35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Corka chciala wejsc do krzeselka Adasia. Trraz nie moze wyjsc. Bedziemy rozkrecac krzeselko...
dawaj foty
BISCA, Mimbla, moremi, ComeToMeBaby, sandra80, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
uwaga, uwaga mam ważną wiadomość
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/zamiast-silowni-lampka-wina-tajemnica-resweratrolu,192210,1,0.html
a Ty się Dziobak męcz z koniem
ja sobie walnę butlę wina i gitaaarraWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 18:29
Dziobak, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, sandra80, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:uwaga, uwaga mam ważną wiadomość
http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/zamiast-silowni-lampka-wina-tajemnica-resweratrolu,192210,1,0.html
ja sobie walnę butlę wina i gitaaarra
Reni wyszukaj jeszcze parę takich fajnych niusów.
Nie piszą tam gdzieś, że cukier jest super zdrowy?
Dziobak, BISCA, Mimbla, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, sandra80, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:uwaga, uwaga mam ważną wiadomość
ja sobie walnę butlę wina i gitaaarra
Bisca kocha ta wiadomosc
nick nieaktualny, Reni, ComeToMeBaby, sandra80, nick nieaktualny, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis detoks mam od cukru.Do odwolania.Ale paczunia
w czwartek zjem.Rok temu Maks stwierdzil,ze mnie zemdli po paczku i tak sie stalo.Meczylam sie caly dzien.W tym roku nikt mi juz nie przeszkodzi
ivf-ivf, moremi, ComeToMeBaby, sandra80, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość

-
Wybierz A, wybierz A!krycha.stara wrote:A u mnie po @. Zaczela sie przedwczoraj, wiec
A) ciaza
B ) menopauza
C) zaburzenia hormonalne
Cos sie chyba do dochtorow pofatygowac bede musiala. Bleh!
Reni, moremi, Mimbla, nick nieaktualny, sandra80 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Magnesy som, o calym swiecie mozna zapomniec ale nie o magnesach

no raczej!
Siostra właśnie pojechała z nakazem nabycia magnesów. I już ma dla nas świeżutkie, jeszcze ciepłe. W zamian dostała zgodę na dalszy wypoczynek i zwiedzanie
moremi, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Świetnie!BISCA wrote:Dobry wieczor

Czekamy w Paryzu na pociag saczac czerwone wytrawne
Week-end bardzo, bardzo udany. Wesoly, niepoprawnie beztroski i romantyczny. Szkoda, ze juz koniec. Zapomnielismy o calym swiecie
Opera boska. W zyciu nie widzialam tak pieknej sceny. Jak znajde chwile, wrzuce kilka fotek palacu Garnier.
brzmi to wszystko rewelacyjnie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dziobak, co z Ciebie za matka, że dzieciakowi coś się przytrafia, a Ty tego nie uwieczniłaś!?!
ComeToMeBaby, sandra80, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Krycha a moze mnie sprzedalas tą @? Bo ja dziś właśnie dostałam. Cytrynowka otwarta jak ktora chce opic smutki to zapraszam.krycha.stara wrote:A u mnie po @. Zaczela sie przedwczoraj, wiec
A) ciaza
B ) menopauza
C) zaburzenia hormonalne
Cos sie chyba do dochtorow pofatygowac bede musiala. Bleh!
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Dawaj do mnie. Ta cytrynówka się nada do ciasta, które właśnie upiekłam. Tylko spiesz się, bo szybko znika.sandra80 wrote:Krycha a moze mnie sprzedalas tą @? Bo ja dziś właśnie dostałam. Cytrynowka otwarta jak ktora chce opic smutki to zapraszam.
sandra80 lubi tę wiadomość
-
Ha ha bo uwierze, te nasze Grażyny już dawno nie wiedzą co wstyd.ComeToMeBaby wrote:Aaaa, jusz, jusz, gacie zakładam, bo Grażyna wstydliwa strasznie

Rozgość się kochana
nick nieaktualny lubi tę wiadomość