35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no niestety.....moj Alojz czuje sie staro ( 45 l. przyp. redakcja) i juz sie boi, ze nie dociagnie do 60
...takie tam rozterki egzystencjalne pana w srednim wieku
karo36 wrote:ale to tak już na 100 % ?
efcia, ivf-ivf, moremi, Sabina, Aasiula, Reni, BISCA, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Ja aktualnie staram się.......nie myśleć co będzie a wiadomo jak będzie
Jak państwo oferuje mi te 500 i tysiąc co miesiąc przez rok to ja może jakieś twixy ogarnę żeby średnią do wydajności programu pro rodzinnego zawyżyć
Myśl przedniapierwiastka, iwcia77, *aga* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o, takie mi endorfiny po tych pączkach spacerujom
iwcia77, *aga*, anna maria, efcia, moremi, sandra80, paszczakin, caffe, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Reni, kapturnica, BISCA, beates, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dobra, zeby nie bylo, ze ja taka na nie..
U mnie kurnik jak najbardziej otwarty, na stanie 9,5 miesieczny Adas wyprodukowany na szkle.
Mialam nadzieje, ze sie odblokuje po IFV (u nas idiopatyczna) i drugie wyprodukujemy naturalnie, bom przeciez wyluzowana i starania rozpoczelismy ponowne w czasie, gdy dobrze by bylo jeszcze troche poczekac, ale wyglada na to, ze to wszytko pic na wode fotomontaz i Jasia/Julke rowniez na szkle zrobimy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 11:46
pierwiastka, karo36, Sabina, macduska, Aasiula, BISCA, beates, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwiastka podobasz mi się i Twoje endorfiny też, a ten zielony kropek to już w ogóle, no to tyle
Karo, witaj ja jestem (jak widać) na etapie odpuszczenia, niechcenia i w ogóle wyluzowania (czekam na legalizację marychy)
karo36, pierwiastka, iwcia77, moremi, caffe, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, kapturnica, BISCA, beates, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:A i na te okolicznosc cos wieczorem przeprasuje
a nawet na słodycze jakoś nie mam chcicy i dziś po JEDNYM małym pączku mam już dość słodkiego do końca dnia pewnie
i jak tu te kreski dwie grube hodować?!iwcia77, anna maria, Jastra, caffe, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
*aga* wrote:Ja aktualnie staram się.......nie myśleć co będzie a wiadomo jak będzie
Jak państwo oferuje mi te 500 i tysiąc co miesiąc przez rok to ja może jakieś twixy ogarnę żeby średnią do wydajności programu pro rodzinnego zawyżyć
mi juz wlasnie taka idee Simba sprzedala- ze jak duzo bedzie tych drugich i trzecich i wiecej, to sie system pisiarski rozlozy.
Wiec zapytuje, co musi byc spelnione, zeby te pinset na dziecko dostac? Meldunek w PL mamdziecko zamierzam dorobic.. co jeszcze?
moremi, iwcia77, Jastra, efcia, *aga*, Mimbla lubią tę wiadomość