Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku i co dalej? Jakie masz plany dotyczące rozmnażania? Przechodzicie na wyższy level (IVF)?

BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)

Dzisiaj szał pał....mam mieć księdza po kolędzie.

Miłego wszystkim :-)

Wacia kciuki <3
    Kaptur mój też chrapie ale po alkoholu, wtedy wie że śpi obok w pokoju lub całą noc będzie podszczypywany żeby spał na boku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:12

kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Dziobak, tej gry nie znam. Dla dzieci bardzo Ci polecam Machinarium. Cała rodzina gra w nią, trzeba rozwiązywać zagadki.. jest przygodowa, a grafika powala na kolana.

Potwierdzam, Machinarium (tak jak i Armikrog, Botanicula itp) to wybitna gra :D

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, kciuki za syna. Trzymaj sie tam <3

Misiek, oby nic groznego nie znalezli. Kiedy wyniki ?

Kapta, jednym z najskuteczniejszych metod to eksmisja ;) . A serio, to istenieja rozne rozwiazania. Idz do apteki, cos Wam doradza. Sa tez specjalisci od tego. Wspolczuje zawalonych nocy ...

kapturnica, Aasiula, Mimbla, malgos741, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anulka1978 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Szejm on mi.
    Rok ur 1978, termin porodu z 1 Usg 15.09.

Sabina rok urodzenia ten sam, a termin jakos 2 tyg po Tobie będę miala :)

BISCA, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Witam :-)

Dzisiaj szał pał....mam mieć księdza po kolędzie. W zeszłym roku mąż był tak zajęty że mu nie otworzył , żeby mu nie przeszkadzał ;-) .

Z chęcią porozmawiam na temat komercyjnej imprezy dla kościoła- komunii :-)

Miłego wszystkim :-)

uhuhu... my całe szczęście takich wizyt nie uskuteczniamy :)

*aga* lubi tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry.Doczytalam.
    Wacia , Misku, Mega kciuki by wszystko bylo ok.
    A reszcie spokojnego poczatku weekendu :)
    Ps.Ma ktos jakies sposoby ,zeby chUop nie chrapal tak przerazliwie w nocy.
    Jprdole mam ochote chwilami go udusic.Zaciaga czasem tak ,ze malego budzi :( HELP!

Kapta, wyślij chłopa do laryngologa, zajrzy do gardła i nosa może coś poradzi. Mój na szczęście nie chrapie :-) sposobów na chrapanie nie znam niestety.

kapturnica lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulka współczuję :-( trzymajcie się.

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) :) :)

To juz dzisiaj !!! Moj kochany Paryz <3 W czoraj wyliczylismy, ze juz z dwa lata nie bylismy. A na poczatku, co najmniej dwa razy w roku tam jezdzilismy. Bedzie milo i romantycznie ;)
    Chociaz, to miasto jak dla mnie ma dwa oblicza. Nie cierpie tam jezdzic w celach zawodowych. Korki, tlumy, posmpiech, stres, brrrrrrr. À le jako turysta w weekend i z mezem Paryz jest piekny, magiczny i romantyczny.

No, ale czeka mnie jeszcze caly dzien "pracy" ;)

Udanego piatku wszystkim

*aga*, SolarPolar, kapturnica, paszczakin, Aasiula, moremi, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, Magdala, Bozia3, Simba, Mega, nick nieaktualny, beates, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, dzisiaj piątek <3

Piękne słonko na Warmii :)
    Aż chce się życ :)

BISCA cos czuję, że mamy podobny światopogląd ;)

IWONE ogromnie się cieszę, że z młoda już lepiej :)

SABINA ja nie mam absolutnie zadnych objawów ciązowych, ciesz się, że chociaż cycki Cie bolą :P bo bezobjawowo to jakos tak... dziwnie... ;)

Jutro Olsztyna, odbieram moje dziecię :) przy okazji basen i jakieś żarełko na mieście, w drodze wyjątku i odskoczni od codziennej zdrowej paszy ;)

MAŁGOŚ <3

BISCA, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta - czesto zmiana poduszki pomaga na taka co ma walek pod szyja
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7af8ffabd03e.jpg - mi pomoglo. Jesli nie ma innych przyczyn to jest to wyjscie.

ivf-ivf, BISCA, kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    uhuhu... my całe szczęście takich wizyt nie uskuteczniamy :)

W tym roku mi wypada.
    Skoro ochrzciłam dziecko to też chcę żeby przystąpiło do komunii a to czy będzie chciał w przyszłości chodzić do kościoła będzie zależało tylko od niego, nie będę mu niczego narzucać.

Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:33

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry z rana ;)

doczytałam ale jakoś nie mam weny na komentowanie... Wacia, Mega, Solar, Kometa <3

niby mam początek urlopu ale jakaś podminowana jestem, może to ta wizyta u gina i odbiór wyników jak się uda? no sama nie wiem ale sensacje żołądkowe są a do tego zimno mi od rana, bryyy

powiem Wam że chuop wstał w nocy okno uchylić bo jakoś się duszno w chacie zrobiło - no wyspałam się jak dawno mi się nie zdarzyło i wyjątkowo wstałam wypoczęta a kawa już na mnie czekała, no takie poranki to ja lubię ;)

udanego piątku dla was, tym co w pracy oby szybko to praca zleciała :)

*aga*, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, nick nieaktualny, beates, satori lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jprdole mam ochote chwilami go udusic.Zaciaga czasem tak ,ze malego budzi :( HELP!

niestety pomysłów brak

mój po operacji nie chrapał rok i znowu zaczął
    bo przytył
    ja po prostu spieprzam z sypialni do salonu
    muszę znowu wysłać go do Kajetan http://whc.ifps.org.pl/, żeby mu przegląd zrobili i coś poradzili na to chrapanie, bo kiedyś krew się poleje

p.s. jeśli ma krzywą przegrodę, przerośniete podniebienie itp to żadne wynalazki z apteki nie zadziałają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:52

kapturnica, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry.Doczytalam.
    Wacia , Misku, Mega kciuki by wszystko bylo ok.
    A reszcie spokojnego poczatku weekendu :)

udusić, ale jest ryzyko, że nie potraktują tego jako śmierć łóżeczkową, trochę za stary ;) albo zatkać nos spinaczem ;)

kapturnica, paszczakin, BISCA, *aga*, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    udusić, ale jest ryzyko, że nie potraktują tego jako śmierć łóżeczkową, trochę za stary ;) albo zatkać nos spinaczem ;)
    nos spinaczem??

jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychają :-/ zostaje tylko przytrzymanie poduszki

*aga*, kapturnica, BISCA, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nos spinaczem??

jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychają :-/ zostaje tylko przytrzymanie poduszki

Zbrodnia doskonała ;-)

kapturnica, Reni, BISCA lubią tę wiadomość

• anulka1978 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA ja za namową rodziny ochrzciłam... ale do komunii juz nie posłałam... dzieci nie maja narzuconej ani religiiani jej braku... lubimy architekturę i muzykę kościelną więc w świątyniach róznej maści bywamy i poniekąd o świat wiary sie ocieramy... ale na religię w skzole moje nie chcą chodzić... tzn nastapiła zmiana, 10latka stwierdziła że zacznie chodzić (przy okazji zmiana szkoły) i od wrzesnia chodzi... uczy sie pilnie bo przecież zaleglosci ogromne, ksiądz wyrozumiały, nie naruca wyznania, jest ok
    Młoda chodzi na religię myslę ze z czysto socjologicznych korzyści - w poprzedniej szkole byla wytykana palcami z powodu bycia "niewierną", nazywali ją antychrystem, demonem... fajnie co? :/
    Gdzie tolerancja? gdzie umiejetnosc widzenia człowieka w czlowieku? :/
    Niewierzący nie znaczy zły czy gorszy...
    Ja największych krzywd w zyciu doczekałam się niestety od skrajnych katolików

BISCA, *aga*, paszczakin, moremi, Iwone, Mimbla, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On ma takie cholera fazy.Ostatnio jak byl to ani razu nie chrapal a teraz od 3nocy mam ochote mu jawny wprdol spuscic albo wyrzucic z pokoju :( Tyle ,ze wiem ,ze to nie jego wina ,a ze maly spi z nami bo mi wygodniej przy kp to maly oczy otwiera chwilami jak stary zaciagnie.Wysle dziada do laryngologa.
    Dzieki dziewczyny :)

ivf-ivf, Reni, Mimbla, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 13147 13148 13149 13150 13151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ