35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:A wiecie,ze tutaj nie ma tlustego czwartku, a tlusty wtorek ?
I je sie nalesniki.
Szkoda, bo nalesniki chyba maja mniej maki i curku. À le z duza ilosci nutelli ...
Zjedz więcej nalesników to się zrównoważy z pączkami.
A ja nutellę to tylko łyżką ze słoika. Inaczej mi sie smakuje.BISCA, kapturnica, *aga*, satori, Aasiula, Aasiula, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Od czego to zalezy, jak szybko brzuch ciazowy widac ?
Beates pisala, ze dopiero zaczayna sie nie miescic w normalne ubrania a ona juz 23 tc. Zaskoczylo mnie to. Moze dlatego, ze pierwsza ?
To na pewno. Poza tym zależy od budowy miednicy, mięsni brzucha, wagi. To indywidualna sprawa.anna maria, BISCA, kapturnica, *aga*, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Od czego to zalezy, jak szybko brzuch ciazowy widac ?
Beates pisala, ze dopiero zaczayna sie nie miescic w normalne ubrania a ona juz 23 tc. Zaskoczylo mnie to. Moze dlatego, ze pierwsza ?Ale u mnie będzie szybciej niż w pierwszej ciąży, bo to kolejna ciąża. U mojej mamy, mimo ze była bardzo szczupła tez było widać bardzo szybko
taka tradycja, widać
BISCA, macduska, *aga*, kapturnica, satori, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://mamadu.pl/124509,500-zl-na-dziecko-udzielamy-odpowiedzi-na-20-najczesciej-zadawanych-pytan-dotyczacych-programu
Wszystko o 500+, tym zagranicznym też się chyba należy, a stan cywilny rodziców bez znaczenia, chrztu też nie trzebaSimba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Mam nadzieje, ze u mnie bedzie widac szybko
W razie potrzeby, pomoge nutella), normalnie ubierasz się w normalne ciuchy, a wracasz z pracy w rozpietych spodniach i z brzuchem
kapturnica, macduska, BISCA, satori, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
U mnie tez nalesniki jedza. Za tydzien we wtorek. Pancake day.
Najpopularniejsze i najbardziel lubiane sa skropione sokiem z cytryny, posypane zwyklym cukrem i zwiniete w rulon.
Ble.Mega, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Sabina wrote:Dziwnie jest, rano wstajesz szczupła (ja nie, ale wiesz
), normalnie ubierasz się w normalne ciuchy, a wracasz z pracy w rozpietych spodniach i z brzuchem
Teraz mi sie przypomina jak moja siostra byla u mnie w ciazy. To byl dopiero 10 tc, ale miala takie wzdecia, z brzuch jak 5 miesiac ! No, ale to byla jej druga ciaza.Sabina, ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A golabkow nie proponujesz ??? Psia kostka, taka z Ciebie Panie domu ?
Dostanie przepis,to sama sobie zrobiSabina, macduska, BISCA, karo36, Simba, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla niefejsowych.Podobni sa?
) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0df961ddb72c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d700068a384.jpg
Reni, pierwiastka, ivf-ivf, macduska, *aga*, BISCA, efcia, ania.g, anna maria, satori, karo36, Bozia3, beates, Aasiula, Magda*, Berenika, Simba, caffe, SolarPolar, paszczakin, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość