35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:tak !
moze to jej 2 oblicze
a Karo natrzepała już trochę postów, w których, między innymi, zareklamowała Kriobank. TO ma daleko do Krychy.anna maria, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dobra..
co u krychy? Mimbli? Anulki?
Mimbla- jedzie już długim protokołem, przygotowuje się do in vitro z dawcą. Kijanki zakupione, umowa z kliniką podpisana. Będzie się w lutym działo.
Anulka ponoć w ciąży- bo ja nie wiem- była w końcu u tego gina czy nie? Odwiedziła naszą Małgoś w pracy, to może przy okazji była też u gina. Na razie ciąży nie odwołała, więc chyba miała mocne kreski na tym teście. Rzadko bywa.pierwiastka, anna maria, iwcia77, Aasiula, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lustracja pelna geba
ale takie czasy.. coz, u nas 50% nowych to Krycha lub (lojezu) Hera..
anna maria, iwcia77, efcia, Aasiula, moremi, Sabina, macduska, krycha.stara, Simba, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Człowiek całe życie się uczy...właśnie zostałam oświecona ...
Po co jest przegroda w nosie ?
Żeby nie kusiłoefcia, Aasiula, Sabina, macduska, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Paszcza wiesz ze Biszkopt przeszedl na nasza strone
jeżuuu, zawsze dobrze miec ludzi po swojej stronie, ale ze tak zapytam- w jakim sensie?iwcia77, anna maria, BISCA lubią tę wiadomość
-
ja na zakrecie zyciowym...przeprowadzam sie i siedze w domu z dzieciem...kurnik zamknietykaro36 wrote:Ok, zanim przekopię się przez ten Wasz kurnik napiszcie mi w skrócie na jakich etapach obecnie jesteście
?
ivf-ivf, efcia, moremi, Sabina, krycha.stara, Mimbla lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Ok, zanim przekopię się przez ten Wasz kurnik napiszcie mi w skrócie na jakich etapach obecnie jesteście
?
ja aktualnie jestem tak n 95% zdecydowana, ze zjem paczka.. no chyba, ze nie bedzie, bo jam na obczyznie..iwcia77, *aga*, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, pierwiastka, anna maria, moremi, Sabina, BISCA, Bozia3, Simba, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Ok, zanim przekopię się przez ten Wasz kurnik napiszcie mi w skrócie na jakich etapach obecnie jesteście
?
Ja aktualnie staram się.......nie myśleć co będzie a wiadomo jak będzie
Jak państwo oferuje mi te 500 i tysiąc co miesiąc przez rok to ja może jakieś twixy ogarnę żeby średnią do wydajności programu pro rodzinnego zawyżyćcaffe, efcia, pierwiastka, moremi, Sabina, kapturnica, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyefcia wrote:czy to możliwe ze jajowody raz są niedrożne, a raz drożne? bo w druga strone to wiadomo
karo witam w naszym kurwidołku podstarzałych flustratek
efcia tak. W moim przypadku niedrożność była najprawdopodobniej spowodowana stanem zapalnym po przeprowadzonej laparotomii. Mimo wyleczenia i kilku diagnostykach nie udrożniły się i skierowano nas na ivf. Najwidoczniej organizm potrzebował trochę czasu by to odwrócić i jak czytałaś mam je teraz drożne ale zapewne poniekąd ta drożność jest upośledzona. Dlatego nie zaskakuję naturalnie.efcia, Sabina lubią tę wiadomość