X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój syn będzie weterynarzem pilotującym śmigłowiec, bo nie mogłam zdecydować się co bardziej mnie kręci ;-)

Dziobak, Sabina, kapturnica, Bozia3, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, SolarPolar, paszczakin lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie czytalas afer o czirliderkach? I klasach gimnazjalnych czirlidernych? Toc juz pisiory afery kreca, ze nie przystoi, ze seksistowskie, ze godnosc i cnota dziewczynek naruszona za przyzwoleniem rodzicow...

Nie czytałam.Czytałam o Szwedach oburzonych na występy dziewczyn na ME w piłce ręcznej,że niby to urąga kobietom..poniża je etc.

Po prostu czasem jak czytam co piszecie to mi się wydaje,że w innej Polsce żyje.

kapturnica, Magda*, SolarPolar lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój syn będzie weterynarzem pilotującym śmigłowiec, bo nie mogłam zdecydować się co bardziej mnie kręci ;-)
    No i widzisz! :-P
    A co do ceramiki. Fajne hobby, ale ja osobiscie jestem za tym, ze dzieciaki musza sie ruszac wiecej niz tylko do szkoly i z powrotem, ze jakis sport powinny uprawiac. Jeszcze sie nasiedza na tylkach z komorkami w rekach, jak beda mialy nascie lat. Dobrze, zeby nie byly otyle i skoliotyczne. ;-)

moremi, caffe, Magda*, SolarPolar lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Pierwiastka sikalas jeszcze? a jak tam progesteron? badalas chyba, czy cos mi sie pomieszalo
    jutro dla pewności sikne bo odstawiam proga, ale to tak pro forma ;)

badania robiłam, 14 coś tam wyszło a poprzednio coś ok 0.8 było więc dawke mam dobrą

moremi, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Nie czytałam.Czytałam o Szwedach oburzonych na występy dziewczyn na ME w piłce ręcznej,że niby to urąga kobietom..poniża je etc.

Po prostu czasem jak czytam co piszecie to mi się wydaje,że w innej Polsce żyje.
    Powaznie? Moze ja za bardzo skupiona jestem na wydarzeniach z mojego kraju i wojewodztwa. Bylo przed weekendem sporo o gimnazjum z Gd i wladzach niechetnych goliznie nastolatek.

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Powaznie? Moze ja za bardzo skupiona jestem na wydarzeniach z mojego kraju i wojewodztwa. Bylo przed weekendem sporo o gimnazjum z Gd i wladzach niechetnych goliznie nastolatek.

Poważnie, był oficjalny protest :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na zajęcia dodatkowe ja miałam zawsze daleko więc ganiałam z sąsiadami po lasach ;) albo matce przeszkadzałam w kuchni i wtrącałam swoje trzy grosze w jej tradycyjne i sprawdzone receptury :A

a swojego dziecia kiedyś będę wysyłać żeby rożnych rzeczy spróbowało i wybrało samo co chce kontynuować... a przynajmniej takie jest idealistyczne założenie

moremi, efcia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Poważnie, był oficjalny protest :-)
    Moje powaznie dotyczylo tego, ze o innych krajach piszemy. ;-)

moremi lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Moje powaznie dotyczylo tego, ze o innych krajach piszemy. ;-)

Poważnie tak myślę :-P, ale ja nie czirliderka ;-) moze mnie oszczędza :-)

Dziobak lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pijecie sok z buraków? Ja odkryłam sok z Aldi nawet z certyfikatem rolnictwa eko. Drugi jest z kwaszonej kapuchy, oba w cenie 2,99 za pół litra. Mega zdrowe oba są :-)

malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Pijecie sok z buraków? Ja odkryłam sok z Aldi nawet z certyfikatem rolnictwa eko. Drugi jest z kwaszonej kapuchy, oba w cenie 2,99 za pół litra. Mega zdrowe oba są :-)
    i z marchewek i selerów też :)
    od miesiąca robie codziennie na deser po obiadowy

ubiegłą zimę piliśmy całą i regularnie i żadne choróbska nam nie były straszne a w tym roku zaniedbałam i od razu sie przyplątało coś i nie bardzo chce odpuścić

moremi, ivf-ivf lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    i z marchewek i selerów też :)
    od miesiąca robie codziennie na deser po obiadowy

ubiegłą zimę piliśmy całą i regularnie i żadne choróbska nam nie były straszne a w tym roku zaniedbałam i od razu sie przyplątało coś i nie bardzo chce odpuścić

Ja też będę regularnie pić :-)

pierwiastka lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam buleczki drozdzowe. Pycha! :-)

anna maria, pierwiastka, BISCA, Mimbla, moremi, sandra80 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    świeże bułeczki drożdżowe, no uśliniłam się :P
    dobrze że jutro jadę do mamusi na pączki a po drodze pozdrowimy smoka wawelskiego :)

anna maria, Dziobak, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Corka chciala wejsc do krzeselka Adasia. Trraz nie moze wyjsc. Bedziemy rozkrecac krzeselko...

Sabina, Mega, ivf-ivf, macduska, Mimbla, BISCA, ania.g, Aasiula, caffe, kapturnica, Magda*, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Corka chciala wejsc do krzeselka Adasia. Trraz nie moze wyjsc. Bedziemy rozkrecac krzeselko...

Lubię takie akcje ;-)

Mega, Dziobak, Mimbla, kapturnica, moremi, sandra80, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Poplulam telefon :D

Dziobak, kapturnica, sandra80, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Love Twoją córkę.

Dziobak, Magda*, sandra80, Sabina lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor :-)

Czekamy w Paryzu na pociag saczac czerwone wytrawne ;-)

Week-end bardzo, bardzo udany. Wesoly, niepoprawnie beztroski i romantyczny. Szkoda, ze juz koniec. Zapomnielismy o calym swiecie ;-)

Opera boska. W zyciu nie widzialam tak pieknej sceny. Jak znajde chwile, wrzuce kilka fotek palacu Garnier.

Mimbla, Reni, macduska, Dziobak, Aasiula, caffe, kapturnica, Magda*, beates, ComeToMeBaby, moremi, sandra80, Sabina, efcia, Iwone, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia, mowilas ze sie z Ciebie lalo jak z wiadra. To chyba wyklucza dwa pierwsze punkty ..

moremi lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 13163 13164 13165 13166 13167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ