X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bozia a Ty kiedy sikasz ??
    Bo chyba Twój sikaniec następny :)
    Ja jakoś bez entuzjazmu tym razem...kres coraz bliższy... Spróbuję sięgnąć 7 w niedzielę...

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• satori Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:44

kapturnica, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, caffe, efcia, Simba, pierwiastka, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A w Krakowie wczoraj jakiś swirniety angol złapał małego chłopca, który jechał na rowerku (obok mama), zaczął z nim uciekać, potem gryźć po buzi i na koniec wyrzucił go do zsypu na śmieci... W centrum miasta. Mój stwierdził, że miał psychol szczęście, że trafił na kobietę, bo każdy normalny ojciec to by go dorwał tak, że na długie lata zapomnialby swojego języka...

no proszę Cię, a ta matka co?
    przecież typowi bym na plecy skoczyła i gołymi rękami tłukła, do tego zsypu nie dobiegłby!

Bozia3, Sabina, ivf-ivf, ComeToMeBaby, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    Ania.G 04.01.2016 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Sabina 12.02
    Wacia 12.02 egzamin
    Asiula 14.02 egzamin
    Reni 18.02
    Bisca luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Kometa luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Mimbla luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara 07.03
    krycha.stara marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    małgoś kwiecień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

ComeToMeBaby, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no proszę Cię, a ta matka co?
    przecież typowi bym na plecy skoczyła i gołymi rękami tłukła, do tego zsypu nie dobiegłby!
    Złapał dziecko i bardzo szybko uciekł. Ona darla się o pomoc i wreszcie go dorwali, ale swoje zrobił....

Sabina, ivf-ivf, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wciely paczki?Wciaglam 2nosem takie dobre z piekarni byly. :-)

malgos741, ivf-ivf, efcia, Aasiula, BISCA, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Złapał dziecko i bardzo szybko uciekł. Ona darla się o pomoc i wreszcie go dorwali, ale swoje zrobił....

można biec, lać go i drzeć się, a nie stać jak cipa i lamentować
    chujowa nie matka

poza tym skoro dziecko na rowerku, to już nie takie małe
    nie no nie rozumiem

kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4lata mialo.Wiesz Reni jedni reaguja szybko inni nie.
    U mnie jak mielismy jeszcze warsztat stolarski to facet cofal swoim autem i nie zauwazyl mojego syna na rowerku ,ktory stal miedzy jednym a drugim autem.facet cofajac zaczal skrecac autem tak ,ze przygniotlby malego.W tym czasie niedaleko ja siekalam ziemniaki i jak to zobaczylam to z ptedkoscia swiatla bieglam krzyczac.W tym samym momeencie szla moja mama do mnie i ona jak to widziala to ja odcielo.Nie dala rade nic zrobic ani biec ani krzyczec.Gdyby nie to,ze rower mial male boczne kolka byloby nieszczescie.Matka mi mowila,ze wydarlam faceta z auta i go zmieszalam z blotem.Ja pamietam tylko jedno.Okropny strach o malego.Nigdy wczesniej ani pozniej sie juz tak nie balam jak wtedy :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 08:49

efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Satori, bardzo fajna ta Twoja kreska :) Niech zdrowo rośnie <3
    A ja dziś do gina. Właśnie mija miesiąc i pora sprawdzić co tam słychać po ostanim cc.

ComeToMeBaby, macduska, efcia, Sabina, pierwiastka, Aasiula, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) dziś będzie tłusto a co mi tam.. kawa jest.. pączek jest a później będą faworki... mniam
    Satori ja też widzę dwie kreski.. :) no i fajny początek dnia ;)

kapturnica, efcia, Sabina, pierwiastka, Aasiula, satori, moremi lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    delete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:29

kapturnica, malgos741, Jastra, efcia, caffe, Simba, Sabina, pierwiastka, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Satori, bardzo fajna ta Twoja kreska :) Niech zdrowo rośnie <3
    A ja dziś do gina. Właśnie mija miesiąc i pora sprawdzić co tam słychać po ostanim cc.

Ania opowiadaj. Jak tam. Co tam?
    Dajesz radę to towarzystwo ogarnąć?
    A starsza córka? Wróciła do szkoły?

malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Sabina, Aasiula, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Mąż mówi, że nie wie jakby się zachował w takiej sytuacji i że wolałby się nie sprawdzać. Natomiast ja staram się cieszyć z każdej chwili, bo wiem jak kruche jest życie.

ale poczekaj jaki stres
    nie porównujcie ekstremalnych sytuacji
    tu facet podszedł do matki z dzieckiem i złapał jej syna
    i tu jest moment na reakcję matki
    później owszem stres się pojawia i różna może być reakcja

jakoś jak zwrócisz gówniarzowi uwagę, żeby przestał cie kopać, albo żeby był ciszej, to matki pierwsze z pazurami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:14

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori, gratki :-)

I zasadnicze pytanie... czy byłaś wyluzowana ostatnio? ;-)

Dzień dobry, dziś dla odmiany nie mam prądu :-P

ComeToMeBaby, kapturnica, efcia, Simba, Sabina, pierwiastka, BISCA, satori, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale poczekaj jaki stres
    nie porównujcie ekstremalnych sytuacji
    tu facet podszedł do matki z dzieckiem i złapał jej syna
    i tu jest moment na reakcję matki
    później owszem stres się pojawia i różna może być reakcja

jakoś jak zwrócisz gówniarzowi uwagę, żeby przestał cie kopać, albo żeby był ciszej, to matki pierwsze z pazurami

no toż właśnie napisałam, że nie wiem jak ten facet by skończył, bo ja podczas ogromnego stresu (jest już w chwili jak ktoś Ci dziecko z rąk wyrywa), działam w afekcie, mogłabym zabić gołymi rękami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:22

Reni lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Satori, widzę cień cienia :-) no. Widzę! Nie zwariowałaś.

Ania - udanego gojenia!

Co to za psychol! Nie słyszałam o tym. Angol na wakacjach? Może naćpany był? Swego czasu był duży problem z młodymi angolami na weekendach w Krakowie gdy otworzono połączenie lotnicze do Krakowa. Zdecydowanie nie umieli pić. Lokale przestały ich obsługiwać, policja wyciągała półprzytomnych, nagich z fontanny, takie tam cudne obrazki. To może alkohol to teraz za mało? Albo psychol, albo naćpany, albo naćpany psychol, tak obstawiam.

ivf-ivf, sandra80, Aasiula, satori, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Satori, widzę cień cienia :-) no. Widzę! Nie zwariowałaś.

Ania - udanego gojenia!

Co to za psychol! Nie słyszałam o tym. Angol na wakacjach? Może naćpany był? Swego czasu był duży problem z młodymi angolami na weekendach w Krakowie gdy otworzono połączenie lotnicze do Krakowa. Zdecydowanie nie umieli pić. Lokale przestały ich obsługiwać, policja wyciągała półprzytomnych, nagich z fontanny, takie tam cudne obrazki. To może alkohol to teraz za mało? Albo psychol, albo naćpany, albo naćpany psychol, tak obstawiam.

Anglicy nie mają umiaru w tej kwestii, piją do nieprzytomności, upodobali sobie zwłaszcza Kraków na wieczory kawalerskie, te dantejskie sceny, które opisujesz miały miejsce :-P

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    no toż właśnie napisałam, że nie wiem jak ten facet by skończył, bo ja podczas ogromnego stresu (jest już w chwili jak ktoś Ci dziecko z rąk wyrywa), działam w afekcie, mogłabym zabić gołymi rękami

aha to nie załapałam ;-)

sandra80 lubi tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mówili, że udaje niepoczytalnego teraz, ale widzą że kłamie. Co za czasy żeby to psychol, psychola udawał.

efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Satori, gratki :-)

I zasadnicze pytanie... czy byłaś wyluzowana ostatnio? ;-)

Dzień dobry, dziś dla odmiany nie mam prądu :-P

o to to właśnie, byłaś Satori wyluzowana czy spięta?
    proszę do konfesjonału

efcia, ComeToMeBaby, pierwiastka, Aasiula, BISCA, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
‹‹ 13206 13207 13208 13209 13210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ