35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jak to nie, ja właśnie prasuję ulubioną czerwoną wytrawną.
edit: koszulę oczywiście
Hej ania.gTy mnie chyba jeszcze nie lustrowałaś ale już Cie lubię. Co niektóre tutaj mnie o suchym pysku zostawiły. Każdy taki miły a jak przyjdzie co do czego to ja nie ma, ja też już nie mam. Dobrze że zapas w Biedrze zrobiłam
ania.g, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kapta są identyczni...
Słuchajcie co za dzień... Po 4 godzinach w kolejce pobyłam 3 godziny w pracy...przyjechał do mnie do pracy starszy syn z prośbą, żebyśmy pojechali na drugi koniec Krakowa do castoramy, bo jego tata ma dziś urodziny i on chce mu kupić bonsai. Ok pojedziemy. Wychodzimy, a tu koło dentka.... Ja oczywiście koła nie potrafię wymienić, A. na drugim końcu Krakowa po Kajtka.... a my popylamy 3 tramwajami w śniegu po bonsai. Dotarłam przed chwilą do domu, auta nie mam, naprawiony laptop w aucie - no ja pierdziu... co za dzień....
Ja się już z Tobą nie zadaję.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
karo36 wrote:Hej ania.g
Ty mnie chyba jeszcze nie lustrowałaś ale już Cie lubię. Co niektóre tutaj mnie o suchym pysku zostawiły. Każdy taki miły a jak przyjdzie co do czego to ja nie ma, ja też już nie mam. Dobrze że zapas w Biedrze zrobiłam
tzn. czekam zwykle aż koleżanki zrobią brudną robotę za mnie
Też mam dziś zapas z biedry ale zwykle to z lidlanna maria, *aga*, Sabina, beates, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, moremi, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
karo36 wrote:Widzę, że ja się tu wina raczej nie napiję.
Napijesz sie napijesz. Naprasujesz i nakrochmalisz rowniez.
U nas dzis znowu goscie. Mam zamiar sie sponiewierac bo jutro zwyczajowo wolne.karo36, beates, Sabina, BISCA, Aasiula, efcia, moremi, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
satori wrote:No właśnie. Jak zrobię betę to mam przyjść jak będzie pozytywna ofkors i mnie gdzieś wciśnie jako ciężarówkę. W przyszłym tygodniu.
Także zabetuje chyba w poniedziałek. Niech sobie urośnie spokojnie. A do tego czasu będę sikać po patykach.
Trzymam niech rosnie duzy i tlusty kartofel. ☺beates, Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykaro36 wrote:Hej ania.g
Ty mnie chyba jeszcze nie lustrowałaś ale już Cie lubię. Co niektóre tutaj mnie o suchym pysku zostawiły. Każdy taki miły a jak przyjdzie co do czego to ja nie ma, ja też już nie mam. Dobrze że zapas w Biedrze zrobiłam
ja sobie zaraz jaka herbacine walne
karo36 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Od czego to zalezy, jak szybko brzuch ciazowy widac ?
Beates pisala, ze dopiero zaczayna sie nie miescic w normalne ubrania a ona juz 23 tc. Zaskoczylo mnie to. Moze dlatego, ze pierwsza ?
Bisca mnie samą trochę to dziwi, ale moze to dlatego ze duzo w ruchu jestem .
Brzuch troszkę wystaje ale waga jak na razie niewiele do przoduBISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczornie , melduje ze nie zjadłam ani jednego paczka dzisiaj .
Dałam rade i twarda byłam
Ale ma zamiar napić sie troche wina dzisiaj tak na otarcie smaka
Kapta chłopaki jak bliźniaki
Witam nowa koleżankę , siadaj tam pod oknem w ławce
Tylko sie nie spóźniaj bo Pani tego nie lubi i pójdziesz go higienistki na zastrzyki
kapturnica, anna maria, Jastra, Sabina, Dziobak, *aga*, ivf-ivf, pierwiastka, BISCA, beates, macduska, ania.g, Berenika, caffe, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby, karo36, moremi, satori, Mega lubią tę wiadomość