35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie chłop umiera
znaczy przeziębiony i kicha. Oczywiście leży w łóżku, jęczy i stęka jak mu jest źle i jaki umierający jest. Już mam dość....
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A u mnie chłop umiera
znaczy przeziębiony i kicha. Oczywiście leży w łóżku, jęczy i stęka jak mu jest źle i jaki umierający jest. Już mam dość....
Cholera mnie bierze jak słyszę jaki to on ma straszny kaszeltaaa. On mojego kaszlu we wtorek nie słyszał
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry. Wieje i zimno.
Jestem w domu. Przyjechaliśmy w nocy a dzisiaj mąż sam pojechał. Ja odpoczywam tzn. robię pranie, sprzatam, załatwiam jakieś sprawy, jeżdżę po okolicy itp.
Jutro pojedziemy razem i pewnie zostanę, bo dojeżdżać po 100km codziennie to bezsens.
Oswiata beze mnie może nie upadnie.
Mega, kapturnica, krycha.stara, Sabina, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie tylko nie gołąbki..
Co tam słychać bo nie mam siły nadrabiać ?
Jeszcze dziś do 22-23ej i fajrant do domu.. na razie odpoczywam do 18tej..Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Małgoś masz zdrowie
ps. jeszcze z tydzień impreza a później do czerwca laba..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 16:08
krycha.stara, Sabina, Mega, Magda*, Mimbla lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Lubię za plan dnia a za resztę to wsłczuję..
krycha.stara lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dzisiaj było piękne słońce i nie mogłam wyjść na spacer, bo rano okulista mi atropiną zakroplił oczy. Wzrok mi się trochę pogorszył, ale nie jest aż tak tragicznie jak mi się wydawało.
Przy okazji (byłam z Ignacym) pan doktor powiedział, że ma czworo dzieci - czeroletnie i dwuletnie. Dwie pary bliźniaków. To trzeba mieć fartakrycha.stara, Sabina, malgos741, SolarPolar, macduska, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, Mimbla, Magda*, Berenika, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:A wracajac do zoski.Skoro nas wywalila ze znajomych to znaczy,ze slabo byla z nami zzyta.
na prawdę ma to dla Was znaczenie?Ja mam w dupie osoby, które w ten sposób znikają i nie interesują się nami
po co to rozkminiać pfff
bryWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 17:42
Bozia3, Mega, anna maria lubią tę wiadomość