35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór, u mnie w domu szkarlatyna.
Ja czasem myślę, że coraz więcej dziewczyn nie chce, lub boi się tu pisać, bo jest ktoś kto siedzi i czeka na ich niepowodzenia, można wyczuć intencje tej osoby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:10
kapturnica, Mimbla, macduska, ComeToMeBaby, anna maria, Simba, Sabina, BISCA, efcia, Mega, moremi, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
" Jej wyobraźnia zaczęła malować własny sztorm o wiele czarniejszy i dzikszy od tego, który wstrząsnął domem.
Fale stawały się białymi smokami, wyjąca trąba morska ukręciła z wody czarny słup na horyzoncie-lśniący filar, który pędził prosto na nią, coraz bliżej i bliżej...
Jej własne sztormy były zawsze najstraszniejsze. W głębi duszy Filifionka była trochę dumna ze swoich katastrof, przeżywanych zupełnie samotnie."ComeToMeBaby, BISCA, Magda*, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:" Jej wyobraźnia zaczęła malować własny sztorm o wiele czarniejszy i dzikszy od tego, który wstrząsnął domem.
Fale stawały się białymi smokami, wyjąca trąba morska ukręciła z wody czarny słup na horyzoncie-lśniący filar, który pędził prosto na nią, coraz bliżej i bliżej...
Jej własne sztormy były zawsze najstraszniejsze. W głębi duszy Filifionka była trochę dumna ze swoich katastrof, przeżywanych zupełnie samotnie." -
Muszę pomału zmierzać w stronę łóżka. Będę Was podczytywać na jakimś małym elektronicznym badziewiu, bo rzecz jasna nie zasnę. Bezsenność to normalny objaw towarzyszący. Kufa.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/27181b76a0db.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:20
anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wiesz, że nie powinno się odpalać w łóżku tabletów, lapków czy komórek, bo światło z wyświetacza czy monitora zabija melatoninę
od jakiegoś czasu unikam siedzenia w necie w łóżku i faktycznie szybciej zasypiamanna maria, Sabina, Mimbla, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ivefka, szkarlatyna? Nieźle!
Tak, wysypka, gorączka i zawalone gardło, pojawiła się w szkole. Tak więc ferie z antybiotykiem
Ja na to chorowała jako dziecko, co podobno nie daje gwarancji, że drugi raz nie złapie, mąż ma grypę, mimo, ze szczepiony, także umieraSabina, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Tak, wysypka, gorączka i zawalone gardło, pojawiła się w szkole. Tak więc ferie z antybiotykiem
Ja na to chorowała jako dziecko, co podobno nie daje gwarancji, że drugi raz nie złapie, mąż ma grypę, mimo, ze szczepiony, także umiera -
Mimbla wrote:Dolina Muminków w listopadzie i Opowiadania, tak? Zupełnie nic mi nie mówi język norweski.
Bo o dziewczynce, tak samo jak o smoku.. i o małym stworzonku bez imienia, które znalazł Włóczykij w lesie - to są Opowiadania. Moje ulubione książeczki. Jest tam też o pewnej Filifjonce, która wierzyła w katastrofy.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf6597e5701b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:37
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Kapta, nie marudz - po prostu w lecie jestes tu z Maksem i Mlodym i jadziem na Paryz.
Ja uwielbiam to miasto
Kiedy tam bylismy ostatnio z twixami i moja madre, to powiedzialam do M, ze jesli ktos wyobraza sobie Paryz, to to miasto jest wlasnie dokladnie takie jak w wyobrazni a moze i lepsze.efcia, moremi, BISCA, satori, Sabina, kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość