X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku i co dalej? Jakie masz plany dotyczące rozmnażania? Przechodzicie na wyższy level (IVF)?

BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)

Dzisiaj szał pał....mam mieć księdza po kolędzie.

Miłego wszystkim :-)

Wacia kciuki <3
    Kaptur mój też chrapie ale po alkoholu, wtedy wie że śpi obok w pokoju lub całą noc będzie podszczypywany żeby spał na boku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:12

kapturnica, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Dziobak, tej gry nie znam. Dla dzieci bardzo Ci polecam Machinarium. Cała rodzina gra w nią, trzeba rozwiązywać zagadki.. jest przygodowa, a grafika powala na kolana.

Potwierdzam, Machinarium (tak jak i Armikrog, Botanicula itp) to wybitna gra :D

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, kciuki za syna. Trzymaj sie tam <3

Misiek, oby nic groznego nie znalezli. Kiedy wyniki ?

Kapta, jednym z najskuteczniejszych metod to eksmisja ;) . A serio, to istenieja rozne rozwiazania. Idz do apteki, cos Wam doradza. Sa tez specjalisci od tego. Wspolczuje zawalonych nocy ...

kapturnica, Aasiula, Mimbla, malgos741, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anulka1978 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Szejm on mi.
    Rok ur 1978, termin porodu z 1 Usg 15.09.

Sabina rok urodzenia ten sam, a termin jakos 2 tyg po Tobie będę miala :)

BISCA, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Witam :-)

Dzisiaj szał pał....mam mieć księdza po kolędzie. W zeszłym roku mąż był tak zajęty że mu nie otworzył , żeby mu nie przeszkadzał ;-) .

Z chęcią porozmawiam na temat komercyjnej imprezy dla kościoła- komunii :-)

Miłego wszystkim :-)

uhuhu... my całe szczęście takich wizyt nie uskuteczniamy :)

*aga* lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry.Doczytalam.
    Wacia , Misku, Mega kciuki by wszystko bylo ok.
    A reszcie spokojnego poczatku weekendu :)
    Ps.Ma ktos jakies sposoby ,zeby chUop nie chrapal tak przerazliwie w nocy.
    Jprdole mam ochote chwilami go udusic.Zaciaga czasem tak ,ze malego budzi :( HELP!

Kapta, wyślij chłopa do laryngologa, zajrzy do gardła i nosa może coś poradzi. Mój na szczęście nie chrapie :-) sposobów na chrapanie nie znam niestety.

kapturnica lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulka współczuję :-( trzymajcie się.

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) :) :)

To juz dzisiaj !!! Moj kochany Paryz <3 W czoraj wyliczylismy, ze juz z dwa lata nie bylismy. A na poczatku, co najmniej dwa razy w roku tam jezdzilismy. Bedzie milo i romantycznie ;)
    Chociaz, to miasto jak dla mnie ma dwa oblicza. Nie cierpie tam jezdzic w celach zawodowych. Korki, tlumy, posmpiech, stres, brrrrrrr. À le jako turysta w weekend i z mezem Paryz jest piekny, magiczny i romantyczny.

No, ale czeka mnie jeszcze caly dzien "pracy" ;)

Udanego piatku wszystkim

*aga*, SolarPolar, kapturnica, paszczakin, Aasiula, moremi, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, Magdala, Bozia3, Simba, Mega, Sabina, beates, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, dzisiaj piątek <3

Piękne słonko na Warmii :)
    Aż chce się życ :)

BISCA cos czuję, że mamy podobny światopogląd ;)

IWONE ogromnie się cieszę, że z młoda już lepiej :)

SABINA ja nie mam absolutnie zadnych objawów ciązowych, ciesz się, że chociaż cycki Cie bolą :P bo bezobjawowo to jakos tak... dziwnie... ;)

Jutro Olsztyna, odbieram moje dziecię :) przy okazji basen i jakieś żarełko na mieście, w drodze wyjątku i odskoczni od codziennej zdrowej paszy ;)

MAŁGOŚ <3

BISCA, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta - czesto zmiana poduszki pomaga na taka co ma walek pod szyja
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7af8ffabd03e.jpg - mi pomoglo. Jesli nie ma innych przyczyn to jest to wyjscie.

ivf-ivf, BISCA, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    uhuhu... my całe szczęście takich wizyt nie uskuteczniamy :)

W tym roku mi wypada.
    Skoro ochrzciłam dziecko to też chcę żeby przystąpiło do komunii a to czy będzie chciał w przyszłości chodzić do kościoła będzie zależało tylko od niego, nie będę mu niczego narzucać.

Iwone, Sabina lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:33

Sabina lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z rana ;)

doczytałam ale jakoś nie mam weny na komentowanie... Wacia, Mega, Solar, Kometa <3

niby mam początek urlopu ale jakaś podminowana jestem, może to ta wizyta u gina i odbiór wyników jak się uda? no sama nie wiem ale sensacje żołądkowe są a do tego zimno mi od rana, bryyy

powiem Wam że chuop wstał w nocy okno uchylić bo jakoś się duszno w chacie zrobiło - no wyspałam się jak dawno mi się nie zdarzyło i wyjątkowo wstałam wypoczęta a kawa już na mnie czekała, no takie poranki to ja lubię ;)

udanego piątku dla was, tym co w pracy oby szybko to praca zleciała :)

*aga*, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, Sabina, beates, satori lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jprdole mam ochote chwilami go udusic.Zaciaga czasem tak ,ze malego budzi :( HELP!

niestety pomysłów brak

mój po operacji nie chrapał rok i znowu zaczął
    bo przytył
    ja po prostu spieprzam z sypialni do salonu
    muszę znowu wysłać go do Kajetan http://whc.ifps.org.pl/, żeby mu przegląd zrobili i coś poradzili na to chrapanie, bo kiedyś krew się poleje

p.s. jeśli ma krzywą przegrodę, przerośniete podniebienie itp to żadne wynalazki z apteki nie zadziałają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:52

kapturnica, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry.Doczytalam.
    Wacia , Misku, Mega kciuki by wszystko bylo ok.
    A reszcie spokojnego poczatku weekendu :)

udusić, ale jest ryzyko, że nie potraktują tego jako śmierć łóżeczkową, trochę za stary ;) albo zatkać nos spinaczem ;)

kapturnica, paszczakin, BISCA, *aga*, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    udusić, ale jest ryzyko, że nie potraktują tego jako śmierć łóżeczkową, trochę za stary ;) albo zatkać nos spinaczem ;)
    nos spinaczem??

jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychają :-/ zostaje tylko przytrzymanie poduszki

*aga*, kapturnica, BISCA, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nos spinaczem??

jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychają :-/ zostaje tylko przytrzymanie poduszki

Zbrodnia doskonała ;-)

kapturnica, Reni, BISCA lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA ja za namową rodziny ochrzciłam... ale do komunii juz nie posłałam... dzieci nie maja narzuconej ani religiiani jej braku... lubimy architekturę i muzykę kościelną więc w świątyniach róznej maści bywamy i poniekąd o świat wiary sie ocieramy... ale na religię w skzole moje nie chcą chodzić... tzn nastapiła zmiana, 10latka stwierdziła że zacznie chodzić (przy okazji zmiana szkoły) i od wrzesnia chodzi... uczy sie pilnie bo przecież zaleglosci ogromne, ksiądz wyrozumiały, nie naruca wyznania, jest ok
    Młoda chodzi na religię myslę ze z czysto socjologicznych korzyści - w poprzedniej szkole byla wytykana palcami z powodu bycia "niewierną", nazywali ją antychrystem, demonem... fajnie co? :/
    Gdzie tolerancja? gdzie umiejetnosc widzenia człowieka w czlowieku? :/
    Niewierzący nie znaczy zły czy gorszy...
    Ja największych krzywd w zyciu doczekałam się niestety od skrajnych katolików

BISCA, *aga*, paszczakin, moremi, Iwone, Mimbla, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On ma takie cholera fazy.Ostatnio jak byl to ani razu nie chrapal a teraz od 3nocy mam ochote mu jawny wprdol spuscic albo wyrzucic z pokoju :( Tyle ,ze wiem ,ze to nie jego wina ,a ze maly spi z nami bo mi wygodniej przy kp to maly oczy otwiera chwilami jak stary zaciagnie.Wysle dziada do laryngologa.
    Dzieki dziewczyny :)

ivf-ivf, Reni, Mimbla, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 13147 13148 13149 13150 13151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ