35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:pisze sie odwiadczenie o nie pobieraniu takiego benefitu w innych krajavh.Moga cie sprawdzic wysylajac zapytania do innyvh panstw w unii.No chyba zeby w rosijii siedziala to jej nie sprawdza he he
cos sie mnie nie wydaje to takie proste.
Nie to, ze jestem zwolennikiem naciagania panstwa na kase (choc w tym przypadku naprawde byloby warto), to tu mnie zastanawia, skad mieliby wiedziec, w ktorym kraju pytac jak wniosek o pinset sklada niepracujaca pani Kowalska, zameldowana w Pipidowkach Wielkich?BISCA, Simba, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama zrobiła w domu pączki. Z konfiturą różaną i cytrynowym lukrem.
Poezja, mówię Wam poezja.
Zjadłam trzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:01
paszczakin, efcia, BISCA, Sabina, satori, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:cos sie mnie nie wydaje to takie proste.
Nie to, ze jestem zwolennikiem naciagania panstwa na kase (choc w tym przypadku naprawde byloby warto), to tu mnie zastanawia, skad mieliby wiedziec, w ktorym kraju pytac jak wniosek o pinset sklada niepracujaca pani Kowalska, zameldowana w Pipidowkach Wielkich? -
nick nieaktualnyI witaj Karo.
Rozgość się.
Kawa?
Herbata?
Lsd?
Wiesiołek?
Kwas foliowy?
Pączki?
Inofem?
Czym chata bogata.
I pamiętaj, pierwsze pół roku na forum jest najtrudniejsze. Potem nie będziesz mogła bez niego żyć.
To mówiłam ja Macduska vel Duska vel Wacia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:06
pierwiastka, efcia, BISCA, Sabina, anna maria, Dziobak, *aga*, sandra80, satori, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mama zrobiła w domu pączki. Z konfiturą różaną i cytrynowym lukrem.
Poezja, mówię Wam poezja.
Zjadłam trzy.
chyba wygrywasz Dusia w rankignach.. no ale dzis paczki przynosza szczescie, wiec to bardzo, bardzo dobrze..
i dzisiaj wcale nie maja kalorii.. wcale!efcia, macduska, Reni, BISCA, sandra80, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:chyba wygrywasz Dusia w rankignach.. no ale dzis paczki przynosza szczescie, wiec to bardzo, bardzo dobrze..
i dzisiaj wcale nie maja kalorii.. wcale!
Idę, wezmę jeszcze ze dwa. Raz się zyje!
Trochę szczęścia mi się bardzo przyda.
Edit. A Ty widziałaś kiedyś jakąś kalorię? Bo ja żadnej. To buuujda!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:18
paszczakin, BISCA, Sabina, *aga*, beates, sandra80, satori, Aasiula, Berenika, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:chyba wygrywasz Dusia w rankignach.. no ale dzis paczki przynosza szczescie, wiec to bardzo, bardzo dobrze..
i dzisiaj wcale nie maja kalorii.. wcale!
i to bedzie moje motto na dziś
czekaj czekaj ja jeszcze w pracy, ale jak wpadne do domu to nasmaze pączków i zjem z 8
to z zeszlego roku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c69681c980af.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:22
paszczakin, Sabina, BISCA, macduska, kapturnica, *aga*, satori, Aasiula, Berenika, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I witaj Karo.
Rozgość się.
Kawa?
Herbata?
Lsd?
Wiesiołek?
Kwas foliowy?
Pączki?
Inofem?
Czym chata bogata.
I pamiętaj, pierwsze pół roku na forum jest najtrudniejsze. Potem nie będziesz mogła bez niego żyć.
To mówiłam ja Macduska vel Duska vel Wacia.
A golabkow nie proponujesz ??? Psia kostka, taka z Ciebie Panie domu ?
efcia, macduska, karo36, satori, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wiecie,ze tutaj nie ma tlustego czwartku, a tlusty wtorek ?
I je sie nalesniki.
Szkoda, bo nalesniki chyba maja mniej maki i curku. À le z duza ilosci nutelli ...efcia, Sabina, macduska, kapturnica, ania.g, satori, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zjadłam jednego, ale te z cukierni to miernoty. czeba mi czekać na pączki mamy
Aaa i portki sobie kupiłam, popielaterozciągają się, dużo się w nich jeszcze zmieści
Pani mi jeszcze czarne z niskim stanem przywiezie za tydzień
BISCA, macduska, efcia, pierwiastka, kapturnica, satori, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I witaj Karo.
Rozgość się.
Kawa?
Herbata?
Lsd?
Wiesiołek?
Kwas foliowy?
Pączki?
Inofem?
Czym chata bogata.
To mówiłam ja Macduska vel Duska vel Wacia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:24
BISCA, macduska, kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja zjadłam jednego, ale te z cukierni to miernoty. czeba mi czekać na pączki mamy
Aaa i portki sobie kupiłam, popielaterozciągają się, dużo się w nich jeszcze zmieści
Pani mi jeszcze czarne z niskim stanem przywiezie za tydzień
Nie ma jak u mamy.Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny