35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dongina wrote:Dzięki Iwcia:) No własnie bezczelna jestem
bo chyba nawet "czesc" nie powiedzialam a sto pytan miałam:)
Kurcze powinnam cofnac sie jakies pierdylion stron zeby skumac kto jaką ma historię i dowiedziec sie nieco o was ale Tośka mi nie pozwala:)
Poza tym mam "obowiązki"na moim rodzinnym forum
Niemniej postaram sie sledzic co tu sie dzieje:)
Tymczasem dobranoc - ide kopsnąc sie koło mojej królewny i krola lwa- męża (śpie z dzieckiem, wyzznaję RB, jestem cyco zalezna - karmię namiętnie i jesli ktos ma z tym problem to niech mi o tym nie wspomina:))
No patrz, tez obowiazki masz na swoim forum?
Bo my dopiero od paru dni wiemy, ze tu sa obowiazki. I trzeba je spelniac.
Czego nam wczesniej nie mowila??
Czescanna maria, Mimbla, moremi, Iwone, iwcia77, macduska, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ja to se musze jakies ovucv napisac , zeby moc sie ladnie zaprezentowac nowym kolezankom
czesc, jestem iwcia , na ovu od lutego 2014, jedno puste jajo w 2010, udany cykl z 14 kwietnia 2014- owoc- Ivo w stopceur 12 stycznia 2015 , porod odbieralo cale 35+ caly weekend pilnie i pomagajac mi oddychac
, zwolennik karmienia piersia ( publicznie bardzo dyskretnie), naleze do elitarnych teresek, kupa mojego dziecia mi nie smierdzi, kubusia puchatka toleruje ,....co ta bylo jeszcze???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 23:41
megan8, Mimbla, Berenika, Iwone, kapturnica, efcia, BISCA, moremi, dorbie, Jastra, ania.g, Sabina, anna maria, caffe, malgos741, Magdala, Bozia3, Simba, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Dongina wrote:Dzięki Iwcia:) No własnie bezczelna jestem
bo chyba nawet "czesc" nie powiedzialam a sto pytan miałam:)
Kurcze powinnam cofnac sie jakies pierdylion stron zeby skumac kto jaką ma historię i dowiedziec sie nieco o was ale Tośka mi nie pozwala:)
Poza tym mam "obowiązki"na moim rodzinnym forum
Niemniej postaram sie sledzic co tu sie dzieje:)
Tymczasem dobranoc - ide kopsnąc sie koło mojej królewny i krola lwa- męża (śpie z dzieckiem, wyzznaję RB, jestem cyco zalezna - karmię namiętnie i jesli ktos ma z tym problem to niech mi o tym nie wspomina:))
Cześć Dongina, minusa masz za obserwowanie, co my małpy w cyrku? Po drugie musisz wiedzieć że tu o staraniach się mało rozmawia, a dużego plusa masz u mnie za RB
Dzień dobry z paniamiBerenika, Mega, Sabina, Aasiula, macduska, malgos741, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość