35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:mam nadzieje,ze trenujesz szpagaty w domu przed wystepem finalowym
?
zima jest- to jest dużo treningów. wiadomo.
występ finałowy pewnie za około tydzień. w sobotę się dowiem. przygarnę wtedy kropkaiwcia77, sandra80, Simba lubią tę wiadomość
-
Iwcia77
a nawet dwie!
sandra80 napisała:
Zjadłam 3 pączki, bo dbam o linię, a linia musi być gruba i wyrazista
nic dodać nic ująć..iwcia77, sandra80, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Jastra to Ty nie wiedziałaś że ten resweratrol zastępuje nam ćwiczenia...nie widziałaś nigdy pod sklepem jacy oni są wychudzeni
Dzie jest WFista ja sie pytam. Żeby takiej wiadomości mnie na przywitaniu nie przekazać???
A ja tu ledwo jakieś wymachy stosowałam kiedy tu trza ćwiczyć do upadłego dla takiej figury!
Pfffiwcia77, sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a nawet dwie!
no to co mam zjeść jeszcze 3 na drugą linię?
Bosz trudne te robienie dziecipierwiastka, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bry dziewczyny
dzis kolejny dzień potopu, na szczęście już bez proszków daję radę
z jednej strony się cieszę że wszystko wraca do normy i nie da rady pomylić @ z plamieniem a z drugiej... no wysłałam męża po pączki coby na 9 miechów był z takimi atrakcjami spokój, ale nie wiem czy zadziała bo Biszkopt zaklinania nad wykresem mi nie robiła
Satori, super wieści od rana! gratulujękiedy bete robisz??
i zdrowia wam życzę dziewczyny dla was i dla dzieciów i dla chuopów bo to trza mieć końskie zdrowie żeby się z chorobami zmagać!
kciukam i keglam za poczebujące nieustającoivf-ivf, iwcia77, efcia, Sabina, BISCA, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
iwcia77 wrote:nikt nie mowil , ze bedzie latwo!
trza sie poswiecic dla dobra sprawy
popaczałam se na Iwo i doszłam do tego samego wniosku, on słodszy jak ten pączekivf-ivf, iwcia77, efcia, Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Ja caly czas rozwazam, czy powinnam pojsc po paczka.. Cierpie na rozdwojenie jazni, bo czuje, ze powinnam i ze nie powinnam.. No bo une przecie szczescie przynosza, nie?
Simba, Aasiula, efcia, Sabina, kapturnica, BISCA, Bozia3, beates, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja caly czas rozwazam, czy powinnam pojsc po paczka.. Cierpie na rozdwojenie jazni, bo czuje, ze powinnam i ze nie powinnam.. No bo une przecie szczescie przynosza, nie?
a ja to chyba dopiero po powrocie m z pracy jakiegoś wciągnę, bo co to tak- sama mam wciągać???...