35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry.Satori gratuluje.Krecha widoczna.Jak Renek rzekla.Bedziesz matkiem
A ja czekam na paczki.Chuop pojechal po nie wlasnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 07:25
Aasiula, satori, beates, Sabina, efcia, ivf-ivf, Jastra, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A w Krakowie wczoraj jakiś swirniety angol złapał małego chłopca, który jechał na rowerku (obok mama), zaczął z nim uciekać, potem gryźć po buzi i na koniec wyrzucił go do zsypu na śmieci... W centrum miasta. Mój stwierdził, że miał psychol szczęście, że trafił na kobietę, bo każdy normalny ojciec to by go dorwał tak, że na długie lata zapomnialby swojego języka...
Sabina, kapturnica, Aasiula, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jaaaaaaaaaaaaakże się nam luty cudnie zaczął, normalnie co miesiąc ciąże
Satori - wielkie gratulacje, krecha widoczna jak byk!
No tak to ja mogę dzień zaczynać. I jeszcze pączki dzisiaj
To która następna sika?BISCA, satori, Aasiula, efcia, Sabina, malgos741, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Satori, gratulacje.
To nawet więcej niż cień cienia.
Jakbyś chciała to mam trochę lutki 50. Mogę poratować w potrzebie.
Wacia dziękuję bardzoZobaczę na kiedy się zarejestruję do gina i czy się dogadamy. Jak coś to bardzo chętnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:42
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
uwielbiam takie wieści, Satori sa krechy jak nic, bedziesz matkiem (wiem, powtarzam sie, ale podoba mi sie to okreslenie)
to ktora nastepna?satori, Aasiula, Aasiula, kapturnica, Sabina, malgos741, Jastra, ivf-ivf, ComeToMeBaby, caffe, pierwiastka, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Jesli moge cos podpowiedziec w sprawie progesteronu - najlepiej przyswajalny jest w kremie lub w zastrzykach w dupsko - info dla tych babkek niskoprogesteronowych. I oczywiscie naturalny a nie sztuczny typu duphaston.
satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
Jezu Satori gratulacje, ale wiadomości z rana, ale pięknie zaczęty rok! Wreszcie coś ruszyło
efcia, satori, Aasiula, Reni, kapturnica, Sabina, malgos741, Jastra, Simba, pierwiastka, BISCA lubią tę wiadomość