35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Ha ha bo uwierze, te nasze Grażyny już dawno nie wiedzą co wstyd.
Reni chyba pobiła rekord grupowego wgapiania się w Grażynę, jeśli dobrze pamiętam heheheReni, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ehehehehe, no jak tak się zastanowić to co chwilę te gacie przed kim innym trzeba ściągać. Zdarzyło się nawet, że grupowo... się wszyscy wgapiali.
Reni chyba pobiła rekord grupowego wgapiania się w Grażynę, jeśli dobrze pamiętam heheheComeToMeBaby, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam znowu batanka i bratanice. Kuzwa, Ale robią zamieszanie! Jak stado bizonow!
I te pomysły . Wchodzę do pokoju, a ona do mnie ze mam wyjść. Pytam czemu, bo bawia się w sexpadlam! Zapytałam czy widziała sex. Widziała na filmie u koleżanki. No to pytam co to. Wg niej sex jest wtedy jak dziewczyna chłopakowi ssie siusiaka
Ona jeszcze nie ma 7 lat, a jaka wyedukowana . Uparta jak osioł. Będę mieć ciekawy tydzień
Ps. W pokoju była tylko z moja córka i udawała że gada przez telefon z chłopakami. Ręce mi opadłyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 22:04
efcia, pierwiastka, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega, macduska, Reni, caffe, ania.g, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja mam znowu batanka i bratanice. Kuzwa, Ale robią zamieszanie! Jak stado bizonow!
I te pomysły . Wchodzę do pokoju, a ona do mnie ze mam wyjść. Pytam czemu, bo bawia się w sexpadlam! Zapytałam czy widziała sex. Widziała na filmie u koleżanki. No to pytam co to. Wg niej sex jest wtedy jak dziewczyna chłopakowi ssie siusiaka
Ona jeszcze nie ma 7 lat, a jaka wyedukowana . Uparta jak osioł. Będę mieć ciekawy tydzień
Ps. W pokoju była tylko z moja córka i udawała że gada przez telefon z chłopakami. Ręce mi opadły
Masakra, powiedziałabym o tej akcji bratu... zwłaszcza o tym oglądaniu filmu. Cholera wie, czy to nie istotne...kapturnica, pierwiastka, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja mam znowu batanka i bratanice. Kuzwa, Ale robią zamieszanie! Jak stado bizonow!
Ps. W pokoju była tylko z moja córka i udawała że gada przez telefon z chłopakami. Ręce mi opadłyefcia, kapturnica, pierwiastka, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, Iwone, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Padlam. Jeszcze leze. Co jej powiedzialas? Ty zabieraj Milene, bo ci ja zdemoralizuja!!
Z bratowa pogadam jak przyjada. Beda w sobotę.ivf-ivf, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Dziobak, Aasiula, macduska, malgos741, caffe, Bozia3, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:O bosz Sabina,
Jak bytu madrze zadzialac co by to na Milenie sie nie odbilo,
Caly tydzien to sporo.Bratanek tez w ten 'sex' zamieszany?
Takie male dziieci kto by pmyslal
Bry wieczorMagda*, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry z rana
Kawy już wypilam dwie bo my już w drodze do Krakowa, pozdrwie od was smoka
Na patyku niezmiennie jedna kreska, wqurw jest to i @ będzie punktualnie, ovu w okolicy walentynków, ależ będzie romanwtycznie w tym roku
Sabina, sandra80, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzien dobry.
Sabbcia co do incydentu z bratanica.
Mysle ,ze ciekawosc dzieci nie zna granic. Po prostu gdzies cos zobaczyla i uznala ,ze pobawi sie w doroslych i jest to fajny pomysl.Jednak w tym wieku gdyby rozumiala ,ze jest to zle, zakazane itd nie poinformowalaby cie tak ochoczo w co chca sie bawic.
Karanie jej za to, czy krzyczenie wywola w niej nie tyle poczucie winy ale jeszcze wieksza ciekawosc ,ze to co widziala jest interesujace .Zakazane smakuje lepiejMysle ,ze powinnas powiedziec wlasnie rodzicom a oni z nia porozmawiac o tym co widziala (niestety, stety ale taka rozmowa jest wazna) i postarac sie wytlumaczyc stosownie do jej wieku ,ze nie ejst to najlepszy pomysl do zabawy.
Nie ,ze by bylo ze wymadrzam sie ale moj syn kiedys , gdzies nie mam pojecia zobaczyl wlasnie takie zdjecia czy filmiki (nie pamietam juz dokladnie co to bylo)Uslyszalam jego rozmowe z kolegami w pokoju i porozmawialismy na pewne sprawy .Zaspokoil swoja ciekawosc na tyle ,ze nie wracal juz do tamtych sytuacji i tego co zobaczyl.
Daje sobie reke uciac ,ze albo w necie albo na jakims filmie cos podpatrzyla z kolezanka.
Nas tez zawsze ciekawosc zzerala(zabawy w lekarza i jak rodzice podczas filmu kazali nam zakrywac oczy albo obdwracac sie i nie patrzyc.Zawsze podkukiwalam
Milego baboleWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 07:19
sandra80, caffe, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Sabina niezłą jazdę masz z tymi bratankami
Pierwiastka ja też tak mniej więcej w okolicy walentynek
Kometa, no to se wczoraj poprasowałyśmy, że ho ho hoZasnęłam tam u Ciebie na tej kanapie, nie pamiętam nawet czy ciasto zjadłam
Ja dziś lecę po castagnus, nie wiem czy podejdę do IUI w tym cyklu. Ta cała logistyka i jeżdżenie co drugi dzień, lub co dzień mnie wqrwia jakoś.pierwiastka, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość