X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Ha ha bo uwierze, te nasze Grażyny już dawno nie wiedzą co wstyd.
    Ehehehehe, no jak tak się zastanowić to co chwilę te gacie przed kim innym trzeba ściągać. Zdarzyło się nawet, że grupowo... się wszyscy wgapiali.
    Reni chyba pobiła rekord grupowego wgapiania się w Grażynę, jeśli dobrze pamiętam hehehe

Reni, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ehehehehe, no jak tak się zastanowić to co chwilę te gacie przed kim innym trzeba ściągać. Zdarzyło się nawet, że grupowo... się wszyscy wgapiali.
    Reni chyba pobiła rekord grupowego wgapiania się w Grażynę, jeśli dobrze pamiętam hehehe
    Ja też nie narzekam na brak grupowego zainteresowania ;)

ComeToMeBaby, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziobak, co z Ciebie za matka, że dzieciakowi coś się przytrafia, a Ty tego nie uwieczniłaś!?!
    Nie no, i tak bym nie wrzucila yego tu. Dosc glupio wygladala. ;)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu mam fajniejsze corki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:04

ivf-ivf, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, efcia, kapturnica, BISCA, Mimbla, Iwone, SolarPolar, macduska lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże wszystkie piękne włosy mają :-) a Twoja to ta z 15?

Sabina lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Boże wszystkie piękne włosy mają :-) a Twoja to ta z 15?
    Noo, ta co atakuje. :)

ivf-ivf, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak pieknie :-)

Dziobak lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Noo, ta co atakuje. :)
    Nuda, nic się nie dzieje
    Akcja żadna
    Dawaj z krzesłem
    Wiem, że masz

Sabina, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak piękna fota :) mówisz że to był jej dzień? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam znowu batanka i bratanice. Kuzwa, Ale robią zamieszanie! Jak stado bizonow!
    I te pomysły . Wchodzę do pokoju, a ona do mnie ze mam wyjść. Pytam czemu, bo bawia się w sex :O padlam! Zapytałam czy widziała sex. Widziała na filmie u koleżanki. No to pytam co to. Wg niej sex jest wtedy jak dziewczyna chłopakowi ssie siusiaka :O
    Ona jeszcze nie ma 7 lat, a jaka wyedukowana . Uparta jak osioł. Będę mieć ciekawy tydzień :/

Ps. W pokoju była tylko z moja córka i udawała że gada przez telefon z chłopakami. Ręce mi opadły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 22:04

efcia, pierwiastka, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega, macduska, Reni, caffe, ania.g, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja mam znowu batanka i bratanice. Kuzwa, Ale robią zamieszanie! Jak stado bizonow!
    I te pomysły . Wchodzę do pokoju, a ona do mnie ze mam wyjść. Pytam czemu, bo bawia się w sex :O padlam! Zapytałam czy widziała sex. Widziała na filmie u koleżanki. No to pytam co to. Wg niej sex jest wtedy jak dziewczyna chłopakowi ssie siusiaka :O
    Ona jeszcze nie ma 7 lat, a jaka wyedukowana . Uparta jak osioł. Będę mieć ciekawy tydzień :/

Ps. W pokoju była tylko z moja córka i udawała że gada przez telefon z chłopakami. Ręce mi opadły

Masakra, powiedziałabym o tej akcji bratu... zwłaszcza o tym oglądaniu filmu. Cholera wie, czy to nie istotne...

kapturnica, pierwiastka, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Padlam. Jeszcze leze. Co jej powiedzialas? Ty zabieraj Milene, bo ci ja zdemoralizuja!!

efcia, kapturnica, pierwiastka, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Iwone, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Padlam. Jeszcze leze. Co jej powiedzialas? Ty zabieraj Milene, bo ci ja zdemoralizuja!!
    Zapytałam czy rozumie o czym do mnie mówi i tu zglupiala. Bo chyba spodziewała się, ze zacznę krzyczeć albo zabraniac. Powiedziałam jej , ze dopóki sama nie wie o czym mówi, nie powinna się w to bawić.
    Z bratowa pogadam jak przyjada. Beda w sobotę.

ivf-ivf, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, Aasiula, macduska, malgos741, caffe, Bozia3, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O bosz Sabina,
    Jak bytu madrze zadzialac co by to na Milenie sie nie odbilo,
    Caly tydzien to sporo.Bratanek tez w ten 'sex' zamieszany?

Takie male dziieci kto by pmyslal

Bry wieczor :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przechodzilam ostatnio w markecie obok polki z prduktami dla niemowlat i zajzalam na sloiczki,szczegolnie te dal grupy wiekowej 4+ i wiecie co dostrzeglam

Pure z brazowej fasoli z jablkiem :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    O bosz Sabina,
    Jak bytu madrze zadzialac co by to na Milenie sie nie odbilo,
    Caly tydzien to sporo.Bratanek tez w ten 'sex' zamieszany?

Takie male dziieci kto by pmyslal

Bry wieczor :-)
    Nie on to stary byk. Na 11 lat i na swoje sprawy. Będę jej tłumaczyć. Ale z jej rodzicami też pogadać muszę :/

Magda*, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie sama bym nie wiedziala jak do sprawy podejsc,na pewno bym baczniej obserwowala dzieci i podczas zabaw chciala je miec na oku a przynajmniej je slyszec.

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z rana :-)
    Kawy już wypilam dwie bo my już w drodze do Krakowa, pozdrwie od was smoka ;-)
    Na patyku niezmiennie jedna kreska, wqurw jest to i @ będzie punktualnie, ovu w okolicy walentynków, ależ będzie romanwtycznie w tym roku :-P

Sabina, sandra80, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Sabbcia co do incydentu z bratanica.
    Mysle ,ze ciekawosc dzieci nie zna granic. Po prostu gdzies cos zobaczyla i uznala ,ze pobawi sie w doroslych i jest to fajny pomysl.Jednak w tym wieku gdyby rozumiala ,ze jest to zle, zakazane itd nie poinformowalaby cie tak ochoczo w co chca sie bawic.
    Karanie jej za to, czy krzyczenie wywola w niej nie tyle poczucie winy ale jeszcze wieksza ciekawosc ,ze to co widziala jest interesujace .Zakazane smakuje lepiej ;) Mysle ,ze powinnas powiedziec wlasnie rodzicom a oni z nia porozmawiac o tym co widziala (niestety, stety ale taka rozmowa jest wazna) i postarac sie wytlumaczyc stosownie do jej wieku ,ze nie ejst to najlepszy pomysl do zabawy.
    Nie ,ze by bylo ze wymadrzam sie ale moj syn kiedys , gdzies nie mam pojecia zobaczyl wlasnie takie zdjecia czy filmiki (nie pamietam juz dokladnie co to bylo)Uslyszalam jego rozmowe z kolegami w pokoju i porozmawialismy na pewne sprawy .Zaspokoil swoja ciekawosc na tyle ,ze nie wracal juz do tamtych sytuacji i tego co zobaczyl.
    Daje sobie reke uciac ,ze albo w necie albo na jakims filmie cos podpatrzyla z kolezanka.
    Nas tez zawsze ciekawosc zzerala(zabawy w lekarza i jak rodzice podczas filmu kazali nam zakrywac oczy albo obdwracac sie i nie patrzyc.Zawsze podkukiwalam :P
    Milego babole :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 07:19

sandra80, caffe, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Sabina niezłą jazdę masz z tymi bratankami :)
    Pierwiastka ja też tak mniej więcej w okolicy walentynek :)
    Kometa, no to se wczoraj poprasowałyśmy, że ho ho ho ;) Zasnęłam tam u Ciebie na tej kanapie, nie pamiętam nawet czy ciasto zjadłam ;)
    Ja dziś lecę po castagnus, nie wiem czy podejdę do IUI w tym cyklu. Ta cała logistyka i jeżdżenie co drugi dzień, lub co dzień mnie wqrwia jakoś.

pierwiastka, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 13165 13166 13167 13168 13169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ