X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kapta, nie marudz - po prostu w lecie jestes tu z Maksem i Mlodym i jadziem na Paryz.
    Ja uwielbiam to miasto :)
    Kiedy tam bylismy ostatnio z twixami i moja madre, to powiedzialam do M, ze jesli ktos wyobraza sobie Paryz, to to miasto jest wlasnie dokladnie takie jak w wyobrazni a moze i lepsze.
    A ja bylam w Paryzewie raz i sie rozczarowalam. Bylo zimno, brudno, blotniscie, smieci walaly sie po ulicy. Ale bylam w listopadzie, moze pora roku zla.
    Sprobuje jeszcze raz.

ivf-ivf, Magda*, macduska, anna maria, efcia, moremi, BISCA, Mimbla, satori, Sabina, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ja mam katar. Chlop ma katar. Ale on cierpi. On umiera. On kona.
    A ja mam po prostu katar...

Moj dziś mial na przemian gorączkę i hipotermię ;-) a kości się nie boi łamać :-P

Dziobak lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Moj dziś mial na przemian gorączkę i hipotermię ;-) a kości się nie boi łamać :-P
    Moj chodzi i ostentacyjnie nosem pociaga. Bo jego smarki sa wieksze, bardziej zarloczne i niezwykle grozne. Nie to co te moje, popierdulki...

ivf-ivf, Mimbla, efcia, moremi, BISCA, Mega, satori, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    " Jej wyobraźnia zaczęła malować własny sztorm o wiele czarniejszy i dzikszy od tego, który wstrząsnął domem.
    Fale stawały się białymi smokami, wyjąca trąba morska ukręciła z wody czarny słup na horyzoncie-lśniący filar, który pędził prosto na nią, coraz bliżej i bliżej...

Jej własne sztormy były zawsze najstraszniejsze. W głębi duszy Filifionka była trochę dumna ze swoich katastrof, przeżywanych zupełnie samotnie."

Kurka wodna, to o mnie!
    Jestem Filifionka i nic o tym nie wiem.
    Jak sie rozpedze to wlasnie tak wymyslam przebieg zdarzen jeszcze nie zdarzonych.

Spicie?

Mimbla, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renia ja zwykle zasypiam ok.1.00 i jest ok.Po Gonapeptylu jest inaczej-po paru godzinwch budze sie i mecza mnie rozne mysli.Wiem ze to hormony i powinno minac.Jutro wymecze sie w pracy z ludzmi, to mi moze dobrze na sen zrobi.
    O melatoninie slyszalam.Ale ale-musisz wiedziec
    Ja jestem Mimbla-orkiestra: podczytuje watek, slucham rmf classic, czytam swietna ksiazke o Korei Polnocnej..
    Takze nie jest tak ze tylko chlone niebieskie swiatlo;).

Simba, a ja Ci za to powiem, ze uwielbiam kota Simona.Mielismy z nim dwa kalendarze, mam naklejki i ksiazeczke z obrazkami..
    Pamietam pierwszy filmik ten o budzeniu rano po zarcie;)

Simba, moremi, BISCA, Reni, satori, Sabina lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak zabij go ;-)

Dziobak, ivf-ivf, Magdala, efcia, satori, Sabina, kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A ja bylam w Paryzewie raz i sie rozczarowalam. Bylo zimno, brudno, blotniscie, smieci walaly sie po ulicy. Ale bylam w listopadzie, moze pora roku zla.
    Sprobuje jeszcze raz.

To widzę, że masz podobne wspomnienia jak ja z Wiednia. brrrr

Dziobak, ivf-ivf lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Renia ja zwykle zasypiam ok.1.00 i jest ok.Po Gonapeptylu jest inaczej-po paru godzinwch budze sie i mecza mnie rozne mysli.Wiem ze to hormony i powinno minac.Jutro wymecze sie w pracy z ludzmi, to mi moze dobrze na sen zrobi.
    O melatoninie slyszalam.Ale ale-musisz wiedziec
    Ja jestem Mimbla-orkiestra: podczytuje watek, slucham rmf classic, czytam swietna ksiazke o Korei Polnocnej..
    Suki Kim?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Moj chodzi i ostentacyjnie nosem pociaga. Bo jego smarki sa wieksze, bardziej zarloczne i niezwykle grozne. Nie to co te moje, popierdulki...

To Ty jeszcze ERki nie wezwałas ?

anna maria, ivf-ivf, efcia, BISCA, Mega, satori, Sabina, kapturnica, pierwiastka lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Latte cie pobudza ? to gdzie taka daja ?
    ivf-ivf wrote:
    Wypiłam latte w macu o 19.00... a teraz spać nie mogę. Głupia ja!

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam pięć pączków. Pozwolicie, że się oddalę by skonać w samotności?

Dziobak, efcia, Magda*, BISCA, Mega, satori, Sabina, SolarPolar, kapturnica, pierwiastka, paszczakin lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale szkarlatyna jeszcze atakuje?
    Mysalam, ze to choroba wymarla.

Goscie pojechali mozna sie normalnie za seks wziac. I nie bedzie zadnego stania przy scianie.
    Jutro przyjezdza nastepny gosc, ale mam wielka nadzieje, ze rano mi temp wywali w gore i dostane zwolnienie.

I chcialam pogratulowac rozebrania choinki u mcdu. :-) To chyba ostatnia na forum.

macduska, moremi, Magda*, efcia, BISCA, satori, Sabina lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To Ty jeszcze ERki nie wezwałas ?
    Chyba powinnam. Bo potem jest, ze nie traktuje go powaznie. A on cierpi. W milczeniu.
    Znaczy on mysli, ze w milczeniu, bo non stop jeczy, jaki to on chory jest...
    Bosz, nie cierpie facetow...

macduska, ivf-ivf, BISCA, Mega, satori, kapturnica lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Czemu dzis??

A jutro bedziesz sie smiala z tych co jedza??

macduska, kapturnica lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Latte cie pobudza ? to gdzie taka daja ?

Odwyk od kawy miałam miesięczny bo wyczytałam, że organizm zakwasza :-P no serio miała dziś ta kawa kopa :-)

anna maria, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ale szkarlatyna jeszcze atakuje?
    Mysalam, ze to choroba wymarla.

Goscie pojechali mozna sie normalnie za seks wziac. I nie bedzie zadnego stania przy scianie.
    Jutro przyjezdza nastepny gosc, ale mam wielka nadzieje, ze rano mi temp wywali w gore i dostane zwolnienie.

I chcialam pogratulowac rozebrania choinki u mcdu. :-) To chyba ostatnia na forum.

Nie wymarla, dzieci nadal na to chorują.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra die spac dzien mnie wymeczyl ,wizyta u stomatologa i czyszczenie torebki w ktorej wylalo mi sie Heli picie ,a ze mialam tam Heli pokruszone ciastka to zrobilo sie bloto :-) Dobranoc badzcie zdrowi :-)

ivf-ivf, Dziobak, efcia, macduska, Magdala, moremi, Mimbla, satori, Mega, Sabina, kapturnica, malgos741, pierwiastka, paszczakin lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja zjadlam pol michy faworkow. Ale bez cukru, wiec dietetyczne. ;)

anna maria, efcia, macduska, Magda*, satori, Sabina, kapturnica, malgos741, pierwiastka lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Chyba powinnam. Bo potem jest, ze nie traktuje go powaznie. A on cierpi. W milczeniu.
    Znaczy on mysli, ze w milczeniu, bo non stop jeczy, jaki to on chory jest...
    Bosz, nie cierpie facetow...

Ja to nie biore tego powaznie. A moj nawet nie jeczy.
    Opowiadalam, jak kiedys mial atak plecow w niedziele rano po powrocie z przejazdzki, a ja mu kazalam chate odkurzac. Zanim sie zorientowalam, ze on cierpi to cala przelecial podpierajac sie na rurze.

Po angielsku go chowam.

Dziobak, macduska, efcia, moremi, Mimbla, satori, Sabina, kapturnica, Iwone, pierwiastka, paszczakin lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ja to nie biore tego powaznie. A moj nawet nie jeczy.
    Opowiadalam, jak kiedys mial atak plecow w niedziele rano po powrocie z przejazdzki, a ja mu kazalam chate odkurzac. Zanim sie zorientowalam, ze on cierpi to cala przelecial podpierajac sie na rurze.

Po angielsku go chowam.
    Wez mojego troche na przeszkolenie. Bo ja cos zle robie... Wole cudze dzieci uczyc!

Magdala, macduska, efcia, moremi, Mimbla, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 13203 13204 13205 13206 13207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ