35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jak to nie, ja właśnie prasuję ulubioną czerwoną wytrawną.
edit: koszulę oczywiście
Hej ania.g
Ty mnie chyba jeszcze nie lustrowałaś ale już Cie lubię. Co niektóre tutaj mnie o suchym pysku zostawiły. Każdy taki miły a jak przyjdzie co do czego to ja nie ma, ja też już nie mam. Dobrze że zapas w Biedrze zrobiłam
ania.g, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kapta są identyczni...
Słuchajcie co za dzień... Po 4 godzinach w kolejce pobyłam 3 godziny w pracy...przyjechał do mnie do pracy starszy syn z prośbą, żebyśmy pojechali na drugi koniec Krakowa do castoramy, bo jego tata ma dziś urodziny i on chce mu kupić bonsai. Ok pojedziemy. Wychodzimy, a tu koło dentka.... Ja oczywiście koła nie potrafię wymienić, A. na drugim końcu Krakowa po Kajtka.... a my popylamy 3 tramwajami w śniegu po bonsai. Dotarłam przed chwilą do domu, auta nie mam, naprawiony laptop w aucie - no ja pierdziu... co za dzień....
Ja się już z Tobą nie zadaję.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Nie lustrowałam bo ja z tych grzecznych i spokojnychkaro36 wrote:Hej ania.g
Ty mnie chyba jeszcze nie lustrowałaś ale już Cie lubię. Co niektóre tutaj mnie o suchym pysku zostawiły. Każdy taki miły a jak przyjdzie co do czego to ja nie ma, ja też już nie mam. Dobrze że zapas w Biedrze zrobiłam 
tzn. czekam zwykle aż koleżanki zrobią brudną robotę za mnie 
Też mam dziś zapas z biedry ale zwykle to z lidl
anna maria, *aga*, nick nieaktualny, beates, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, moremi, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
karo36 wrote:Widzę, że ja się tu wina raczej nie napiję.
Napijesz sie napijesz. Naprasujesz i nakrochmalisz rowniez.
U nas dzis znowu goscie. Mam zamiar sie sponiewierac bo jutro zwyczajowo wolne.
nick nieaktualny, beates, nick nieaktualny, BISCA, Aasiula, efcia, moremi, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
satori wrote:No właśnie. Jak zrobię betę to mam przyjść jak będzie pozytywna ofkors i mnie gdzieś wciśnie jako ciężarówkę. W przyszłym tygodniu.
Także zabetuje chyba w poniedziałek. Niech sobie urośnie spokojnie. A do tego czasu będę sikać po patykach.
Trzymam niech rosnie duzy i tlusty kartofel. ☺
beates, nick nieaktualny, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyCo samom, co samomkaro36 wrote:Hej ania.g
ja sobie zaraz jaka herbacine walne
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
IBISCA wrote:Od czego to zalezy, jak szybko brzuch ciazowy widac ?
Beates pisala, ze dopiero zaczayna sie nie miescic w normalne ubrania a ona juz 23 tc. Zaskoczylo mnie to. Moze dlatego, ze pierwsza ?
Bisca mnie samą trochę to dziwi, ale moze to dlatego ze duzo w ruchu jestem .
Brzuch troszkę wystaje ale waga jak na razie niewiele do przodu
BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczornie , melduje ze nie zjadłam ani jednego paczka dzisiaj .
Dałam rade i twarda byłam
Ale ma zamiar napić sie troche wina dzisiaj tak na otarcie smaka
Kapta chłopaki jak bliźniaki
Witam nowa koleżankę , siadaj tam pod oknem w ławce
Tylko sie nie spóźniaj bo Pani tego nie lubi i pójdziesz go higienistki na zastrzyki
kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, *aga*, ivf-ivf, pierwiastka, BISCA, beates, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, caffe, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość