35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ważne, że czasami są efekty...bo to nieszczęsne wyluzowanie, to wielka szansa na sukces (jeśli przyczyna idiopatyczna). Koncepcje w pewnym momencie się kończą - i co wtedy?
I wtedy trzeba wyluzowaćkurcze, ja w to nie wierzę, ale to ja. Przyczyna jakaś jest tylko nie zdiagnozowana, same wiecie i czytam tutaj wszędzie, że czasem pacjentka ma większe zacięcie w diagnizowaniu siebie i zapał niż lekarz. Ciągłe kombinacje jakie badania robić, jaką ewentualną przyczynę wykluczyć i czasem tylko z własnej inicjatywy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 11:10
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
W maju będę działać nie działając zero temperatur wykresów obserwacji- żywioł...sprawdzę działanie plotek na temat odpuszczania w staraniach
Reni u nas stonka z ulic znika dopiero jak studenci na wakacje wyjeżdżają...nagle luźno w autobusach i ulice przejezdne.
Pierwiastka dzisiaj smoka mżawka Ci może przysłonić...ale jego oddech na pewno poczujeszReni, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:W maju będę działać nie działając zero temperatur wykresów obserwacji- żywioł...sprawdzę działanie plotek na temat odpuszczania w staraniach
Reni u nas stonka z ulic znika dopiero jak studenci na wakacje wyjeżdżają...nagle luźno w autobusach i ulice przejezdne.
Pierwiastka dzisiaj smoka mżawka Ci może przysłonić...ale jego oddech na pewno poczujesz
No odpuścić tez się starałam, ale pytanie czy umiesz odpuścić tak na stówę? Bo ja nie.*aga*, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIdziemy do domu!!!
Lekarz jest świetny. Wszystko powie, odpowiada na pytania, pomaga, uspokaja. Moja wiara w ludzi i polską służbę zdrowia wzrasta.sandra80, *aga*, ivf-ivf, BISCA, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, efcia, kapturnica, Dziobak, Simba, Bozia3, Sabina, moremi, beates, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:No odpuścić tez się starałam, ale pytanie czy umiesz odpuścić tak na stówę? Bo ja nie.
Wydaje mi się że jestem w stanie...przede wszystkim dlatego że mam całą listę rzeczy do ogarnięcia w tym czasie więc głowę zajmę czymś innym. Ale wiesz dopiero w praniu wyjdzie czy rzeczywiście się tak daŻyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:W maju będę działać nie działając zero temperatur wykresów obserwacji- żywioł...sprawdzę działanie plotek na temat odpuszczania w staraniach
Pierwiastka dzisiaj smoka mżawka Ci może przysłonić...ale jego oddech na pewno poczujesz
a u nas za każdym razemdzieci plus rodzice
uwielbiammoremi lubi tę wiadomość
-
Czy da się też wyluzować gdy 35+ na karku? Chyba tylko gdy się już posiada gromadkę dzieci. Zawsze w tyle głowy słychać "płodne ", "płodne? ", "płodne! ".
ivf-ivf, kapturnica, Simba, moremi, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Może ja nie mam gromadki bo tylko jeden rodzynek, ale już go mam- dlatego napisałam czy tak się da wyluzować to się okaże . Mnie bardziej dobija sikanie na patyka niż to że się nie udało. Może dlatego że przez lata nie braliśmy pod uwagę drugiego dziecka, bo było nam cudownie wygodnie....syn samodzielny, człowiek miał luz . Jednak na stare lata poprzekładały nam się szufladki w głowie i mąż zaczął drążyć temat
efcia, Bozia3, Sabina, BISCA, Magda* lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
A ja z innej beczki,moj gops sie spisal bo w ciagu tyg dostalam decyzje o przyznaniu mi macierzynskiego. W sumie wpadnie w kieszen8400 niezly zastrzyk gotowki
ivf-ivf, *aga*, paszczakin, Simba, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, BISCA, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Może ja nie mam gromadki bo tylko jeden rodzynek, ale już go mam- dlatego napisałam czy tak się da wyluzować to się okaże . Mnie bardziej dobija sikanie na patyka niż to że się nie udało. Może dlatego że przez lata nie braliśmy pod uwagę drugiego dziecka, bo było nam cudownie wygodnie....syn samodzielny, człowiek miał luz . Jednak na stare lata poprzekładały nam się szufladki w głowie i mąż zaczął drążyć temat
*aga*, efcia, Bozia3, moremi, Magda* lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja z innej beczki,moj gops sie spisal bo w ciagu tyg dostalam decyzje o przyznaniu mi macierzynskiego. W sumie wpadnie w kieszen8400 niezly zastrzyk gotowki
coś dużo?
dlaczego? -
kapturnica wrote:A ja z innej beczki,moj gops sie spisal bo w ciagu tyg dostalam decyzje o przyznaniu mi macierzynskiego. W sumie wpadnie w kieszen8400 niezly zastrzyk gotowki
Supera od kwietnia kolejną kasę dostaniesz
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nie wierzę w to, że da się wyluzować
nie i koniec
albo się chce dziecko albo nie
i można się okłamywać, ale jak ktoś świadomie się stara, walczy, to z tyłu głowy zawsze się będzie kołatała myśl "dziecko", "płodne", "czy udało się"
ivf-ivf, kapturnica, paszczakin, sandra80, Berenika, Simba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Tylko i tak cos mi nie pasi.Mlody urodzony jest 14tego a oni mi wyliczyli 400zl za okres od 01.09 do 12.09
. Jakby nie patrzyl sie nie zgadza data bo powinno byc do 14 wtedy kiedy konczy roczek.Chyba sie tam przejde
EDIT.Zajarzylam juz.To maja byc rowne 52tygdnie zycia dziecka.Siedze na dupie i nie ide hehheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 11:53
Sabina, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość