35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia, super że wyniki córki są dobre
Bisca, śliczne widoki.
A w kwestii jedzenia, to wszystko byłoby zdrowe gdyby w sobie chemii nie miało, a że teraz wszystko ją ma, to wszystko jest niezdrowe.
Ja jem to na co mam ochotę i tyle.BISCA, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla, ale emocje ! Pewnie jestes bardzo niecierpliwa
A odnosnie Gonapeptylu, to u mnie za pierwszym razem nie bylo problemu, ale za drugim juz bylo mniej ciekawie. Bezsennosc, dusznosci, smutek, brrrr. À le nie martw sie, to szybko mija. Po drugim zastrzyku stymulujacym bedzie gitMimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniu, tak w lutym punkcja. Myshlę że za jakieś 2 tygodnie.
W lutym też planowo transfer, tak żeby wyrobić do 26/27-02 bo wtedy wyjeżdżam do Londka i Cambridge na szkolenie...Mój gin nota bene tak samo wyjeżdża hyhy, ten sam kierunek tzn on zostaje w Londynie.
Bardzo bym chciała pojechać na luzie, w szczęsliwym dwupaku... nie chodzić wśród moich współpracowników zgięta w pół. I żeby były mrożaki. Wszystko wtedy zniosę, nawet świadomość że nie będę się mogła napić ichniejszego piwa.
BISCA, Sabina, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:=
Jutro jadę do paskudnego miasta Łodzi. To nie to samo co Paryż, niestety. Na przeciwległym biegunie estetyki. Żadne tam opery i mulki kulki. Wracając wieczorową porą do hotelu można się tylko obawiać, że dostaniemy w głowę "tulipanem" od menela..Żadnych obcokrajowców tam nigdy nie widziałam.
Są piękne miejsca w łodzi- Manufaktura na ten przykład.
-
Mimbla, ale akcja
będziemy do siebie pisały zaraz po narkozie okmoże być wesoło
bo ja też w tym czasie
Mimbla, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, Sabina, SolarPolar, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Reni a jak tam u Ciebie? Rozmawiałaś z ginem o ew. histeroskopii dgn?
i tak już bym nie zdążyła przed tym podejściem
tym bardziej, że ludzie się biją o miejsce, bo ostatni dzwonekComeToMeBaby, BISCA, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Są piękne miejsca w łodzi- Manufaktura na ten przykład.
Owszem, ale to taka wyspa - otoczona slumsami. 50 m od Manufaktury jest jeszcze fajny wypasiony hotel (z basenem na dachu). Ale 100 m dalej są menele, szemrane bramy, sklepiki monopolowe, sprzedaż alkoholu na zeszyt...
Vielebna, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nie rozmawiałam
i tak już bym nie zdążyła przed tym podejściem
tym bardziej, że ludzie się biją o miejsce, bo ostatni dzwonek
Rozumiem. Super że będziemy mieć punkcję w podobnym czasie