35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ANGELA- widzę,że u Ciebie lepiej Super...Trzymam kciuki.
AGA- Wykres Twoj zachwyca wzrostem...
Witamy nową koleżankę
A u mnie @ powoli dobiega końca.
Od wczoraj łykam Clo, kupiłam olej z wiesiołka i czekam na nastepny weekend,żeby coś podziałać.
Coraz bardziej wątpie,że bede jeszcze mamą. O drugie dziecko walczyłam 8 lat, nie mam tyle czasu i siły,żeby znowu przez to przechodzić.
Dopiero 3 cykl a ja mam dość.angela, bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Witaj Ewa
bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa76 wrote:Witam dziewczyny. Dzisiaj zalozylam konto na ovufriend z nadzieja na znalezienie rad, informacji ktore pomoga w staraniach o dzidziusia.. probujemy juz pol roku po poronieniu w lipcu zeszlego roku, ale poki co bez skutku... a zegar tyka nieublaganie.. ghrrr...
Witamy Ewo w naszym gronie! Razem damy radę! Tu jest naprawdę fajnie!bliska77, samira, inessa, ewa76 lubią tę wiadomość
-
Cały czas nie mogę zaznaczyć nic na wykresie, oglądać wykresów też nie można-czy u Was ten sam problem?Bo mnie to wkurza>>>
U mnie dziś tempka 36,80, ale chyba po tej dużej dawce luteiny, plamień nie ma, bolą piersi i lekki ból w dole pleców; Pozdrawiam i życzę sympatycznego piątkuinessa, Nati74 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie
Ewa witaj wśród nas
Angela mam nadzieję, ze wszystko zmierza ku dobremu,
Inessa, takie zmęczenie cieszy, bo widać efekty od razu
a u mnie póki co bez zmian, ogólnie źle się czuję, wzięłam urlop, zatem zmykam jakąś książeczkę poczytać
niestety to ogóle złe samopoczucie jest efektem przeziębienia i pewnie stąd też ta wyższa temperatura
potem do Was zajrzę
Miłego dniasamira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:witajcie
Ewa witaj wśród nas
Angela mam nadzieję, ze wszystko zmierza ku dobremu,
Inessa, takie zmęczenie cieszy, bo widać efekty od razu
a u mnie póki co bez zmian, ogólnie źle się czuję, wzięłam urlop, zatem zmykam jakąś książeczkę poczytać
niestety to ogóle złe samopoczucie jest efektem przeziębienia i pewnie stąd też ta wyższa temperatura
potem do Was zajrzę
Miłego dnia
odpoczywaj i do miłego usłyszeniabliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Cały czas nie mogę zaznaczyć nic na wykresie, oglądać wykresów też nie można-czy u Was ten sam problem?Bo mnie to wkurza>>>
U mnie dziś tempka 36,80, ale chyba po tej dużej dawce luteiny, plamień nie ma, bolą piersi i lekki ból w dole pleców; Pozdrawiam i życzę sympatycznego piątku
Niestety też tak mam. Widać wykresy w miniaturkach ale w dużym formacie nie widać nic.inessa lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:angela wrote:Cały czas nie mogę zaznaczyć nic na wykresie, oglądać wykresów też nie można-czy u Was ten sam problem?Bo mnie to wkurza>>>
U mnie dziś tempka 36,80, ale chyba po tej dużej dawce luteiny, plamień nie ma, bolą piersi i lekki ból w dole pleców; Pozdrawiam i życzę sympatycznego piątku
Niestety też tak mam. Widać wykresy w miniaturkach ale w dużym formacie nie widać nic.
Dokładnie mam to samo!Napisałam maila do ovu - mam nadzieję,że wkrótce to się zmienisamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Ewa!
u mnie tęż wykresy są niewyraźne ale w moim moge zapisywać.
Aga twoja temperatura bardzo ładna, Angela cieszę się bardzo,że u Ciebi dużo lepiej juz nie mogę doczekać się wtorku
Mnie boli krtań ale mam nadzieję,że to od kurzy jak to przy remoncie.
od wczoraj nie miałam plamienia i mam nadzieje,że tak zostanie.
U nas jest slicznie słońce swieci i temperatura troche wyzsza. Dobrego spokojneo dnia a Aga ty się lecz i odpoczywajWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 13:09
angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Angela idzie ku dobremu,trzeba być cierpliwym
Agafbh -kuruj się bo teraz z ta grypa to i 3 tyg trzyma
Inessa - jesteś alergiczką to może faktycznie od remontu cię boli, mi na krtań lekki miodek pomagał (o ile cię nie uczula)inessa, angela, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki grosza juz się "lecze" miodek troche wchodzi też w elementy leczenia. Dziś poczytałam o mleczku pszczelim które działa bardzo dobrze na płodność kobiety ale i mężczyzny, kobieta może go brać nawet w ciaży. Super sprawa ale też i droga, poczytajcie sobie w internecie wpiszcie mleczko pszczele i wtedy wam wszystko pokaże, może warto skorzystać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2013, 13:08
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:aha u mnie już są widoczne wykresy a u Was?
u mnie też już wszystko ok z wykresami -
Zadzwoniłam dziś do szpitala, w sprawie mojego 3 zarodka, niestety nie przetrwał i nie ma co mrozić - smutno.....
Ciekawe jak te w brzuszku....?Żeby tylko nie chciały uciec, a co jeśli już to zrobiły - znów wdarł się niepokój.......inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Losiczka... dzieki za pocieszenie.. moja corka ma 7 lat.. chcialabym zeby miala o czym rozmawiac z siostra albo bratem, a im dluzej musimy sie starac, tym staje sie to coraz mniej prawdopodobne.. ale z drugiej strony wyrasta mi opiekunka do pomocy przy bobasie!
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
ewa76 wrote:Losiczka... dzieki za pocieszenie.. moja corka ma 7 lat.. chcialabym zeby miala o czym rozmawiac z siostra albo bratem, a im dluzej musimy sie starac, tym staje sie to coraz mniej prawdopodobne.. ale z drugiej strony wyrasta mi opiekunka do pomocy przy bobasie!
Ewa - a co utrudnia Ci zajście w ciążę? Masz jakieś zdiagnozowane problemy?