35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
satori wrote:A tak bardziej to w tym cyklu zaczęłam zażywać niepokalanek a chlopu dołożyłam 1000mg vit c (bo ja Bozi slucham
) i może coś z tego zadziałało.
Oprócz tego od września zioła i suplementy. On i ja.kapturnica, BISCA, *aga*, efcia, satori, Bozia3, caffe, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Mój syn czyta lekturę na głos nagle słyszę
"- pocałowała go w twarz- a sina twarz jego stała się rumiana- pocałowała go w oczy i stały się znowu jasne i błyszczące -całowała mu ręce i stały się silne. Całowała mu nogi i utraciły sztywność ...powstał raźny "
W 3 klasie się teraz grę wstępną przerabia
Co się będzie dopiero działo za rok na biologiiBISCA, pierwiastka, kapturnica, anna maria, Bozia3, Aasiula, Berenika, Simba, caffe, ComeToMeBaby, Mega, moremi, satori, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja zjadłam jednego, ale te z cukierni to miernoty. czeba mi czekać na pączki mamy
Aaa i portki sobie kupiłam, popielaterozciągają się, dużo się w nich jeszcze zmieści
Pani mi jeszcze czarne z niskim stanem przywiezie za tydzień
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Ha! Widzę, że wspominki z czasów komunizmu.
To ja mam opowieść o pralce.
Rzecz się działa jesienia roku pańskiego 1976. Moja mama w wysokiej już ciąży wyszła ze szpitala i czekała na dworcu w małym miasteczku na autobus do domu.
Czekała dosyć długo, obok ze sklepu dwóch znajomych gosci wynosi jakiś wirlki pakunek.
Okazało się, że to pralka automatyczna. Mama nawet nie wiedziała, że takie istnieją.
Za pozyczona kasę zaklepała jeden egzemplarz, dojechała do domu i wysłała tatę po sprzęt. Pojechali z jednym z tych spotkanych facetów bo u nas jeszcze samochodu nie było. Pralka została przywieziona, a ja urodziłam się za tydzień.
Mój tata z wrażenia wygotował wszystkie ubranka, więc miałam w co ubierać lalki przez całe dzieciństwo.
Pralka firmy Ariston, działała chyba ze 30 lat.
Hej macduska. Się powodziłoMoja matka co najwyżej taka pralkę Frania z wyżymaczką miał. I długo, długo nic innego
macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Nie. Nie. Tu postanowiłam obserwować Bozię i w razie czego kupić.
Ale na witaminie c tej mocnej to ona już dziecia zmajstrowala. Także to sprawdzone jest
mój suplementy bierze ale wszelkim naparom (pora earl grey) mówi stanowcze NIE!
ważne że się udało
*aga*, satori, Bozia3, BISCA, caffe, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnykaro36 wrote:Hej macduska. Się powodziło
Moja matka co najwyżej taka pralkę Frania z wyżymaczką miał. I długo, długo nic innego
Bo ja wiem. Moze trochę. Moi rodzice i dziadkowie jacys postępowi byli. Tato sam zrobił bieżaca wodę w domu.
Na strychu stała wieeeelka beczka i od niej odprowadzone były rury.
Do beczki lało się wodę szlauchem ze studni.
Takie tam stare dzieje.kapturnica, efcia, karo36, Bozia3, BISCA, beates, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:gratuluje siły przekonywania żeby chuopa nakłonić do picia zielska
mój suplementy bierze ale wszelkim naparom (pora earl grey) mówi stanowcze NIE!
ważne że się udało
Zabrałaś mi męża? Mój, jedyny napar to z chmielu może przyswoićpierwiastka, efcia, Bozia3, BISCA, Simba, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
*aga* wrote:Zabrałaś mi męża? Mój, jedyny napar to z chmielu może przyswoić
woli ten na ziemniakach albo jakim zbożukapturnica, efcia, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:mój za chmielowym to akurat średnio przepada
woli ten na ziemniakach albo jakim zbożupierwiastka, efcia, Bozia3, BISCA, Aasiula, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kaptur bliźniaki masz! Tylko jeen 13 lat starszy
Ale bliźniaki jak w mordę strzelił !!!!
nadal wyglądamy jak siostry i nawet mamy kilka wspólnych fotefcia, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnymacduska wrote:I witaj Karo.
Rozgość się.
Kawa?
Herbata?
Lsd?
Wiesiołek?
Kwas foliowy?
Pączki?
Inofem?
Czym chata bogata.
I pamiętaj, pierwsze pół roku na forum jest najtrudniejsze. Potem nie będziesz mogła bez niego żyć.
To mówiłam ja Macduska vel Duska vel Wacia.
Witaj, witaj
Nie żebym była wybredna ale nie masz jakiegoś wina
Hmmm pół roku mówisz. Trochę się obawiam, że ja z tych bardziej podatnych jestem bo nie minęło 2h a ja znów tu klikam
Niedobrze się dzieje
pierwiastka, macduska, efcia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość