X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece z psami :) pogoda cudowna :)
    Potem lece do miasta :) lifting społeczny trzeba zaliczyć ;) ile można w polu siedzieć...

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nos spinaczem??

jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychają :-/ zostaje tylko przytrzymanie poduszki

powiadam Ci zatkaj chłopu nos to zobaczysz, że chrapać nie będzie ;)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    powiadam Ci zatkaj chłopu nos to zobaczysz, że chrapać nie będzie ;)

zemsta doskonała - ja zaczęłam chrapać, a co!

kapturnica, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka u nas w szkole dzieci które nie chodzą na religię maja zajęcia w tym czasie na świetlicy. Nie zauważyłam przejawu agresji w stosunku do nich, wręcz odwrotnie. Współczuje twojej córce że musiała przejść przez takie doświadczenie. Ja mam mega luzackie podejście...do kościoła chodzimy wtedy kiedy mamy na to ochotę a nie wtedy kiedy ktoś mi narzuci że muszę. Nie mam ślubu z mężem kościelnego, co nie czyni mnie gorszą . Każdy ma prawo do życia według swoich zasad :-)

Sabina lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    do kościoła chodzimy wtedy kiedy mamy na to ochotę a nie wtedy kiedy ktoś mi narzuci że muszę. Nie mam ślubu z mężem kościelnego, co nie czyni mnie gorszą . Każdy ma prawo do życia według swoich zasad :-)

ale nie według kościoła i katofanatyków

moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na katofanatyka stanowczo się nie nadaję....mam inny lewel ;-)

krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Na katofanatyka stanowczo się nie nadaję....mam inny lewel ;-)

Jest jeszcze katotaliban :-P

*aga*, Sabina lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zimie ciężko wyglądać ładnie to może taka burka afgańska załatwiła by sprawę ;-)

kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Jest jeszcze katotaliban :-P

uuaa to już poziom master! to te mochery co potrafią z pięściami rzucić się na człowieka

*aga*, Sabina lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze myslec nad nowym suwakiem ....

Reni, moremi, Mimbla, krycha.stara, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, Sabina, beates, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    uuaa to już poziom master! to te mochery co potrafią z pięściami rzucić się na człowieka

Bo to bojówki Rydzyka są :-)

*aga* lubi tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te bojówki Rydzyka często u nas można spotkać na przystankach autobusowych koło targowisk, w sprincie są nie do pokonania ;-) . Z grzywki też można oberwać kiedy zaczynają obczajać okolice :-)

sandra80, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkółka mała, tylko 120 uczniów a w tym 2 antychrystów... lincz musiał być...
    dodatkowo "matka łysa" więc wiecie... jesteśmy kosmitami :P

Lece z 2gim psem :)

Reni, *aga*, BISCA, Mimbla, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Szkółka mała, tylko 120 uczniów a w tym 2 antychrystów... lincz musiał być...
    dodatkowo "matka łysa" więc wiecie... jesteśmy kosmitami :P

Lece z 2gim psem :)

phi
    chyba tej piosenki nie znają:
    Łysy ojciec, łysa matka, łysy sąsiad i sąsiadka i ja także łysy byłem i się z łysą ożeniłem tra la la. Łysy ksnioc nam błogosławił, łysy organista graaał i po roku coś przybyło i to także łyse było tra la la ;)

Reni, *aga*, Aasiula, kapturnica, BISCA, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mimbla, anulka1978, moremi, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Na Muminki ostatnio się nastawilam, że sobie do szpitala wezmę do poczytania ale nie. Jakieś takie pokręcone mi się wydały. Nigdy nie czytałam ale z kolei bajka w telewizji podobała mi się.
    Muszę zrobić jeszcze jedno podejście.

Waciu, zupełnie szczerze, myslę że dla dorosłych (w tym niżej podpisanej..) do strawienia są wyłącznie:
    -Biografia Tove Jansson "Mama Muminków"
    -Dolina Muminków w Listopadzie
    -Opowiadania z Doliny Muminków

Magdala - z Beksińskich ja osobiście, uwielbiam tylko ojca. Nie oceniam, jednej z jego wspomnianych tu, erotycznych wizji, wspomnianych przez Bozię.
    To był malarz...i ta twórczość do jednych przemawia a do innych nie.
    Jego merszand artystyczny - pewien Polak zamieszkały we Francji, moim zdaniem dużo bardziej powinien się wstydzić. Za swoje czyny, za treść umowy-cyrografu z artystą - on, jako prawnik ...ech. Nie chce mi się nawet o tym pisać, żeby nie moralizować.

Audycji syna, ja niestety nie słuchałam.
    Książka Grzebałkowskiej jest świetnie napisana i skonstruowana, jak gotowy scenariusz filmowy. Baardzo polecam.

Magdala, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, Solar- <3
    trzymam kciuki za wszystkie

ja powoli szykuję się do odebrania mamy. Bulion wczoraj nagotowany pakuję do słoików- będziem mamie pomidorówkę robić :) Obym tylko nie zapomniała jej butów zabrać...- wiecie że szpital powiedział, zeby w szpitalu miałą tylko swoje rzeczy osobiste, a ubranie, również wierzchnie- kurtka, buty, wywieźć ze szpitala? Ja nie wiem- szatni nie mają??? A jak kto samotny to co ma z tym zrobić? Stoliki przy łózkach mieszczą co najwyżej torebkę. Heh. Dziwna i tajemnicza to dla mnie sprawa. No- to obym nie zapomniała jej nic zabrać :P hehehe bo będzie wychodzić ze szpitala do połowy ubrana- jak w tej reklamie: "chyba nie ubierasz dziecka...do połowy" :P

moremi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a- Bisca- udanego randkowania :) i uczty dla duszy

BISCA lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha, że tak pospamuję, dziś zaczęłam "połykanie".
    i znów się osłabiłam, bo ten ciul z kliniki za mało mi wypisał encortonu.
    jak obliczyłam ile tego mam brać to wyszły mi ze dwa opakowania, a mam jedno.
    ja prdl... myślę, ze w aptece się nie pomylili, a recepty nie pamiętam. /nie wiem gdzie nastąpił błąd. Czy ja nie mogę mieć chociaż raz Z górki?... Umawiam się do gin na usg, to mi przepisze najwyżej receptę. Gaszzz.... Sprawdziłam na wszelki wypadek cenę- na szczęście to nie to samo co lutka bez refundacji. Uff..

malgos741, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje. ☺ Lomotow nie bylo. ☺

To ide do kuchni.
    Wacia..trzymaj sie kobieto. Wspieram Ciebie i syna.

A ja mam gdzies mlodego Beksinskiego nagrana Ostatnia audycje przed smiercia. Teraz jak sie tego slucha to ciary chodza po plecach. On juz wiedzial ze to jego ostatnia..

Na ogorkowa zapraszam o 13tej. Mojego czasu.

Mimbla, BISCA, Bozia3, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dziekuje. ☺ Lomotow nie bylo. ☺

To ide do kuchni.
    Wacia..trzymaj sie kobieto. Wspieram Ciebie i syna.

A ja mam gdzies mlodego Beksinskiego nagrana Ostatnia audycje przed smiercia. Teraz jak sie tego slucha to ciary chodza po plecach. On juz wiedzial ze to jego ostatnia..

Na ogorkowa zapraszam o 13tej. Mojego czasu.

<ostrzezenie autora- post nieempatyczny>

oj tam od razu wiedzial- moglo mu sie znowu nie udac.. kiepski byl w tym samobojcowaniu..

Mimbla, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 13148 13149 13150 13151 13152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ