35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:nos spinaczem??
jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychajązostaje tylko przytrzymanie poduszki
powiadam Ci zatkaj chłopu nos to zobaczysz, że chrapać nie będzie -
Anulka u nas w szkole dzieci które nie chodzą na religię maja zajęcia w tym czasie na świetlicy. Nie zauważyłam przejawu agresji w stosunku do nich, wręcz odwrotnie. Współczuje twojej córce że musiała przejść przez takie doświadczenie. Ja mam mega luzackie podejście...do kościoła chodzimy wtedy kiedy mamy na to ochotę a nie wtedy kiedy ktoś mi narzuci że muszę. Nie mam ślubu z mężem kościelnego, co nie czyni mnie gorszą . Każdy ma prawo do życia według swoich zasad
Sabina lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:do kościoła chodzimy wtedy kiedy mamy na to ochotę a nie wtedy kiedy ktoś mi narzuci że muszę. Nie mam ślubu z mężem kościelnego, co nie czyni mnie gorszą . Każdy ma prawo do życia według swoich zasad
ale nie według kościoła i katofanatykówmoremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Te bojówki Rydzyka często u nas można spotkać na przystankach autobusowych koło targowisk, w sprincie są nie do pokonania
. Z grzywki też można oberwać kiedy zaczynają obczajać okolice
sandra80, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
anulka1978 wrote:Szkółka mała, tylko 120 uczniów a w tym 2 antychrystów... lincz musiał być...
dodatkowo "matka łysa" więc wiecie... jesteśmy kosmitami
Lece z 2gim psem
phi
chyba tej piosenki nie znają:
Łysy ojciec, łysa matka, łysy sąsiad i sąsiadka i ja także łysy byłem i się z łysą ożeniłem tra la la. Łysy ksnioc nam błogosławił, łysy organista graaał i po roku coś przybyło i to także łyse było tra la laReni, *aga*, Aasiula, kapturnica, BISCA, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mimbla, anulka1978, moremi, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Na Muminki ostatnio się nastawilam, że sobie do szpitala wezmę do poczytania ale nie. Jakieś takie pokręcone mi się wydały. Nigdy nie czytałam ale z kolei bajka w telewizji podobała mi się.
Muszę zrobić jeszcze jedno podejście.
Waciu, zupełnie szczerze, myslę że dla dorosłych (w tym niżej podpisanej..) do strawienia są wyłącznie:
-Biografia Tove Jansson "Mama Muminków"
-Dolina Muminków w Listopadzie
-Opowiadania z Doliny Muminków
Magdala - z Beksińskich ja osobiście, uwielbiam tylko ojca. Nie oceniam, jednej z jego wspomnianych tu, erotycznych wizji, wspomnianych przez Bozię.
To był malarz...i ta twórczość do jednych przemawia a do innych nie.
Jego merszand artystyczny - pewien Polak zamieszkały we Francji, moim zdaniem dużo bardziej powinien się wstydzić. Za swoje czyny, za treść umowy-cyrografu z artystą - on, jako prawnik ...ech. Nie chce mi się nawet o tym pisać, żeby nie moralizować.
Audycji syna, ja niestety nie słuchałam.
Książka Grzebałkowskiej jest świetnie napisana i skonstruowana, jak gotowy scenariusz filmowy. Baardzo polecam.Magdala, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wacia, Solar-
trzymam kciuki za wszystkie
ja powoli szykuję się do odebrania mamy. Bulion wczoraj nagotowany pakuję do słoików- będziem mamie pomidorówkę robićObym tylko nie zapomniała jej butów zabrać...- wiecie że szpital powiedział, zeby w szpitalu miałą tylko swoje rzeczy osobiste, a ubranie, również wierzchnie- kurtka, buty, wywieźć ze szpitala? Ja nie wiem- szatni nie mają??? A jak kto samotny to co ma z tym zrobić? Stoliki przy łózkach mieszczą co najwyżej torebkę. Heh. Dziwna i tajemnicza to dla mnie sprawa. No- to obym nie zapomniała jej nic zabrać
hehehe bo będzie wychodzić ze szpitala do połowy ubrana- jak w tej reklamie: "chyba nie ubierasz dziecka...do połowy"
moremi lubi tę wiadomość
-
acha, że tak pospamuję, dziś zaczęłam "połykanie".
i znów się osłabiłam, bo ten ciul z kliniki za mało mi wypisał encortonu.
jak obliczyłam ile tego mam brać to wyszły mi ze dwa opakowania, a mam jedno.
ja prdl... myślę, ze w aptece się nie pomylili, a recepty nie pamiętam. /nie wiem gdzie nastąpił błąd. Czy ja nie mogę mieć chociaż raz Z górki?... Umawiam się do gin na usg, to mi przepisze najwyżej receptę. Gaszzz.... Sprawdziłam na wszelki wypadek cenę- na szczęście to nie to samo co lutka bez refundacji. Uff..malgos741, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziekuje. ☺ Lomotow nie bylo. ☺
To ide do kuchni.
Wacia..trzymaj sie kobieto. Wspieram Ciebie i syna.
A ja mam gdzies mlodego Beksinskiego nagrana Ostatnia audycje przed smiercia. Teraz jak sie tego slucha to ciary chodza po plecach. On juz wiedzial ze to jego ostatnia..
Na ogorkowa zapraszam o 13tej. Mojego czasu.Mimbla, BISCA, Bozia3, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dziekuje. ☺ Lomotow nie bylo. ☺
To ide do kuchni.
Wacia..trzymaj sie kobieto. Wspieram Ciebie i syna.
A ja mam gdzies mlodego Beksinskiego nagrana Ostatnia audycje przed smiercia. Teraz jak sie tego slucha to ciary chodza po plecach. On juz wiedzial ze to jego ostatnia..
Na ogorkowa zapraszam o 13tej. Mojego czasu.
<ostrzezenie autora- post nieempatyczny>
oj tam od razu wiedzial- moglo mu sie znowu nie udac.. kiepski byl w tym samobojcowaniu..Mimbla, BISCA, moremi lubią tę wiadomość