35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Pierwiastka podobasz mi się i Twoje endorfiny też, a ten zielony kropek to już w ogóle, no to tyle
Karo, witaj ja jestem (jak widać) na etapie odpuszczenia, niechcenia i w ogóle wyluzowania (czekam na legalizację marychy)
sandra80 lada chwila zmienisz opis
Ps. to my jak widzę rówieśniczki jesteśmy.sandra80 lubi tę wiadomość
-
oj tam zrobisz na trapezie dwa salta wiecej:D jutro juz bedzie po wszystkim - carpe diem !karo36 wrote:No i przynieśli mnie k...wa pączka firmowego. I po co ja na te trampoliny latam to ja nie wiem. Pchają w człowieka bez umiaru
anna maria, sandra80, Jastra, pierwiastka, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:mi juz wlasnie taka idee Simba sprzedala- ze jak duzo bedzie tych drugich i trzecich i wiecej, to sie system pisiarski rozlozy.
Wiec zapytuje, co musi byc spelnione, zeby te pinset na dziecko dostac? Meldunek w PL mamdziecko zamierzam dorobic.. co jeszcze?
Głęboko wierzyć, że jutro nie usłyszysz komunikatu, że to pierwsze nie może przekroczyć 2 roku życiapaszczakin, sandra80, caffe, iwcia77, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:No i przynieśli mnie k...wa pączka firmowego. I po co ja na te trampoliny latam to ja nie wiem. Pchają w człowieka bez umiaru
a nie znaju TY tego ćwiczenia: machniom w jedną stronę, potem w drugą, jak ktoś Ci coś słodkiego proponuje?
a nie doczytałam pączek, ok, to dobrze na linie działa, tylko trzeba na dwie nogiiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i ukręciłam sobie sznur na szyję wchodząc do Waszego kurnika
Robota od godziny leży a ja nic tylko posta za postem z strachem w oczach czy czegoś nie ominęłam.
Muszę zrobić przerwę i wrócę do pracy
Dzięki za miłe przyjęcie.
Wracam za kilka godzin - tak za kilka bo jak dłużej mnie nie będzie to się nie odkopię
Do później.iwcia77, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, BISCA, Bozia3, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:... to my jak widzę rówieśniczki jesteśmy.
ja jestem na etapie regulacji przepływów (czytaj były bardzo skąpe @) i skracania cykli
postępy są więc odliczam jeszcze ze 3-4 cykle przed kolejnym kolejnym levelem wtajemniczeniaComeToMeBaby, Aasiula, karo36 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
O faken, to jest pinset miesiecznie! ja myslalam, ze to jak becikowe, ze raz..
Nie ma to tamto, zrobie jeszcze 2!
A becikowe jest jeszcze w PL? Kazdy to dostaje czy tylko ponizej jakiegos dochodu?efcia, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bry
Dzisiaj pączków nie jem. Nie przepadam za nim, ale ten jeden dzień w roku kupuje pączki z jednej firmy i są mega. Ale niestety ciasto drożdzowe na mleku i dupa. Trudno, szczuplejsza będę.
Cześć Karo. Możesz zmienic awatar? Na cokolwiek, byle to nie byla dziunia, nóż w pochwie itp.Wielebna*, paszczakin, efcia, iwcia77, Sabina, Aasiula, Reni, BISCA, Magdala, Berenika, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:O faken, to jest pinset miesiecznie! ja myslalam, ze to jak becikowe, ze raz..
Nie ma to tamto, zrobie jeszcze 2!
A becikowe jest jeszcze w PL? Kazdy to dostaje czy tylko ponizej jakiegos dochodu?
Przy pierwszym jest próg dochodów 800 zł. Od drugiego bez progu dochodowego.
A becikowe ma chyba próg koło 1980 zł, ale pewna nie jestem.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wielebna* wrote:drogie siostry
przypominam, ze to czwartek ma byc tłusty a nie WySabina, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, BISCA, Simba, Berenika, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no ja tez w strachu , bo nadrabianie zaleglosci forumowych od tygodnia lezy w kacie...no taki stres , ze nie wiem jak ja zdam do nastepnej klasy...terroryski tu som normalniekaro36 wrote:No i ukręciłam sobie sznur na szyję wchodząc do Waszego kurnika
Robota od godziny leży a ja nic tylko posta za postem z strachem w oczach czy czegoś nie ominęłam.
Muszę zrobić przerwę i wrócę do pracy
Dzięki za miłe przyjęcie.
Wracam za kilka godzin - tak za kilka bo jak dłużej mnie nie będzie to się nie odkopię
Do później.
ps...do tego dziecia zaniedbuje jak nadrabiam foruma ...mialam se isc a nadal siedze ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:09
efcia, moremi, Sabina, pierwiastka, ComeToMeBaby, BISCA, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Przy pierwszym jest próg dochodów 800 zł. Od drugiego bez progu dochodowego.
A becikowe ma chyba próg koło 1980 zł, ale pewna nie jestem.
paszcza!- musisz zbiedniec ...nie ma lipyivf-ivf, Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny