35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszca, lofciam
Biszkopt, no to właśnie taki co się udziela w takiej prywatnej przychodni ale pracuje też w klinice a raczej w szpitalu i dziewczyny go chwalą więc poszłam sprawdzić bo mam blisko
nie wiem, może miał zły dzień bo mu komputer "zjadał" dane i musiał się uporać nie tylko z tym ale też z marudzącą pacjentką
wrócić tam nie wrócę, klinikę mam już upatrzoną ale mam też do przetestowania jednego gina z poleceniaBISCA lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
dzisiejsza porada dnia mnie zafrapowala.. poczatek najbardziej..
1. Przypomnij sobie Wasz najpiękniejszy wspólny moment, opisz go na pięknej kartce i podaruj swojej drugiej połowie w prezencie. Spróbujcie wspólnie powrócić do tych wspomnień. A może nastroi to Was na coś więcej?
13 lat jestem z moim M, wiecej niz 1/3 zycia.. Ale za cholere nie wiem, jaki byl nasz "najpiekniejszy wspolny moment"
Simba, Mimbla, BISCA, moremi, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, Magda*, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dzisiejsza porada dnia mnie zafrapowala.. poczatek najbardziej..
1. Przypomnij sobie Wasz najpiękniejszy wspólny moment, opisz go na pięknej kartce i podaruj swojej drugiej połowie w prezencie. Spróbujcie wspólnie powrócić do tych wspomnień. A może nastroi to Was na coś więcej?
13 lat jestem z moim M, wiecej niz 1/3 zycia.. Ale za cholere nie wiem, jaki byl nasz "najpiekniejszy wspolny moment"
Wtedy odebraliscie nowy samochod z salonupaszczakin, Reni, Dziobak, BISCA, Bozia3, macduska, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, satori lubią tę wiadomość
-
Nie dzien dobry.
Nie bede duzo pisac.
Wacia, Ty wiesz.
Polar - polecam Ci jednak te diete pudelkowa. Moja znajoma od lat z nadwaga, nic na nia nie dzialalo, milosniczka chleba. Chudnie, nie gloduje, nie gotuje.
Szumi mi w glowie z niepokoju. Zoladek mam w gardle.
Ktora wierzy, niech sie modli za Pawelka.
Dziekiivf-ivf, Dziobak, paszczakin, macduska, malgos741, SolarPolar, moremi, krycha.stara, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie dzien dobry.
Nie bede duzo pisac.
Wacia, Ty wiesz.
Polar - polecam Ci jednak te diete pudelkowa. Moja znajoma od lat z nadwaga, nic na nia nie dzialalo, milosniczka chleba. Chudnie, nie gloduje, nie gotuje.
Szumi mi w glowie z niepokoju. Zoladek mam w gardle.
Ktora wierzy, niech sie modli za Pawelka.
Dzieki
Simba, ja się pomodlę za zdrowie Pawełka. -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:acha, że tak pospamuję, dziś zaczęłam "połykanie".
i znów się osłabiłam, bo ten ciul z kliniki za mało mi wypisał encortonu.
jak obliczyłam ile tego mam brać to wyszły mi ze dwa opakowania, a mam jedno.
ja prdl... myślę, ze w aptece się nie pomylili, a recepty nie pamiętam. /nie wiem gdzie nastąpił błąd. Czy ja nie mogę mieć chociaż raz Z górki?... Umawiam się do gin na usg, to mi przepisze najwyżej receptę. Gaszzz.... Sprawdziłam na wszelki wypadek cenę- na szczęście to nie to samo co lutka bez refundacji. Uff..
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A u mnie.. pass zamówiłam gyros z kurczaka i warzywna mniam za pół godziny będzie. ..
Mega, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
MAŁGOŚ rozumiem, że pyszności jadą z LaGrande
smacznego!
Ja po ogórkowej jestem głodna (bardziej niz przed), zreszta zupa dla mojego małża to za mało (może jej nie byc, nie jest zainteresowany)
Upiekłam udka, do tego ryż, warzywa
Szarlotka w piekarniku
Szykuję się do miasta, czas zamienic dresy na coś bardziej cywilizowanegoDziobak, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość