35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Dzisiaj szał pał....mam mieć księdza po kolędzie.
Miłego wszystkim
Wacia kciuki
Kaptur mój też chrapie ale po alkoholu, wtedy wie że śpi obok w pokoju lub całą noc będzie podszczypywany żeby spał na boku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:12
kapturnica, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Mimbla wrote:Dziobak, tej gry nie znam. Dla dzieci bardzo Ci polecam Machinarium. Cała rodzina gra w nią, trzeba rozwiązywać zagadki.. jest przygodowa, a grafika powala na kolana.
Potwierdzam, Machinarium (tak jak i Armikrog, Botanicula itp) to wybitna gra -
Wacia, kciuki za syna. Trzymaj sie tam
Misiek, oby nic groznego nie znalezli. Kiedy wyniki ?
Kapta, jednym z najskuteczniejszych metod to eksmisja. A serio, to istenieja rozne rozwiazania. Idz do apteki, cos Wam doradza. Sa tez specjalisci od tego. Wspolczuje zawalonych nocy ...
kapturnica, Aasiula, Mimbla, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Witam
Dzisiaj szał pał....mam mieć księdza po kolędzie. W zeszłym roku mąż był tak zajęty że mu nie otworzył , żeby mu nie przeszkadzał.
Z chęcią porozmawiam na temat komercyjnej imprezy dla kościoła- komunii
Miłego wszystkim
uhuhu... my całe szczęście takich wizyt nie uskuteczniamy*aga* lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry.Doczytalam.
Wacia , Misku, Mega kciuki by wszystko bylo ok.
A reszcie spokojnego poczatku weekendu
Ps.Ma ktos jakies sposoby ,zeby chUop nie chrapal tak przerazliwie w nocy.
Jprdole mam ochote chwilami go udusic.Zaciaga czasem tak ,ze malego budziHELP!
Kapta, wyślij chłopa do laryngologa, zajrzy do gardła i nosa może coś poradzi. Mój na szczęście nie chrapiesposobów na chrapanie nie znam niestety.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
To juz dzisiaj !!! Moj kochany ParyzW czoraj wyliczylismy, ze juz z dwa lata nie bylismy. A na poczatku, co najmniej dwa razy w roku tam jezdzilismy. Bedzie milo i romantycznie
Chociaz, to miasto jak dla mnie ma dwa oblicza. Nie cierpie tam jezdzic w celach zawodowych. Korki, tlumy, posmpiech, stres, brrrrrrr. À le jako turysta w weekend i z mezem Paryz jest piekny, magiczny i romantyczny.
No, ale czeka mnie jeszcze caly dzien "pracy"
Udanego piatku wszystkim*aga*, SolarPolar, kapturnica, paszczakin, Aasiula, moremi, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, Magdala, Bozia3, Simba, Mega, Sabina, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, dzisiaj piątek
Piękne słonko na Warmii
Aż chce się życ
BISCA cos czuję, że mamy podobny światopogląd
IWONE ogromnie się cieszę, że z młoda już lepiej
SABINA ja nie mam absolutnie zadnych objawów ciązowych, ciesz się, że chociaż cycki Cie boląbo bezobjawowo to jakos tak... dziwnie...
Jutro Olsztyna, odbieram moje dziecięprzy okazji basen i jakieś żarełko na mieście, w drodze wyjątku i odskoczni od codziennej zdrowej paszy
MAŁGOŚBISCA, Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:uhuhu... my całe szczęście takich wizyt nie uskuteczniamy
W tym roku mi wypada.
Skoro ochrzciłam dziecko to też chcę żeby przystąpiło do komunii a to czy będzie chciał w przyszłości chodzić do kościoła będzie zależało tylko od niego, nie będę mu niczego narzucać.Iwone, Sabina lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Bry z rana
doczytałam ale jakoś nie mam weny na komentowanie... Wacia, Mega, Solar, Kometa
niby mam początek urlopu ale jakaś podminowana jestem, może to ta wizyta u gina i odbiór wyników jak się uda? no sama nie wiem ale sensacje żołądkowe są a do tego zimno mi od rana, bryyy
powiem Wam że chuop wstał w nocy okno uchylić bo jakoś się duszno w chacie zrobiło - no wyspałam się jak dawno mi się nie zdarzyło i wyjątkowo wstałam wypoczęta a kawa już na mnie czekała, no takie poranki to ja lubię
udanego piątku dla was, tym co w pracy oby szybko to praca zleciała*aga*, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, Sabina, beates, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
kapturnica wrote:Ps.Ma ktos jakies sposoby ,zeby chUop nie chrapal tak przerazliwie w nocy.
niestety pomysłów brak
mój po operacji nie chrapał rok i znowu zaczął
bo przytył
ja po prostu spieprzam z sypialni do salonu
muszę znowu wysłać go do Kajetan http://whc.ifps.org.pl/, żeby mu przegląd zrobili i coś poradzili na to chrapanie, bo kiedyś krew się poleje
p.s. jeśli ma krzywą przegrodę, przerośniete podniebienie itp to żadne wynalazki z apteki nie zadziałająWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:52
kapturnica, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry.Doczytalam.
Wacia , Misku, Mega kciuki by wszystko bylo ok.
A reszcie spokojnego poczatku weekendu
Ps.Ma ktos jakies sposoby ,zeby chUop nie chrapal tak przerazliwie w nocy.
udusić, ale jest ryzyko, że nie potraktują tego jako śmierć łóżeczkową, trochę za staryalbo zatkać nos spinaczem
kapturnica, paszczakin, BISCA, *aga*, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:udusić, ale jest ryzyko, że nie potraktują tego jako śmierć łóżeczkową, trochę za stary
albo zatkać nos spinaczem
jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychajązostaje tylko przytrzymanie poduszki
*aga*, kapturnica, BISCA, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nos spinaczem??
jak chrapiący przez usta wydają dzwięki i z reguły oddychajązostaje tylko przytrzymanie poduszki
Zbrodnia doskonałakapturnica, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
AGA ja za namową rodziny ochrzciłam... ale do komunii juz nie posłałam... dzieci nie maja narzuconej ani religiiani jej braku... lubimy architekturę i muzykę kościelną więc w świątyniach róznej maści bywamy i poniekąd o świat wiary sie ocieramy... ale na religię w skzole moje nie chcą chodzić... tzn nastapiła zmiana, 10latka stwierdziła że zacznie chodzić (przy okazji zmiana szkoły) i od wrzesnia chodzi... uczy sie pilnie bo przecież zaleglosci ogromne, ksiądz wyrozumiały, nie naruca wyznania, jest ok
Młoda chodzi na religię myslę ze z czysto socjologicznych korzyści - w poprzedniej szkole byla wytykana palcami z powodu bycia "niewierną", nazywali ją antychrystem, demonem... fajnie co?
Gdzie tolerancja? gdzie umiejetnosc widzenia człowieka w czlowieku?
Niewierzący nie znaczy zły czy gorszy...
Ja największych krzywd w zyciu doczekałam się niestety od skrajnych katolików
BISCA, *aga*, paszczakin, moremi, Iwone, Mimbla, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-
On ma takie cholera fazy.Ostatnio jak byl to ani razu nie chrapal a teraz od 3nocy mam ochote mu jawny wprdol spuscic albo wyrzucic z pokoju
Tyle ,ze wiem ,ze to nie jego wina ,a ze maly spi z nami bo mi wygodniej przy kp to maly oczy otwiera chwilami jak stary zaciagnie.Wysle dziada do laryngologa.
Dzieki dziewczynyivf-ivf, Reni, Mimbla, Mega, Sabina lubią tę wiadomość