35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
puk, puk ...dziendobry..ja przelotemm wpadlam pogratulowac sartori
moje zycie kartonowe pochlonelo mnie na amen
tesknie za wami i zaluje, ze mi czasu brak na nadrobienie, wiec za bardzo w temacie nie jestem ...
Biszkopt! Ty stary zakalcu!!! ty juz wiesz co ....
ktos mi cos opowie o sobie? jakies njusy oprocz dzisiejszej ciazy?
ktora i kiedy rozklada nogi? szpagaty?
ktora ma pms?
chyba ide na wykresy ..jakis obchod zrobicefcia, kapturnica, malgos741, anna maria, sandra80, Jastra, ivf-ivf, Simba, ComeToMeBaby, *aga*, macduska, pierwiastka, Aasiula, BISCA, krycha.stara, satori, gosia7122, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Coś mówili, że udaje niepoczytalnego teraz, ale widzą że kłamie. Co za czasy żeby to psychol, psychola udawał.
na wiejskiej na przykład udają normalnychiwcia77, anna maria, sandra80, Simba, ComeToMeBaby, pierwiastka, Aasiula, efcia, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
ktos mi cos opowie o sobie? jakies njusy oprocz dzisiejszej ciazy?
nazywam się Reni i od dwóch dni nie przyswajałam resweratrolu
malgos741, iwcia77, sandra80, Jastra, *aga*, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, BISCA, satori, gosia7122, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na wiejskiej na przykład udają normalnych
normalnych im łatwiej, ale psychol, któremu się udaje być uważanym za normalnego, który tylko psychola udaje to jak dla mnie wyższa szkoła jazdyiwcia77, Simba, Reni lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:brzmi jak lek na sraczkę
ivf-ivf, sandra80, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Satori gratuluje nawet ślepy by tą krechę zobaczył
Się zaczęło zimowe szaleństwo....zaraz się lista wydłuży...jesień i zima to się pogubimy komu już wody odeszły , kto się zapiera rękami i nogami
Pączka jeszcze nie jadłam , muszę to nadrobić...cm w tą czy w tą co to za różnica
Reni musisz nadrobić...szkodzisz figurzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:13
sandra80, pierwiastka, Aasiula, Reni, efcia, Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:normalnych im łatwiej, ale psychol, któremu się udaje być uważanym za normalnego, który tylko psychola udaje to jak dla mnie wyższa szkoła jazdy
Dzien dobry.
Sandra Twoja historia mnie zmrozila.sandra80, iwcia77, Sabina, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Jastra to Ty nie wiedziałaś że ten resweratrol zastępuje nam ćwiczenia...nie widziałaś nigdy pod sklepem jacy oni są wychudzeni
iwcia77, Reni, Jastra, sandra80, efcia, satori, moremi lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Zjadłam 3 pączki, bo dbam o linię, a linia musi być gruba i wyrazista
ivf-ivf, iwcia77, karo36, malgos741, Aasiula, Jastra, Simba, efcia, Sabina, kapturnica, BISCA, Bozia3, beates, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość