35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć.
Nadaję z łóżka, spania już nie będzie.
Zaraz jadę do młodego.
Wybaczcie,że się nie udzielam ale jakoś nie mam polotu w obecnej sytuacji.
Solar jesteś dzielna na tej diecie. Dasz radę. A może gotowe posiłki dietetyczne zamów? Ty w stolicy, to pewnie jest taka możliwość.
Kometa sledzilam historie ręki Twojej mamy. Współczuję bólu, nerwów i całego zamieszania. Oby dobrze się zroslo.
Na Muminki ostatnio się nastawilam, że sobie do szpitala wezmę do poczytania ale nie. Jakieś takie pokręcone mi się wydały. Nigdy nie czytałam ale z kolei bajka w telewizji podobała mi się.
Muszę zrobić jeszcze jedno podejście.
Małgoś, Ty zaczynasz? To kciukam, kciukam i keglam.
Wszystkie ściskam mocno i przesyłam Waciowe, różowe pozdrowienia.
A, i jeszcze, różowy to.jeden z moich ulubionych kolorów. Zaraz po szarym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 06:20
Sabina, Aasiula, malgos741, ivf-ivf, moremi, kapturnica, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, Magdala, Bozia3, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Bry.
U nas dzisiaj kardiolog na tapecie, mam nadzieję że z Młoda wszystko w porządku.
Wacia trzymajcie się
PolarSabina, Aasiula, malgos741, moremi, kapturnica, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się zbieram do roboty
Wacia i Mega
Misku jesteś dzielna, dasz radę na biopsji
Kometa mam nadzieję, ze operacja naprawia Twoją mamędużo zdrówka dla niej
a co okresu. To Twój ostatni na dluuuugoooo
Moremi zrobiłam sobie termos Twojego cudownego soku. Nie wiem jak to zrobiłaś Ale od rana kaszle mniej , znaczy od pobudki
Mam nadzieję, ze jak już będę mogła.wejść na forum to przeczytam same.dobre wiadomości
Udanego piątku!Mega, Aasiula, malgos741, moremi, kapturnica, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
O widzę, że było o muminkach, mój synek ostatnio ogląda, lubi te stare bajki i jeszcze smerfy na tapecie są.
Kometa całe szczęście, że mama trafiła w dobre ręce, to jeszcze rekonwalescencja i będzie git. Współczuje koleżance, niestety wiem doskonale co przeżywa.
Sabina super, że już się lepiej czujesz.
Wacia trzymam cały czas kciuki.
Miśku zrób sobie chleb dukana zamiast tych kupnych, naprawdę jest prosty na jedną blachę keksówkę dajesz 3 szklanki otrębów, albo płatków owsianych, pół szklanki skrobi kukurydzianej lub mąki kukurydzianej, 1 serek wiejski, 4 jajka, szklankę maślanki, łyżeczkę soli, 3/4 opakowania proszku do pieczenia, a resztę według uznania, ja wrzucam pestki słonecznika i dyni i posypuję kminkiem. Jest rewelacyjny.
Dlaczego robią Ci biopsję mięśniaka, a nie jego usunięcie?
SolarPolar, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zaraz jadę do salonu bom elektryk przychodzi... eh a później do domu na śniadanie i znów do salonu... kawa obudziła mnie
Zdrówka dla Wszystkich i powodzenia z lekarzamimoremi, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Paszcza - ja zazwyczaj jem wlasnie dwie kanapki czyli 4 kromkim ciemnego pieczywa pomiedzy 8 -18. Do tego jak mam dwa banany jest ok. W domu obiad (za pozno wiem ). Zastapienie tych kanapek marchewka, selerem itp nie powiodlo sie bo chodze na glodzie a z kanapkami wychodzi ze za duzo kalorii w stosunku do spalania. Wiec jak tak oszukac zoladek toby cos pomoglo. ...
Juz nie marudze .
Polar- czej, czej- to jest wszytko co jesz od rana do 18? to nie jest ani zdrowe, ani dietetyczne..
czy jeszcze jest sniadanie, a to, co podajesz, to zabrane do pracy?
Mozesz marudzic, ja bardzo lubie rozmowy o jedzeniu
A, w mojej diecie koncept kalorii nie istniejeA banany niestety to zuo, one rowniez powoduja glod w szybkim czasie.
Poczytaj sobie Polar o koncepcji indeksu glikemicznego, a moze Ci sie spodoba. Ja nikogo na sile konwertowac nie chce, bo moj ojciec cale moje swiadome zycie probowal nas do swojej diety przekonac (az mu sie zyly otluscily, zawal i stenty), wiec indoktrynowania nie znosze.. Ale podzielic sie obserwacjami zawsze mozna..
My od nowego roku sie ladnie trzymamy i 3 kg wstecz sa.. Glodu nie zaznalamchudnie sie powoli, ale stabilnie.
no i mozna pic winoooo
SolarPolar, moremi, kapturnica, BISCA, Mimbla, Magdala, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Cześć.
Nadaję z łóżka, spania już nie będzie.
Zaraz jadę do młodego.
Wybaczcie,że się nie udzielam ale jakoś nie mam polotu w obecnej sytuacji.
Waciulka
bedziecie konsultowac mlodego gdzies jeszcze? Bo to caly czas "podejrzenia"?
-
I moj kijeczek. Dzis, zamiast o zgnilym zachodzie, porozmawiajmy o naszym pieknym, demokratycznym kraju ratowanym z ruiny..
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/pis-daje-szkole-ojca-rydzyka-20-milionow-zlotych-mialy,2266289,4199?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=otherWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 08:31
moremi, Mimbla, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:I moj kijeczek. Dzis, zamiast o zgnilym zachodzie, porozmawiajmy o naszym pieknym, demokratycznym kraju ratowanym z ruiny..
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/news/pis-daje-szkole-ojca-rydzyka-20-milionow-zlotych-mialy,2266289,4199?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=other
Franciszek powiedział "Ewangelia wzywa nas, abyśmy byli “bliźnimi” ubogich i opuszconych, aby dać im konkretną nadzieję." tak, że ten.. Rydzyk dostał nadzieję na lepsze jutro
ale z tego co doczytałam jednak nie dostanie http://www.tvn24.pl/nie-bedzie-milionow-na-uczelnie-o-rydzyka-pis-wycofalo-poprawke,614492,s.html
witam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 08:52
kapturnica, moremi, Mimbla, Magdala lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Franciszek powiedział "Ewangelia wzywa nas, abyśmy byli “bliźnimi” ubogich i opuszconych, aby dać im konkretną nadzieję." tak, że ten.. Rydzyk dostał nadzieję na lepsze jutro
witam się
sw Rydzyk od ubogich i opuszczonych..Reni, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
ale z tego co doczytałam jednak nie dostanie http://www.tvn24.pl/nie-bedzie-milionow-na-uczelnie-o-rydzyka-pis-wycofalo-poprawke,614492,s.html
ech, tak zlamac mojego kijaszka na samym poczatku dyskusji!Reni, kapturnica, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Nie żebym broniła Rydzyka i tej uczelni, ale bufetowa czyli HGW dała za free Chrześcijańskiej Akademii Teologicznej w Warszawie ziemię - działkę wartą więcej, a szkółka Rydzyka w rankingach nieźle stoi
także na szczęście studenty Rydzyka kasy nie dostaną -
nick nieaktualny
-
Dzien bry.Doczytalam.
Wacia , Misku, Mega kciuki by wszystko bylo ok.
A reszcie spokojnego poczatku weekendu
Ps.Ma ktos jakies sposoby ,zeby chUop nie chrapal tak przerazliwie w nocy.
Jprdole mam ochote chwilami go udusic.Zaciaga czasem tak ,ze malego budziHELP!
Mega lubi tę wiadomość