35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A moj od kilku lat praktycznie nie trunkuje. Jestem za bo dawniej zdarzalo sie mu byc naprutym jak meszerszmit.maz w tym roku skonczy 44lata i tez jeszcze mogl he he
nie przeszkadza mu to jednak we wspominaniu czasów młodościa dekadę praktycznie młodszy od Twojego slubnego jest
kapturnica, beates, moremi lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnymacduska wrote:Osz w mordę! Ale fo-pa!
Gdzie ja miałam rozum????
Sztandarowe danie naszego kurwidołka!
A ja się łudziła, że mi dupsko nie urośnie. JaaasneeeApetyt robia nie na to co trzeba. Wrrrr
Takie pytanie mam: a warzywka i takie inne to w zęby gryzą?BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaro36 wrote:Witaj, witaj
Nie żebym była wybredna ale nie masz jakiegoś wina
Hmmm pół roku mówisz. Trochę się obawiam, że ja z tych bardziej podatnych jestem bo nie minęło 2h a ja znów tu klikam
Niedobrze się dzieje
Wino? U mnie?
Hmmmm, jakby tu. Niestety nie mam. Wypijam od razu.pierwiastka, satori, BISCA, beates, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Tak czytam Was to mój do 48 będzie tak się chciał powiększać rodzinowo ? ...nie wiem czy ja wyrobie te 12 lat
No ale jak mus to mus!
Karo przecież w gołąbkach są warzywa- kapucha jestWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:14
efcia, karo36, Sabina, BISCA, Simba, Mega, moremi, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapta są identyczni...
Słuchajcie co za dzień... Po 4 godzinach w kolejce pobyłam 3 godziny w pracy...przyjechał do mnie do pracy starszy syn z prośbą, żebyśmy pojechali na drugi koniec Krakowa do castoramy, bo jego tata ma dziś urodziny i on chce mu kupić bonsai. Ok pojedziemy. Wychodzimy, a tu koło dentka.... Ja oczywiście koła nie potrafię wymienić, A. na drugim końcu Krakowa po Kajtka.... a my popylamy 3 tramwajami w śniegu po bonsai. Dotarłam przed chwilą do domu, auta nie mam, naprawiony laptop w aucie - no ja pierdziu... co za dzień....kapturnica, Sabina, beates, Magdala, Jastra, Berenika, Simba, caffe, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
satori wrote:Nie. Nie. Tu postanowiłam obserwować Bozię i w razie czego kupić.
Ale na witaminie c tej mocnej to ona już dziecia zmajstrowala. Także to sprawdzone jest
Ja osobiście wierzę w suplementy, jeśli problemem jest tylko podkręcenie parametrów.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:04
pierwiastka, *aga*, satori, anna maria, karo36, ivf-ivf, Sabina, BISCA, Aasiula, Magdala, Jastra, Berenika, Simba, caffe, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Widzę, że ja się tu wina raczej nie napiję.
edit: koszulę oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:06
anna maria, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4