Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Pierwiastka podobasz mi się i Twoje endorfiny też, a ten zielony kropek to już w ogóle, no to tyle ;)

Karo, witaj ja jestem (jak widać) na etapie odpuszczenia, niechcenia i w ogóle wyluzowania (czekam na legalizację marychy ;))

sandra80 lada chwila zmienisz opis :)

Ps. to my jak widzę rówieśniczki jesteśmy.

sandra80 lubi tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, no wzruchłam siem normalnie! wzruszenie1.gif

sandra80 lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam zrobisz na trapezie dwa salta wiecej:D jutro juz bedzie po wszystkim - carpe diem !
    karo36 wrote:
    No i przynieśli mnie k...wa pączka firmowego. I po co ja na te trampoliny latam to ja nie wiem. Pchają w człowieka bez umiaru :)

anna maria, sandra80, nick nieaktualny, pierwiastka, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mi juz wlasnie taka idee Simba sprzedala- ze jak duzo bedzie tych drugich i trzecich i wiecej, to sie system pisiarski rozlozy.
    Wiec zapytuje, co musi byc spelnione, zeby te pinset na dziecko dostac? Meldunek w PL mam ;) dziecko zamierzam dorobic.. co jeszcze?

Głęboko wierzyć, że jutro nie usłyszysz komunikatu, że to pierwsze nie może przekroczyć 2 roku życia

paszczakin, sandra80, caffe, iwcia77, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo36 wrote:
    No i przynieśli mnie k...wa pączka firmowego. I po co ja na te trampoliny latam to ja nie wiem. Pchają w człowieka bez umiaru :)

a nie znaju TY tego ćwiczenia: machniom w jedną stronę, potem w drugą, jak ktoś Ci coś słodkiego proponuje?
    a nie doczytałam pączek, ok, to dobrze na linie działa, tylko trzeba na dwie nogi ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    Sandra, no wzruchłam siem normalnie! wzruszenie1.gif

nie płacz siostro
    doceń
    ja z tych mało wylewnych raczej ;)

pierwiastka, paszczakin, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ukręciłam sobie sznur na szyję wchodząc do Waszego kurnika :) Robota od godziny leży a ja nic tylko posta za postem z strachem w oczach czy czegoś nie ominęłam.

Muszę zrobić przerwę i wrócę do pracy :)

Dzięki za miłe przyjęcie.

Wracam za kilka godzin - tak za kilka bo jak dłużej mnie nie będzie to się nie odkopię ;)

Do później.

iwcia77, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, ania.g, BISCA, Bozia3, satori, Mega lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo36 wrote:
    ... to my jak widzę rówieśniczki jesteśmy.
    my też ;)

ja jestem na etapie regulacji przepływów (czytaj były bardzo skąpe @) i skracania cykli
    postępy są więc odliczam jeszcze ze 3-4 cykle przed kolejnym kolejnym levelem wtajemniczenia ;)

ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O faken, to jest pinset miesiecznie! ja myslalam, ze to jak becikowe, ze raz..

Nie ma to tamto, zrobie jeszcze 2! ;)

A becikowe jest jeszcze w PL? Kazdy to dostaje czy tylko ponizej jakiegos dochodu?

efcia, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Dzisiaj pączków nie jem. Nie przepadam za nim, ale ten jeden dzień w roku kupuje pączki z jednej firmy i są mega. Ale niestety ciasto drożdzowe na mleku i dupa. Trudno, szczuplejsza będę.

Cześć Karo. Możesz zmienic awatar? Na cokolwiek, byle to nie byla dziunia, nóż w pochwie itp.

nick nieaktualny, paszczakin, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula, Reni, BISCA, Magdala, nick nieaktualny, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    O faken, to jest pinset miesiecznie! ja myslalam, ze to jak becikowe, ze raz..

Nie ma to tamto, zrobie jeszcze 2! ;)

A becikowe jest jeszcze w PL? Kazdy to dostaje czy tylko ponizej jakiegos dochodu?

Przy pierwszym jest próg dochodów 800 zł. Od drugiego bez progu dochodowego.

A becikowe ma chyba próg koło 1980 zł, ale pewna nie jestem.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    drogie siostry
    przypominam, ze to czwartek ma byc tłusty a nie Wy

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielebna* wrote:
    drogie siostry
    przypominam, ze to czwartek ma byc tłusty a nie Wy
    Wal się

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, BISCA, Simba, nick nieaktualny, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez w strachu , bo nadrabianie zaleglosci forumowych od tygodnia lezy w kacie...no taki stres , ze nie wiem jak ja zdam do nastepnej klasy...terroryski tu som normalnie ;D
    karo36 wrote:
    No i ukręciłam sobie sznur na szyję wchodząc do Waszego kurnika :) Robota od godziny leży a ja nic tylko posta za postem z strachem w oczach czy czegoś nie ominęłam.

Muszę zrobić przerwę i wrócę do pracy :)

Dzięki za miłe przyjęcie.

Wracam za kilka godzin - tak za kilka bo jak dłużej mnie nie będzie to się nie odkopię ;)

Do później.

ps...do tego dziecia zaniedbuje jak nadrabiam foruma ...mialam se isc a nadal siedze ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:09

efcia, moremi, nick nieaktualny, pierwiastka, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zjadłam dziś żadnego pączka, bo nie mamy w domu :-) chyba nie zjem, bo po co...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wal się

Chyba po głowie :-P

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Przy pierwszym jest próg dochodów 800 zł. Od drugiego bez progu dochodowego.

A becikowe ma chyba próg koło 1980 zł, ale pewna nie jestem.

paszcza!- musisz zbiedniec ...nie ma lipy ;D

ivf-ivf, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wal się
    to mit, że cukier zmniejsza poziom agresji

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielebna* wrote:
    to mit, że cukier zmniejsza poziom agresji

Zwiększa, zwłaszcza u dzieci, podobno.

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Głęboko wierzyć, że jutro nie usłyszysz komunikatu, że to pierwsze nie może przekroczyć 2 roku życia
    co?

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 13212 13213 13214 13215 13216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ