35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Corka chciala wejsc do krzeselka Adasia. Trraz nie moze wyjsc. Bedziemy rozkrecac krzeselko...
dawaj fotyBISCA, Mimbla, moremi, ComeToMeBaby, sandra80, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
uwaga, uwaga mam ważną wiadomość
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/zamiast-silowni-lampka-wina-tajemnica-resweratrolu,192210,1,0.html
a Ty się Dziobak męcz z koniem
ja sobie walnę butlę wina i gitaaarraWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 18:29
Dziobak, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, sandra80, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:uwaga, uwaga mam ważną wiadomość
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/zamiast-silowni-lampka-wina-tajemnica-resweratrolu,192210,1,0.html
ja sobie walnę butlę wina i gitaaarra
Reni wyszukaj jeszcze parę takich fajnych niusów.
Nie piszą tam gdzieś, że cukier jest super zdrowy?Dziobak, BISCA, Mimbla, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, sandra80, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:uwaga, uwaga mam ważną wiadomość
ja sobie walnę butlę wina i gitaaarra
Bisca kocha ta wiadomoscmacduska, Reni, ComeToMeBaby, sandra80, Sabina, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis detoks mam od cukru.Do odwolania.Ale paczunia
w czwartek zjem.Rok temu Maks stwierdzil,ze mnie zemdli po paczku i tak sie stalo.Meczylam sie caly dzien.W tym roku nikt mi juz nie przeszkodzi
ivf-ivf, moremi, ComeToMeBaby, sandra80, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A u mnie po @. Zaczela sie przedwczoraj, wiec
A) ciaza
B ) menopauza
C) zaburzenia hormonalne
Cos sie chyba do dochtorow pofatygowac bede musiala. Bleh!Reni, moremi, Mimbla, Magda*, sandra80 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Magnesy som, o calym swiecie mozna zapomniec ale nie o magnesach
no raczej!
Siostra właśnie pojechała z nakazem nabycia magnesów. I już ma dla nas świeżutkie, jeszcze ciepłe. W zamian dostała zgodę na dalszy wypoczynek i zwiedzaniemoremi, Dziobak, Sabina, BISCA, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry wieczor
Czekamy w Paryzu na pociag saczac czerwone wytrawne
Week-end bardzo, bardzo udany. Wesoly, niepoprawnie beztroski i romantyczny. Szkoda, ze juz koniec. Zapomnielismy o calym swiecie
Opera boska. W zyciu nie widzialam tak pieknej sceny. Jak znajde chwile, wrzuce kilka fotek palacu Garnier.brzmi to wszystko rewelacyjnie.
macduska lubi tę wiadomość
-
Dziobak, co z Ciebie za matka, że dzieciakowi coś się przytrafia, a Ty tego nie uwieczniłaś!?!
ComeToMeBaby, sandra80, Dziobak, Sabina, efcia, BISCA, Mega, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A u mnie po @. Zaczela sie przedwczoraj, wiec
A) ciaza
B ) menopauza
C) zaburzenia hormonalne
Cos sie chyba do dochtorow pofatygowac bede musiala. Bleh!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Krycha a moze mnie sprzedalas tą @? Bo ja dziś właśnie dostałam. Cytrynowka otwarta jak ktora chce opic smutki to zapraszam.
sandra80 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Aaaa, jusz, jusz, gacie zakładam, bo Grażyna wstydliwa strasznie
Rozgość się kochanaSabina lubi tę wiadomość