35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Wez mojego troche na przeszkolenie. Bo ja cos zle robie... Wole cudze dzieci uczyc!
Do obcych to ja mniej odwazna. Jeszcze Ci chlopa zepsuje. Nad swoim to sie mozna pastwic. Po tej akcji z odkurzaczem on ledwie doszedl do siebie po interwencji pogotowia.
Wiec jak Ci te metody nie staraszne to dawaj go. Ale bez reklamacji, ze chorszy wrocil.efcia, Dziobak, moremi, Mimbla, satori, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:I chcialam pogratulowac rozebrania choinki u mcdu.
To chyba ostatnia na forum.
efcia, Magdala, BISCA, Dziobak, macduska, Mimbla, satori, Sabina, kapturnica, *aga*, malgos741, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak, ksiazka jest Johna Sweeneya, dziennikarza BBC "Korea Polnocna.Tajna misja w kraju wielkiego blefu".
Suki Kimjeszcze nie przerabialam..ale mam to na mojej liscie.Kilka ksiazek mam tez kupionych przez net.Po angielsku, ze zdjeciami i rysunkami. Auschwitz, jakkolwiek to zabrzmi, na tym tle wypada duzo bardziej cywilizowanie:(.
Dziobak lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Dobry. Dobry. A może bardzo dobry?
Nalałam na patyka. Napiszcie co widzicie. Nigdy nie mialam cienia cienia. Czy to cień cienia?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df2ef5d95634.jpg
Napiszcie czy coś widać czy zwariowałam?
Mega, Sabina, Aasiula, SolarPolar, BISCA, Bozia3, beates, macduska, efcia, sandra80, Dziobak, ania.g, caffe, *aga*, malgos741, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Jastra, Magdala, anna maria, Simba, pierwiastka, paszczakin, krycha.stara, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
Satori wychodzi na to, że będziesz matkiem
Sabina, Aasiula, satori, SolarPolar, BISCA, kapturnica, efcia, sandra80, ania.g, caffe, *aga*, malgos741, ComeToMeBaby, ivf-ivf, pierwiastka, paszczakin, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysatori wrote:Dzień dobry!
Nalałam na patyka. Napiszcie co widzicie. Nigdy nie mialam cienia cienia. Czy to cień cienia?
Napiszcie czy coś widać czy zwariowałam?mam.nadzieję , ze będziesz miała nudną i zdrowa ciążę
Aasiula, satori, kapturnica, macduska, efcia, sandra80, *aga*, ComeToMeBaby, ivf-ivf, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie, z tego wszystkiego zapomnialam.się przywitać dzień dobry
Mam nadzieję
Przez szefowa mam znowu kaszel. Taka za nic to za mało. Wymyslila malowanie w pracy. Także my z koleżanką musialysmy się wynieść ze swojego pokoju. Wczoraj zaczela ten pokoj, w którym siedzialysmy przygotowywać do malowania. Jakieś stare pudla z szaf zdejmowali. Kur.a! Miałam taki kaszel, ze wymiotowalam. Cały wieczór mnie meczylo. Mam nadzieję, ze dziś będzie lepiej. Pije sok Morki. Oby mi pomógł....
kapturnica, ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Dzień dobry!
Napiszcie czy coś widać czy zwariowałam?satori, BISCA, Aasiula, Sabina, *aga*, ivf-ivf, Jastra, pierwiastka lubią tę wiadomość