser po obiadowy
ubiegłą zimę piliśmy całą i regularnie i żadne choróbska nam nie były straszne a w tym roku zaniedbałam i od razu sie przyplątało coś i nie bardzo chce odpuścić
moremi, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:i z marchewek i selerów też

od miesiąca robie codziennie na deser po obiadowy
ubiegłą zimę piliśmy całą i regularnie i żadne choróbska nam nie były straszne a w tym roku zaniedbałam i od razu sie przyplątało coś i nie bardzo chce odpuścić
Ja też będę regularnie pić
pierwiastka lubi tę wiadomość
-
świeże bułeczki drożdżowe, no uśliniłam się

dobrze że jutro jadę do mamusi na pączki a po drodze pozdrowimy smoka wawelskiego
anna maria, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Corka chciala wejsc do krzeselka Adasia. Trraz nie moze wyjsc. Bedziemy rozkrecac krzeselko...
nick nieaktualny, Mega, ivf-ivf, nick nieaktualny, Mimbla, BISCA, ania.g, Aasiula, caffe, kapturnica, nick nieaktualny, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Poplulam telefonDziobak wrote:Corka chciala wejsc do krzeselka Adasia. Trraz nie moze wyjsc. Bedziemy rozkrecac krzeselko...
Dziobak, kapturnica, sandra80, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor

Czekamy w Paryzu na pociag saczac czerwone wytrawne
Week-end bardzo, bardzo udany. Wesoly, niepoprawnie beztroski i romantyczny. Szkoda, ze juz koniec. Zapomnielismy o calym swiecie
Opera boska. W zyciu nie widzialam tak pieknej sceny. Jak znajde chwile, wrzuce kilka fotek palacu Garnier.
Mimbla, Reni, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, caffe, kapturnica, nick nieaktualny, beates, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, nick nieaktualny, efcia, Iwone, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość