35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale jakie starania?Przeciez bez kasy i to dosc sporej mozesz zapomniec o jakiejkolwiek ciazy.Inna by byla broszka gdybys nie miala szczatkowej plodnosci.Sory ale taka jest okrutna prawda.Na naturalna ciaze nie masz co liczyc,przegapilas juz ten moment.A skoro kasy nie masz,pracy i widokow na spadek to jestes w czarnej dupie....Przykre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 16:20
-
Kobitki!
Beta 1096 mIU/ml [5 tydz 217 - 7138]
Ale się cieszę
Do późniejkapturnica, iwcia77, Bozia3, Mimbla, ivf-ivf, BISCA, Berenika, caffe, ComeToMeBaby, pierwiastka, paszczakin, Aasiula, SolarPolar, ania.g, Sabina, beates, Reni, macduska, mysza1975, efcia, dorbie, Dziobak, moremi, Magdala, Mega, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Berenika wrote:przykre,mam szansę tylko na komórkę dawczyni bądź zarodka,tak mi powiedziała dr.Czerwińska z Gyncentrum w Katowicach wtedy co pokazałam te pierwsze podwyższone wyniki,jak zrobiła u nich w 3dc i były wtedy dobre powiedziała że jest szansa na moje,ale to było w maju ...
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Berenika...no w morde jaza ..jak nie urok to sraczka i przemarsz wojsk...szkoda ze menopa Cie wysledzila...troszke za szybko
a ja juz sie poce...wizyta w trakcie... -
ivf-ivf wrote:Iwcia, a co to za wizyta? Twojej teściowej?
...ma zaczac chemie ..nie wiem kiedy, bo wyniki watroby sa zle ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:u onkologa..z wynikiem rezonansu po radioterapii...my wiemy ale tesciowa dzisiaj sie dowie , ze jest recydywa...ten kawalek co jej w glowie zostawili po wycieciu guza ...powiekszyl sie
...ma zaczac chemie ..nie wiem kiedy, bo wyniki watroby sa zle ...
Moj Boże, to wspieraj ją ogromietak mi przykro...
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jeden chooj - pozbawia kobiete plodniosci
mam nadzieję ze u twojej teściowej wynik nie będzie bardzo złyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 16:34
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Odebrałam część moich wyników z badania krwi, które robiłam w zeszłym tygodniu.
Dziwna sprawa:
w listopadzie 2014, tuż przed kwalifikacją do programu rządowego in-v, moje AMH wynosiło 8,24.
Po ponad roku, po dwóch stymulacjach i w trakcie trzeciej (no, po wyciszeniu Gonapeptylem a tuż przed stymulką Puregonem), w lutym 2016 moje AMH wynosi 8,9.
Niby inny lab wykonywał (wcześniej robiłam w Diagnostyce), ale mimo wszystko nie rozumiem jak to możliwe. Spodziewałam się spadku a tu proszę..