SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece z psami :) pogoda cudowna :)
    Potem lece do miasta :) lifting społeczny trzeba zaliczyć ;) ile można w polu siedzieć...

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nos spinaczem??

jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychają :-/ zostaje tylko przytrzymanie poduszki

powiadam Ci zatkaj chłopu nos to zobaczysz, że chrapać nie będzie ;)

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    powiadam Ci zatkaj chłopu nos to zobaczysz, że chrapać nie będzie ;)

zemsta doskonała - ja zaczęłam chrapać, a co!

kapturnica, moremi, Iwone lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka u nas w szkole dzieci które nie chodzą na religię maja zajęcia w tym czasie na świetlicy. Nie zauważyłam przejawu agresji w stosunku do nich, wręcz odwrotnie. Współczuje twojej córce że musiała przejść przez takie doświadczenie. Ja mam mega luzackie podejście...do kościoła chodzimy wtedy kiedy mamy na to ochotę a nie wtedy kiedy ktoś mi narzuci że muszę. Nie mam ślubu z mężem kościelnego, co nie czyni mnie gorszą . Każdy ma prawo do życia według swoich zasad :-)

Sabina lubi tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    do kościoła chodzimy wtedy kiedy mamy na to ochotę a nie wtedy kiedy ktoś mi narzuci że muszę. Nie mam ślubu z mężem kościelnego, co nie czyni mnie gorszą . Każdy ma prawo do życia według swoich zasad :-)

ale nie według kościoła i katofanatyków

moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na katofanatyka stanowczo się nie nadaję....mam inny lewel ;-)

krycha.stara, Sabina lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Na katofanatyka stanowczo się nie nadaję....mam inny lewel ;-)

Jest jeszcze katotaliban :-P

*aga*, Sabina lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zimie ciężko wyglądać ładnie to może taka burka afgańska załatwiła by sprawę ;-)

kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Jest jeszcze katotaliban :-P

uuaa to już poziom master! to te mochery co potrafią z pięściami rzucić się na człowieka

*aga*, Sabina lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze myslec nad nowym suwakiem ....

Reni, moremi, Mimbla, krycha.stara, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, Sabina, beates, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    uuaa to już poziom master! to te mochery co potrafią z pięściami rzucić się na człowieka

Bo to bojówki Rydzyka są :-)

*aga* lubi tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te bojówki Rydzyka często u nas można spotkać na przystankach autobusowych koło targowisk, w sprincie są nie do pokonania ;-) . Z grzywki też można oberwać kiedy zaczynają obczajać okolice :-)

sandra80, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkółka mała, tylko 120 uczniów a w tym 2 antychrystów... lincz musiał być...
    dodatkowo "matka łysa" więc wiecie... jesteśmy kosmitami :P

Lece z 2gim psem :)

Reni, *aga*, BISCA, Mimbla, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Szkółka mała, tylko 120 uczniów a w tym 2 antychrystów... lincz musiał być...
    dodatkowo "matka łysa" więc wiecie... jesteśmy kosmitami :P

Lece z 2gim psem :)

phi
    chyba tej piosenki nie znają:
    Łysy ojciec, łysa matka, łysy sąsiad i sąsiadka i ja także łysy byłem i się z łysą ożeniłem tra la la. Łysy ksnioc nam błogosławił, łysy organista graaał i po roku coś przybyło i to także łyse było tra la la ;)

Reni, *aga*, Aasiula, kapturnica, BISCA, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mimbla, anulka1978, moremi, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Na Muminki ostatnio się nastawilam, że sobie do szpitala wezmę do poczytania ale nie. Jakieś takie pokręcone mi się wydały. Nigdy nie czytałam ale z kolei bajka w telewizji podobała mi się.
    Muszę zrobić jeszcze jedno podejście.

Waciu, zupełnie szczerze, myslę że dla dorosłych (w tym niżej podpisanej..) do strawienia są wyłącznie:
    -Biografia Tove Jansson "Mama Muminków"
    -Dolina Muminków w Listopadzie
    -Opowiadania z Doliny Muminków

Magdala - z Beksińskich ja osobiście, uwielbiam tylko ojca. Nie oceniam, jednej z jego wspomnianych tu, erotycznych wizji, wspomnianych przez Bozię.
    To był malarz...i ta twórczość do jednych przemawia a do innych nie.
    Jego merszand artystyczny - pewien Polak zamieszkały we Francji, moim zdaniem dużo bardziej powinien się wstydzić. Za swoje czyny, za treść umowy-cyrografu z artystą - on, jako prawnik ...ech. Nie chce mi się nawet o tym pisać, żeby nie moralizować.

Audycji syna, ja niestety nie słuchałam.
    Książka Grzebałkowskiej jest świetnie napisana i skonstruowana, jak gotowy scenariusz filmowy. Baardzo polecam.

Magdala, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, Solar- <3
    trzymam kciuki za wszystkie

ja powoli szykuję się do odebrania mamy. Bulion wczoraj nagotowany pakuję do słoików- będziem mamie pomidorówkę robić :) Obym tylko nie zapomniała jej butów zabrać...- wiecie że szpital powiedział, zeby w szpitalu miałą tylko swoje rzeczy osobiste, a ubranie, również wierzchnie- kurtka, buty, wywieźć ze szpitala? Ja nie wiem- szatni nie mają??? A jak kto samotny to co ma z tym zrobić? Stoliki przy łózkach mieszczą co najwyżej torebkę. Heh. Dziwna i tajemnicza to dla mnie sprawa. No- to obym nie zapomniała jej nic zabrać :P hehehe bo będzie wychodzić ze szpitala do połowy ubrana- jak w tej reklamie: "chyba nie ubierasz dziecka...do połowy" :P

moremi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a- Bisca- udanego randkowania :) i uczty dla duszy

BISCA lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha, że tak pospamuję, dziś zaczęłam "połykanie".
    i znów się osłabiłam, bo ten ciul z kliniki za mało mi wypisał encortonu.
    jak obliczyłam ile tego mam brać to wyszły mi ze dwa opakowania, a mam jedno.
    ja prdl... myślę, ze w aptece się nie pomylili, a recepty nie pamiętam. /nie wiem gdzie nastąpił błąd. Czy ja nie mogę mieć chociaż raz Z górki?... Umawiam się do gin na usg, to mi przepisze najwyżej receptę. Gaszzz.... Sprawdziłam na wszelki wypadek cenę- na szczęście to nie to samo co lutka bez refundacji. Uff..

malgos741, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje. ☺ Lomotow nie bylo. ☺

To ide do kuchni.
    Wacia..trzymaj sie kobieto. Wspieram Ciebie i syna.

A ja mam gdzies mlodego Beksinskiego nagrana Ostatnia audycje przed smiercia. Teraz jak sie tego slucha to ciary chodza po plecach. On juz wiedzial ze to jego ostatnia..

Na ogorkowa zapraszam o 13tej. Mojego czasu.

Mimbla, BISCA, Bozia3, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dziekuje. ☺ Lomotow nie bylo. ☺

To ide do kuchni.
    Wacia..trzymaj sie kobieto. Wspieram Ciebie i syna.

A ja mam gdzies mlodego Beksinskiego nagrana Ostatnia audycje przed smiercia. Teraz jak sie tego slucha to ciary chodza po plecach. On juz wiedzial ze to jego ostatnia..

Na ogorkowa zapraszam o 13tej. Mojego czasu.

<ostrzezenie autora- post nieempatyczny>

oj tam od razu wiedzial- moglo mu sie znowu nie udac.. kiepski byl w tym samobojcowaniu..

Mimbla, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 13148 13149 13150 13151 13152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ