35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza, sądzę że do mycia garnków wystarczy zimna... na pewno nie należy tylko pić surowej wody. Escherichia to za przeproszeniem, taka gówniana bakteria ale żeruje sobie wszędzie, w ziemi, mamy ją też w jelitach na codzień... Ona dopiero w nadmiarze wywołuje zatrucia.
A tu masz ładną pluszową bakterię E.Coli: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95d482b3586a.jpg
"- Nie wolno mi ani trochę myśleć o wężach - stwierdził Homek i w tej samej chwili pomyślał o nich tak gwałtownie i żywo, że wszystkie powyłaziły ze swych dziur i oblizywały sobie wąsy"
Tove Jansson – Opowiadania z Doliny MuminkówSabina, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Sabcia, super, że wyniki Mileny dobre.
Satori, gratuluję bety!
Kapta, ale Maks fajnie bawi się tym gryzakiem
Ja mam doła, bo nieuchronnie zbliża się marzec i wracam do codziennej pracy.
Teraz dla obycia się chodzę 2x w tyg na 4 godz. Wkurzajace jest to, że wolno ściąga mi się mleko, pół godziny jak nic. A nie mogę sobie pozwolic podczas 6-7 godz na dwie przerwy po pół godziny. Jakoś pamiętam, że przy małym Hubercie trwalo to 15 min i sciagalam po 160ml ale w 5 mcu i recznym Aventemsatori, Sabina, Aasiula, kapturnica, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Taaa. Beta satori mi sie podoba.
Daj pol.
Mam zapiernicz dzis.
Iwcia trzymajcie sie. Moze chemia cos zadziala. Czy ona mieszka sama? Przy braniu chemii trzeba dobrze jesc.
satori, iwcia77, Sabina, Aasiula, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jezuuu dzięki dziewczyny, to są jednak niesamowite emocje. Przy Młodej ja żadnej bety nie robiłam. Ot obsikany patyk i tyle. A teraz jestem tak przeczołgana jak po egzaminie. Uff
A tu jeszcze druga tura ...Mimbla, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, Iwone, dorbie, kapturnica, beates, SolarPolar, Sabina, efcia, gosia7122, moremi, malgos741, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Taaa. Beta satori mi sie podoba.
Daj pol.
Przeca to trzeba zgrać jakoś w czasie a nie tam takie na wariata, to poważne manewry są
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1ac0ddcf063.jpg
Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
Sabcia- super!
Wacia- no też będzie super.
Satori- piękna beta
Dorbie- ty jesteś żelazna dama i dasz radę. może jest inny sposób na szybsze ściąganie albo jakoś to taktycznie rozegrasz inaczej? może bardziej doświadczone koleżanki coś podpowiedzą? będzie dobrze. co innego emocje- rozumiem, że serce się rwie do pozostania przy małym
Iwcia, jestem blisko myślami. Jeśli pojechali na zakupy to chyba jakoś to przyjęła? Chyba, ze nie dotarło za bardzo. Cóż- poczekamy na relację Alojza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 18:21
satori, Aasiula, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
satori wrote:Magdala a który Ty masz dzień cyklu? A śluz jaki?
Przeca to trzeba zgrać jakoś w czasie a nie tam takie na wariata, to poważne manewry są
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1ac0ddcf063.jpg
Jakbys jutro mi tak z 10 jednostek podrzucila to moze i by sie zgralo. ☺ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMysza, moim skromnym zdaniem mikrobiologa to nie, nie, nie myjemy garnków woda z gownianymi bakteriami. Przecież będziesz w nich gotować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 20:37
ComeToMeBaby, Sabina, moremi, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Odebrałam część moich wyników z badania krwi, które robiłam w zeszłym tygodniu.
Dziwna sprawa:
w listopadzie 2014, tuż przed kwalifikacją do programu rządowego in-v, moje AMH wynosiło 8,24.
Po ponad roku, po dwóch stymulacjach i w trakcie trzeciej (no, po wyciszeniu Gonapeptylem a tuż przed stymulką Puregonem), w lutym 2016 moje AMH wynosi 8,9.
Niby inny lab wykonywał (wcześniej robiłam w Diagnostyce), ale mimo wszystko nie rozumiem jak to możliwe. Spodziewałam się spadku a tu proszę..
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Myszą, moim skromnym zdaniem mikrobiologa to nie, nie, nie myjemy garnków woda z gownianymi bakteriami. Przecież będziesz w nich gotować!
to ciekawe czy dostaną wozy z wodą pitną pod blok podstawione. no chyba powinni (wodociągi czy kto ich tam w wodę zaopatruje) podstawić, nie? -
macduska wrote:Jadę do domu. Pierworodny dzwonił. Ze coś mu do oka wpadło i wypaść nie chce. Zdaje się, że mnie czeka wizyta na okulistycznej IP.
ma ktoś jakiego sznurka, wstążkę do przewiązania czy co? no przecież nam ta Wacia padnie zaraz na zawał. Wacia, może to nie takie poważne jak brzmi poważnie. Jestem dobrej myśli!Iwone, Mimbla, macduska, efcia, Aasiula, satori lubią tę wiadomość