X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Kometa też...będzie w lutym brać mrożaka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5092624703f2.jpg
    <3

Mimbla lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, u mnie w domu szkarlatyna.

Ja czasem myślę, że coraz więcej dziewczyn nie chce, lub boi się tu pisać, bo jest ktoś kto siedzi i czeka na ich niepowodzenia, można wyczuć intencje tej osoby.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:10

kapturnica, Mimbla, macduska, ComeToMeBaby, anna maria, Simba, Sabina, BISCA, efcia, Mega, moremi, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Jest tam też o pewnej Filifjonce, która wierzyła w katastrofy :).
    To ja znam taką jedną Filifjonkę! :P :P :P

c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    " Jej wyobraźnia zaczęła malować własny sztorm o wiele czarniejszy i dzikszy od tego, który wstrząsnął domem.
    Fale stawały się białymi smokami, wyjąca trąba morska ukręciła z wody czarny słup na horyzoncie-lśniący filar, który pędził prosto na nią, coraz bliżej i bliżej...

Jej własne sztormy były zawsze najstraszniejsze. W głębi duszy Filifionka była trochę dumna ze swoich katastrof, przeżywanych zupełnie samotnie."

ComeToMeBaby, BISCA, Magda*, satori lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    " Jej wyobraźnia zaczęła malować własny sztorm o wiele czarniejszy i dzikszy od tego, który wstrząsnął domem.
    Fale stawały się białymi smokami, wyjąca trąba morska ukręciła z wody czarny słup na horyzoncie-lśniący filar, który pędził prosto na nią, coraz bliżej i bliżej...

Jej własne sztormy były zawsze najstraszniejsze. W głębi duszy Filifionka była trochę dumna ze swoich katastrof, przeżywanych zupełnie samotnie."
    ty! pasuje! :P

c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę pomału zmierzać w stronę łóżka. Będę Was podczytywać na jakimś małym elektronicznym badziewiu, bo rzecz jasna nie zasnę. Bezsenność to normalny objaw towarzyszący. Kufa.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/27181b76a0db.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:20

anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivefka, szkarlatyna? Nieźle!

ivf-ivf lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wiesz, że nie powinno się odpalać w łóżku tabletów, lapków czy komórek, bo światło z wyświetacza czy monitora zabija melatoninę

od jakiegoś czasu unikam siedzenia w necie w łóżku i faktycznie szybciej zasypiam

anna maria, Sabina, Mimbla, efcia, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ciesze sie razem z wami :-9 a kuchnia to pikus poradzicie sobie :-)
    gosia7122 wrote:
    Dziękuję za kciuki,wyniki są prawidłowe ,jest tylko jakiś stan zapalny,odetchnęłam i teraz mogę zabrać się za remont kuchni , który mnie przeraża.

201407014965.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ivefka, szkarlatyna? Nieźle!

Tak, wysypka, gorączka i zawalone gardło, pojawiła się w szkole. Tak więc ferie z antybiotykiem :-|

Ja na to chorowała jako dziecko, co podobno nie daje gwarancji, że drugi raz nie złapie, mąż ma grypę, mimo, ze szczepiony, także umiera :-P

Sabina, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zawsze muminkow balam.
    Rety!
    Dzien dobry nie powiedzialam.
    No to dobranoc :)

ivf-ivf, Reni, BISCA, Mimbla, Sabina, macduska, efcia, moremi, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Tak, wysypka, gorączka i zawalone gardło, pojawiła się w szkole. Tak więc ferie z antybiotykiem :-|

Ja na to chorowała jako dziecko, co podobno nie daje gwarancji, że drugi raz nie złapie, mąż ma grypę, mimo, ze szczepiony, także umiera :-P
    Moj syn mial2razy i to przerwa miedzy nimi 4miechy

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkarlatyna to cholerstwo crp mial dligo wysokie i balam sie powiklan.Okropienstwo

ivf-ivf, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Dolina Muminków w listopadzie i Opowiadania, tak? Zupełnie nic mi nie mówi język norweski.

Bo o dziewczynce, tak samo jak o smoku.. i o małym stworzonku bez imienia, które znalazł Włóczykij w lesie - to są Opowiadania. Moje ulubione książeczki. Jest tam też o pewnej Filifjonce, która wierzyła w katastrofy :).
    Tak, to te. Mam jeszcze okladke z Przygod Tatusia Muminka, ale to chyba nie Pamietniki. A moze tlumaczenie jest inne. Te powyzsze tez brzmia inaczej w orginale. :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf6597e5701b.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 22:37

Mimbla lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moj syn mial2razy i to przerwa miedzy nimi 4miechy

Masakra, pamiętam, że kiedyś dzieciaki stadnie na to chorowały, sama mam odchorowane wszystkie zakaźne choroby wieku dziecięcego. Wysoko goraczkował?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Szkarlatyna to cholerstwo crp mial dligo wysokie i balam sie powiklan.Okropienstwo

Paciorkowce... Coraz wiecej antybiotyków sobie nie radzi, bo lekarze na byle co wypisują.

macduska, efcia lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, fajnie, że jesteś :-)

Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam katar. Chlop ma katar. Ale on cierpi. On umiera. On kona.
    A ja mam po prostu katar...

ivf-ivf, Mimbla, macduska, efcia, moremi, BISCA, Mega, megan8, satori, SolarPolar, sandra80, pierwiastka, paszczakin, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, nie marudz - po prostu w lecie jestes tu z Maksem i Mlodym i jadziem na Paryz.
    Ja uwielbiam to miasto :)
    Kiedy tam bylismy ostatnio z twixami i moja madre, to powiedzialam do M, ze jesli ktos wyobraza sobie Paryz, to to miasto jest wlasnie dokladnie takie jak w wyobrazni a moze i lepsze.

efcia, moremi, BISCA, satori, Sabina, kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiłam latte w macu o 19.00... a teraz spać nie mogę. Głupia ja!

anna maria lubi tę wiadomość

‹‹ 13202 13203 13204 13205 13206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ