X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wiedzmy :)
    Milego nowego tygodnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:37

malgos741, sandra80, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja mam znowu batanka i bratanice. Kuzwa, Ale robią zamieszanie! Jak stado bizonow!
    I te pomysły . Wchodzę do pokoju, a ona do mnie ze mam wyjść. Pytam czemu, bo bawia się w sex :O padlam! Zapytałam czy widziała sex. Widziała na filmie u koleżanki. No to pytam co to. Wg niej sex jest wtedy jak dziewczyna chłopakowi ssie siusiaka :O
    Ona jeszcze nie ma 7 lat, a jaka wyedukowana . Uparta jak osioł. Będę mieć ciekawy tydzień :/

Ps. W pokoju była tylko z moja córka i udawała że gada przez telefon z chłopakami. Ręce mi opadły
    No sie zadlawilam :/
    Eee ten ssie siusiaka niezle jak na 7 latke
    Az sie boje pomyslec jakie ma jeszcze pomysly...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:44

Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zien dobry
    ale historie z rana ;)

Sabina, mnie bardziej zastanawia, jak oni sie w ten seks bawili? Skoro to ssanie siusiaka ;)

Za mna ogolnie pozytywny weekend- na samym poczatku rodzina mnie wprostytutkowala do tego stopnia, ze musialam sie wyladowac, wiec wykonalam czynnosc uwielbiana na forum- wypucowalam dom ;) Przez Wasze gadki na forum mam teraz oprocz podpalania kibla druga schize- kafelki w lazience, wiec te tez czyszcze za kazdym razem.

Dziecie bez zloba przeszczesliwe- dzis przespalo 20.00-7.30, w dzien aniol potrafi sie bawic sam 1,5h (pewnie sie zaraz popsuje, jak pochwalilam). Niestey, zaczal sie sprawnie i szybko przemieszczac, nic to jak go znajde pod stolem, ale wczoraj jak se wisialam na plocie rozmawiajac z sasiadka Simba, M go od stojaka z winem odkleil. Czas montowac barierki..
    Bylismy tez wczoraj u przyjaciol, ktorzy maja piesa, Flat coated retriever, taki czarny labrador ;) Kocha i caluje un wszytkich niemozebnie, wiec zamkneli go na nasz przyjazd w sypialni "zeby sie Adas nie wystraszyl". Psa kazalim wypuscic, bo Adam kocha radosnie kota, wiec czemu i psa nie? jaka byla radosc! Nic to, ze pies 4 razy wiekszy od dziecia, piski radosne i chichotanie, nawet jak go pies chcial wycalowac..
    wyglada na to, ze moje dziecie woli zdecydowanie bardziej zwierzeta niz ludzi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:04

Reni, Aasiula, sandra80, caffe, ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, Bozia3, Mimbla, Iwone, Dziobak, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Sabina niezłą jazdę masz z tymi bratankami :)
    Pierwiastka ja też tak mniej więcej w okolicy walentynek :)
    Kometa, no to se wczoraj poprasowałyśmy, że ho ho ho ;) Zasnęłam tam u Ciebie na tej kanapie, nie pamiętam nawet czy ciasto zjadłam ;)
    Ja dziś lecę po castagnus, nie wiem czy podejdę do IUI w tym cyklu. Ta cała logistyka i jeżdżenie co drugi dzień, lub co dzień mnie wqrwia jakoś.

Sandra, nie chce cie demotywowac, ale nie szkoda wam kasy na to IUI? Juz kiedys pisalam, siedzialam wieki na watku IUI i chyba skutecznie zaszly przez ta metode moze 2 dziewczyny (na przynajmniej 8 miechow jak tam bylam).. Tak na dobra sprawe, to tylko pomaga chlopakom dostac sie do jajka, wiec jest sens przy wyraznych problemach z jakoscia spermy..

malgos741, Aasiula, sandra80, ComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry. Melduję, że być może dzisiaj wyjdzie mój Młody ze szpitala. Pobrali mu krew na milion różnych badań. Zależy co wyjdzie.
    Generalnie nie jest tu źle ale ciasno strasznie.
    Mam dzisiaj zobaczyć zdjęcia z kolonoskopií, opis usg i takie tam.
    Na razie leczą jelito bo to teraz najważniejsze.

Pozdrawiam.

malgos741, Aasiula, ivf-ivf, paszczakin, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, beates, Bozia3, Iwone, Dziobak, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawą pyszną.. jak ja nie lubię poniedziałków...
    Wacia trzymaj się tam <3
    Sabina ale temat zabawy ;)
    Sandra a która to iui?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:08

Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Psa kazalim wypuscic, bo Adam kocha radosnie kota, wiec czemu i psa nie? jaka byla radosc! Nic to, ze pies 4 razy wiekszy od dziecia, piski radosne i chichotanie, nawet jak go pies chcial wycalowac..
    wyglada na to, ze moje dziecie woli zdecydowanie bardziej zwierzeta niz ludzi ;)

po mamusi ;-)

bry

moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry. Melduję, że być może dzisiaj wyjdzie mój Młody ze szpitala. Pobrali mu krew na milion różnych badań. Zależy co wyjdzie.

Pozdrawiam.
    Wacia , to oby wyniki byly dobre i wracajcie do domu <3

macduska, sandra80 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam dzisiaj powiedzieć, że koleżanka z forum z innego wątku, która też miała w moim szpitalu 2 IUI, zaszła naturalnie w cyklu bezowulacyjnym

tak że ten ..no ..niezbadane są

Aasiula, macduska, sandra80, BISCA, kapturnica, Bozia3, Mimbla, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Pozdrawiam.

Waciulka, my tu dalej sciskamy, co sie da! ja caly czas wierze, ze bedzie dobrze i okaze sie, ze podejrzenia byly niesluszne i mlody bedzie zdrow jak ryba!
    <3

macduska, sandra80, beates, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    po mamusi ;-)

bry

po mamusi kocha zwierzeta,
    po mamusi lubi tylko tych, ktorych zna,
    po mamusi zostanie socjopata..

czekam, kiedy kibel podpali..

Reni, macduska, sandra80, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Bozia3, Dziobak, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Spokojnie, ja nie mam zamiaru ani karać br atanicy ani jej wychowywać. To nie moja rola.
    Płaszcza jak to robiły? Ssaly palce .

Dobra. Nie doczytam ani nic nie napiszę. Tego posta pisze godzinę. Za duzo ludzi. Buźka!

Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, Bozia3, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Sandra, nie chce cie demotywowac, ale nie szkoda wam kasy na to IUI? Juz kiedys pisalam, siedzialam wieki na watku IUI i chyba skutecznie zaszly przez ta metode moze 2 dziewczyny (na przynajmniej 8 miechow jak tam bylam).. Tak na dobra sprawe, to tylko pomaga chlopakom dostac sie do jajka, wiec jest sens przy wyraznych problemach z jakoscia spermy..

Wiesz po woli sama dochodzę do tego wniosku, IUI mam mizerną skuteczność i kosztuje 1/6 in vitro. Tylko musiałabym chyba kolejny raz gina zmienić, bo ten ze mną o in vitro nawet gadać nie chce. Popróbujemy chyba jeszcze do kwietnia/maja naturalnie, a później może się zdecydujemy na in vitro. Zawsze to wiosna/lato łatwiej dojechać itd.

Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam się kawą pyszną.. jak ja nie lubię poniedziałków...
    Wacia trzymaj się tam <3
    Sabina ale temat zabawy ;)
    Sandra a która to iui?

pierwsza

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chciałam dzisiaj powiedzieć, że koleżanka z forum z innego wątku, która też miała w moim szpitalu 2 IUI, zaszła naturalnie w cyklu bezowulacyjnym

tak że ten ..no ..niezbadane są

w końcu Ją ten palec dopadł, ale szczęście :)
    ps. już któryś raz wychodzi, że najlepsze są cykle bezowulacyjne ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:49

Aasiula, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Sabina niezłą jazdę masz z tymi bratankami :)
    Pierwiastka ja też tak mniej więcej w okolicy walentynek :)
    Kometa, no to se wczoraj poprasowałyśmy, że ho ho ho ;) Zasnęłam tam u Ciebie na tej kanapie, nie pamiętam nawet czy ciasto zjadłam ;)
    Ja dziś lecę po castagnus, nie wiem czy podejdę do IUI w tym cyklu. Ta cała logistyka i jeżdżenie co drugi dzień, lub co dzień mnie wqrwia jakoś.
    Kuźwa, a ja cię szukam, a tyś już poszła. No nie pożegnałam się nawet, kaca nie naprawiłam... Co ze mnie za gospodyni. No ale jak ty wychodzisz po 7mej... toć ja jeszcze śpię o tej porze :-P hyhyhy

Daleko masz na tą iui, że ci tak niewygodnie?

Aasiula, sandra80, ivf-ivf lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Tak, to prawda. Ale raczej sperma powinna być w miarę ok - ruchliwa i bojowa. Tu chodzi o przejście przez szyjkę macicy i ominięcie śluzu. Poza tym wszystko musi grać i buczeć. Można się w to bawić (do usr... śmierci) przy niepłodności idiopatycznej. Piszom w internetach, że szanse przez iui są podobne podczas pierwszych 6-ciu (!), a z kolejnymi próbami szanse spadają. Tyle statystyki.

Aasiula, ivf-ivf lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:30

malgos741, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    pierwsza
    aa to spróbować możesz...

Aasiula lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam wody, nie mam ogrzewania i tak do jutra, rurka przy piecu pierdykła... współczuję ludziom z Koniecpola co od sierpnia wody nie mają przez suszę i wodociągu brak... jak oni żyją.

Witam :-)

Dziobak lubi tę wiadomość

‹‹ 13166 13167 13168 13169 13170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ