35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Owszem, ale to taka wyspa - otoczona slumsami. 50 m od Manufaktury jest jeszcze fajny wypasiony hotel (z basenem na dachu). Ale 100 m dalej są menele, szemrane bramy, sklepiki monopolowe, sprzedaż alkoholu na zeszyt
...
Wiem o tym, ale mimo wszystko lubię Łódź.Mimbla lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Wiem o tym, ale mimo wszystko lubię Łódź.
Ja też lubię. Mam tam najlepszych klientów w Polsce. Najlepsza kadra naukowa pod słońcem. Naprawdę tak uważam.
Najlepszy outlet w Polsce - Ptak. Ciekawe hotele- przerabiane ze starych fabryk. Super klimat. Szkoła filmowa.
No ale miasto niestety jest bardzo zaniedbane, byłam na początku w szoku że są tak bardzo zaniedbane miejsca w Polsce. Bardziej niż Katowice, hyhy. U nas też jest wiele zapadłych dzielnic, a wręcz miast w moim regionie (Bytom..)
macduska, Berenika, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Mimbla, ale akcja
będziemy do siebie pisały zaraz po narkozie okmoże być wesoło
bo ja też w tym czasie
Bedzie sie dzialo ! U mnie planowo transfer 23/26 lutyMimbla, Sabina, macduska, Reni, efcia, caffe, ComeToMeBaby, moremi, megan8, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bedzie sie dzialo ! U mnie planowo transfer 23/26 luty
tyle mam się dzieci urodzi! Tyle trzeba będzie opijac, biedne wątroby
kapturnica, Mimbla, macduska, efcia, caffe, ComeToMeBaby, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Kometa też...będzie w lutym brać mrożaka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5092624703f2.jpgReni, kapturnica, Sabina, efcia, caffe, Berenika, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Taaa, a co będzie w listopadzie? Cały miesiąc będziemy na dyżurze
tyle mam się dzieci urodzi! Tyle trzeba będzie opijac, biedne wątroby
Taaa, ty to karmić będziesz a nie opijać! Chyba, że bawarką.Mimbla, efcia, caffe, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bisczkopt piekne miejsca i pewnie jeszcze wieksze wrazenia.Zazdroszcze.Zwl w takich chwilach kiedy laze z tlustymi wlosami,niewyspana i nieumalowana ,ze brakuje mi takich wyjazdow kiedy chce i gdzie chce.
Fajny chlopak z Maksia.
Bry wieczor
My wlasnie sluchamy Mozarta i usypiam Sebastiaana,choc przyznam ze dzwiek
Suszarki i tak bezkonkurencyjny.
Dzis mlody znow zebral i ziemniaka wyzebral,nie da sie dlugo czekac z dokarmianiem
Niedlugo zaczynamy,mlody juz gotowykapturnica, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Dolina Muminków w listopadzie i Opowiadania, tak? Zupełnie nic mi nie mówi język norweski.
Bo o dziewczynce, tak samo jak o smoku.. i o małym stworzonku bez imienia, które znalazł Włóczykij w lesie - to są Opowiadania. Moje ulubione książeczki. Jest tam też o pewnej Filifjonce, która wierzyła w katastrofy.
ComeToMeBaby, BISCA, moremi lubią tę wiadomość