35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:A ja mam znowu batanka i bratanice. Kuzwa, Ale robią zamieszanie! Jak stado bizonow!
I te pomysły . Wchodzę do pokoju, a ona do mnie ze mam wyjść. Pytam czemu, bo bawia się w sexpadlam! Zapytałam czy widziała sex. Widziała na filmie u koleżanki. No to pytam co to. Wg niej sex jest wtedy jak dziewczyna chłopakowi ssie siusiaka
Ona jeszcze nie ma 7 lat, a jaka wyedukowana . Uparta jak osioł. Będę mieć ciekawy tydzień
Ps. W pokoju była tylko z moja córka i udawała że gada przez telefon z chłopakami. Ręce mi opadły
Eee ten ssie siusiaka niezle jak na 7 latke
Az sie boje pomyslec jakie ma jeszcze pomysly...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 08:44
Sabina, sandra80 lubią tę wiadomość
-
zien dobry
ale historie z rana
Sabina, mnie bardziej zastanawia, jak oni sie w ten seks bawili? Skoro to ssanie siusiaka
Za mna ogolnie pozytywny weekend- na samym poczatku rodzina mnie wprostytutkowala do tego stopnia, ze musialam sie wyladowac, wiec wykonalam czynnosc uwielbiana na forum- wypucowalam domPrzez Wasze gadki na forum mam teraz oprocz podpalania kibla druga schize- kafelki w lazience, wiec te tez czyszcze za kazdym razem.
Dziecie bez zloba przeszczesliwe- dzis przespalo 20.00-7.30, w dzien aniol potrafi sie bawic sam 1,5h (pewnie sie zaraz popsuje, jak pochwalilam). Niestey, zaczal sie sprawnie i szybko przemieszczac, nic to jak go znajde pod stolem, ale wczoraj jak se wisialam na plocie rozmawiajac z sasiadka Simba, M go od stojaka z winem odkleil. Czas montowac barierki..
Bylismy tez wczoraj u przyjaciol, ktorzy maja piesa, Flat coated retriever, taki czarny labradorKocha i caluje un wszytkich niemozebnie, wiec zamkneli go na nasz przyjazd w sypialni "zeby sie Adas nie wystraszyl". Psa kazalim wypuscic, bo Adam kocha radosnie kota, wiec czemu i psa nie? jaka byla radosc! Nic to, ze pies 4 razy wiekszy od dziecia, piski radosne i chichotanie, nawet jak go pies chcial wycalowac..
wyglada na to, ze moje dziecie woli zdecydowanie bardziej zwierzeta niz ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:04
Reni, Aasiula, sandra80, caffe, ComeToMeBaby, ania.g, BISCA, Bozia3, Mimbla, Iwone, Dziobak, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Cześć dziewczyny
Sabina niezłą jazdę masz z tymi bratankami
Pierwiastka ja też tak mniej więcej w okolicy walentynek
Kometa, no to se wczoraj poprasowałyśmy, że ho ho hoZasnęłam tam u Ciebie na tej kanapie, nie pamiętam nawet czy ciasto zjadłam
Ja dziś lecę po castagnus, nie wiem czy podejdę do IUI w tym cyklu. Ta cała logistyka i jeżdżenie co drugi dzień, lub co dzień mnie wqrwia jakoś.
Sandra, nie chce cie demotywowac, ale nie szkoda wam kasy na to IUI? Juz kiedys pisalam, siedzialam wieki na watku IUI i chyba skutecznie zaszly przez ta metode moze 2 dziewczyny (na przynajmniej 8 miechow jak tam bylam).. Tak na dobra sprawe, to tylko pomaga chlopakom dostac sie do jajka, wiec jest sens przy wyraznych problemach z jakoscia spermy..malgos741, Aasiula, sandra80, ComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry. Melduję, że być może dzisiaj wyjdzie mój Młody ze szpitala. Pobrali mu krew na milion różnych badań. Zależy co wyjdzie.
Generalnie nie jest tu źle ale ciasno strasznie.
Mam dzisiaj zobaczyć zdjęcia z kolonoskopií, opis usg i takie tam.
Na razie leczą jelito bo to teraz najważniejsze.
Pozdrawiam.malgos741, Aasiula, ivf-ivf, paszczakin, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, beates, Bozia3, Iwone, Dziobak, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam się kawą pyszną.. jak ja nie lubię poniedziałków...
Wacia trzymaj się tam
Sabina ale temat zabawy
Sandra a która to iui?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:08
Aasiula, efcia, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
paszczakin wrote:Psa kazalim wypuscic, bo Adam kocha radosnie kota, wiec czemu i psa nie? jaka byla radosc! Nic to, ze pies 4 razy wiekszy od dziecia, piski radosne i chichotanie, nawet jak go pies chcial wycalowac..
wyglada na to, ze moje dziecie woli zdecydowanie bardziej zwierzeta niz ludzi
po mamusi
brymoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry. Melduję, że być może dzisiaj wyjdzie mój Młody ze szpitala. Pobrali mu krew na milion różnych badań. Zależy co wyjdzie.
Pozdrawiam.macduska, sandra80 lubią tę wiadomość
-
chciałam dzisiaj powiedzieć, że koleżanka z forum z innego wątku, która też miała w moim szpitalu 2 IUI, zaszła naturalnie w cyklu bezowulacyjnym
tak że ten ..no ..niezbadane sąAasiula, macduska, sandra80, BISCA, kapturnica, Bozia3, Mimbla, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bry. Melduję, że być może dzisiaj wyjdzie mój Młody ze szpitala. Pobrali mu krew na milion różnych badań. Zależy co wyjdzie.
Pozdrawiam.
Waciulka, my tu dalej sciskamy, co sie da! ja caly czas wierze, ze bedzie dobrze i okaze sie, ze podejrzenia byly niesluszne i mlody bedzie zdrow jak ryba!
macduska, sandra80, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:po mamusi
bry
po mamusi kocha zwierzeta,
po mamusi lubi tylko tych, ktorych zna,
po mamusi zostanie socjopata..
czekam, kiedy kibel podpali..Reni, macduska, sandra80, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Bozia3, Dziobak, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Spokojnie, ja nie mam zamiaru ani karać br atanicy ani jej wychowywać. To nie moja rola.
Płaszcza jak to robiły? Ssaly palce .
Dobra. Nie doczytam ani nic nie napiszę. Tego posta pisze godzinę. Za duzo ludzi. Buźka!Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, Bozia3, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Sandra, nie chce cie demotywowac, ale nie szkoda wam kasy na to IUI? Juz kiedys pisalam, siedzialam wieki na watku IUI i chyba skutecznie zaszly przez ta metode moze 2 dziewczyny (na przynajmniej 8 miechow jak tam bylam).. Tak na dobra sprawe, to tylko pomaga chlopakom dostac sie do jajka, wiec jest sens przy wyraznych problemach z jakoscia spermy..
Wiesz po woli sama dochodzę do tego wniosku, IUI mam mizerną skuteczność i kosztuje 1/6 in vitro. Tylko musiałabym chyba kolejny raz gina zmienić, bo ten ze mną o in vitro nawet gadać nie chce. Popróbujemy chyba jeszcze do kwietnia/maja naturalnie, a później może się zdecydujemy na in vitro. Zawsze to wiosna/lato łatwiej dojechać itd.Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chciałam dzisiaj powiedzieć, że koleżanka z forum z innego wątku, która też miała w moim szpitalu 2 IUI, zaszła naturalnie w cyklu bezowulacyjnym
tak że ten ..no ..niezbadane są
w końcu Ją ten palec dopadł, ale szczęście
ps. już któryś raz wychodzi, że najlepsze są cykle bezowulacyjneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 09:49
Aasiula, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Cześć dziewczyny
Sabina niezłą jazdę masz z tymi bratankami
Pierwiastka ja też tak mniej więcej w okolicy walentynek
Kometa, no to se wczoraj poprasowałyśmy, że ho ho hoZasnęłam tam u Ciebie na tej kanapie, nie pamiętam nawet czy ciasto zjadłam
Ja dziś lecę po castagnus, nie wiem czy podejdę do IUI w tym cyklu. Ta cała logistyka i jeżdżenie co drugi dzień, lub co dzień mnie wqrwia jakoś.hyhyhy
Daleko masz na tą iui, że ci tak niewygodnie?Aasiula, sandra80, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Sandra, nie chce cie demotywowac, ale nie szkoda wam kasy na to IUI? Juz kiedys pisalam, siedzialam wieki na watku IUI i chyba skutecznie zaszly przez ta metode moze 2 dziewczyny (na przynajmniej 8 miechow jak tam bylam).. Tak na dobra sprawe, to tylko pomaga chlopakom dostac sie do jajka, wiec jest sens przy wyraznych problemach z jakoscia spermy..
Aasiula, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:pierwsza
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017